• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo progynova ile adet duzelırmiş dogru mu

Canım sen kac yasındaan calısıyo musun iş yerinden falan biri varsa bul birini olmazsa
25 yaşındayım canım kadrolu öğretmenim. İş yerindeki öğretmenlerin hepsi evli ve yaşlılar 😁 küçük bir şehre atandım kimseyi de tanımıyorum bakalım kısmet. Ya ben evlilikte yaşa takılmıyorum 30-35 te insan yine evlenir ama işte bu amh yüzünden bir an önce olsun istiyorum.

E senin gayet düzenli hadi ben ayda 2 yumurta kaybediyorum ona bağlayarak amh düşük senin düzenli niye amh düşük çok garip
Evet ben hiç adet sorunu yaşamadım ama düşük işte. Genetik olabilir dediler sulalede kimsede erken menopoz durumu yok

Evet ben hiç adet sorunu yaşamadım ama düşük işte. Genetik olabilir dediler sulalede kimsede erken menopoz durumu yok
Bizde de yok annem 53 teyzem 55 anneannem 50 Babannem 50 lerde ablamın adeti çok düzenlidir ben niye böyle anlamadım

25 yaşındayım canım kadrolu öğretmenim. İş yerindeki öğretmenlerin hepsi evli ve yaşlılar 😁 küçük bir şehre atandım kimseyi de tanımıyorum bakalım kısmet. Ya ben evlilikte yaşa takılmıyorum 30-35 te insan yine evlenir ama işte bu amh yüzünden bir an önce olsun istiyorum.
Ayy bak ne guzel ogretmen olmussun kız sana koca bulalım

U

öyle mi ☺️ Uşak küçük bir yer, kimseyi tanımıyorum.
Canım saracoglu kürlerini denesen rezervin için bşiy yapamaz mısın bu ilaç faydalı mı yani bende içiyim de hıc adet olamıyorum olur muyum duzene biner mı senin duzene girdi mı veya Baska ılac kullandn mı

Canım saracoglu kürlerini denesen rezervin için bşiy yapamaz mısın bu ilaç faydalı mı yani bende içiyim de hıc adet olamıyorum olur muyum duzene biner mı senin duzene girdi mı veya Baska ılac kullandn mı
Saraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.

Back
X