Canım sen kac yasındaan calısıyo musun iş yerinden falan biri varsa bul birini olmazsabir Ümit belki karşıma biri çıkar diye düşünüyorum.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen kac yasındaan calısıyo musun iş yerinden falan biri varsa bul birini olmazsabir Ümit belki karşıma biri çıkar diye düşünüyorum.
![]()
25 yaşındayım canım kadrolu öğretmenim. İş yerindeki öğretmenlerin hepsi evli ve yaşlılarCanım sen kac yasındaan calısıyo musun iş yerinden falan biri varsa bul birini olmazsa
Eşimin tüm değerleri normal. Evet embriyoyu bana nakledeceklerTransfer ne demek canım spermi yumurtaya mı nakletmek eşinin sperm hareketi nasıl bende aynı seyler yasadım seninle bılgı paylasabılırz
28 günde bir gayet duzenliSenin adetlerin nasıl peki kaç gün temiz kalıp adet görüyorsun
Tamam karşına biri çıksa da sonrasında ugrasmazsin işte bu değerle zaten tüp bebek diyecekler muhtemelen.bir Ümit belki karşıma biri çıkar diye düşünüyorum.
![]()
E senin gayet düzenli hadi ben ayda 2 yumurta kaybediyorum ona bağlayarak amh düşük senin düzenli niye amh düşük çok garip28 günde bir gayet duzenli
Yaptırcam korkuyorum ama. Yaptırmasam pişman olurum sonra da.Tamam karşına biri çıksa da sonrasında ugrasmazsin işte bu değerle zaten tüp bebek diyecekler muhtemelen.
Evet ben hiç adet sorunu yaşamadım ama düşük işte. Genetik olabilir dediler sulalede kimsede erken menopoz durumu yokE senin gayet düzenli hadi ben ayda 2 yumurta kaybediyorum ona bağlayarak amh düşük senin düzenli niye amh düşük çok garip
Korkulacak birşey yok ki.neyinden korktunYaptırcam korkuyorum ama. Yaptırmasam pişman olurum sonra da.
Bizde de yok annem 53 teyzem 55 anneannem 50 Babannem 50 lerde ablamın adeti çok düzenlidir ben niye böyle anlamadımEvet ben hiç adet sorunu yaşamadım ama düşük işte. Genetik olabilir dediler sulalede kimsede erken menopoz durumu yok
Nasıl bir operasyon acaba. İğne mi boru gibi bişey mi giriyor karındanKorkulacak birşey yok ki.neyinden korktun![]()
Ayy bak ne guzel ogretmen olmussun kız sana koca bulalım25 yaşındayım canım kadrolu öğretmenim. İş yerindeki öğretmenlerin hepsi evli ve yaşlılarküçük bir şehre atandım kimseyi de tanımıyorum bakalım kısmet. Ya ben evlilikte yaşa takılmıyorum 30-35 te insan yine evlenir ama işte bu amh yüzünden bir an önce olsun istiyorum.
Ayy bak ne guzel ogretmen olmussun kız sana koca bulalım
Bu tüp bebek nasıl bsıy hangi aşamalar var banada anlatır mısınız bende dusunuyorum da hangi ilde yaotrcaksnz devlet mı özel mıEşimin tüm değerleri normal. Evet embriyoyu bana nakledecekler
Hangi ilde sin ki sen hahahane memurusun sen de. Nasıl bulucaz ki
![]()
Benimde uşaklı bir arkadasım var oda ogretmen sansa bak
öyle miBenimde uşaklı bir arkadasım var oda ogretmen sansa bak
Canım saracoglu kürlerini denesen rezervin için bşiy yapamaz mısın bu ilaç faydalı mı yani bende içiyim de hıc adet olamıyorum olur muyum duzene biner mı senin duzene girdi mı veya Baska ılac kullandn mıU
öyle miUşak küçük bir yer, kimseyi tanımıyorum.
Saraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.Canım saracoglu kürlerini denesen rezervin için bşiy yapamaz mısın bu ilaç faydalı mı yani bende içiyim de hıc adet olamıyorum olur muyum duzene biner mı senin duzene girdi mı veya Baska ılac kullandn mı