Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

yoo.. Sırf ilik kürü için restorex aldım arındırıcı, önce saçımın yağını akıtıyorum suyla, suyun bulanıklığı gidene kadar sonra 1 fındık büyüklügünde restorexi sulandırıp elimde arkalara sürüyorum, aynı işlemi tepe, yanlar ve saçımın önü içinde tekrarlıyorum, toplamda 1 ufak ceviz kadar şampuan gidiyor, sonra iyice köpürtüp bol suyla duruluyorum, ikinci şampuan olarak otacı arganlıyı kullanıyorum ondanda yarım ceviz kadarı elimde bölüp aynı şekilde uyguluyorum ve duruluyorum, kolayca arınıyor :KK76:

Çok iyi o zaman ya

Yağ bakımı 4:
susam yağı ve zeytinyağını ısıtıp diplere sürdüm, uçlara ise sadece zeytinyağımı sürüp sarmaladım, gece 12 gibi yıkayacağım. Isırgan suyu kullanmıyorum artık sirkeye geçtim bir süre sirkeyle durulama yapacağım.

Sığır iliği kürü 9:
Herzamanki gibi uyguladım 3 saat bekletip yıkadım, sirkeli suyla duruladım.

5. kür
/4 hafta
24 n.png

9. kür/8 hafta:
9. kur.png

yine 2 çizgilik bir uzama elde etmişim.. Pek tatmin edici olmasada elimde kalan son 2 kübü kullanıp sonra 2 haftalık ara vereceğim. Bir sonraki resim 4 hafta sonra ara bitiminde görüşmek üzere..

Yağ bakımı 5:
Susam yağımın sonunu ısıttım diplere uyguladım kalanıda uçlara yedirip paketledim, haftaya vakit bulursam son defalık sadece zeytanyağı kullanıp aradan sonra başka bakım planlayacağım.

Sığır iliği kürü 9:
Herzamanki gibi uyguladım 3 saat bekletip yıkadım, sirkeli suyla duruladım.

5. kür
/4 hafta
Eki Görüntüle 1836307
9. kür/8 hafta:
Eki Görüntüle 1836306
yine 2 çizgilik bir uzama elde etmişim.. Pek tatmin edici olmasada elimde kalan son 2 kübü kullanıp sonra 2 haftalık ara vereceğim. Bir sonraki resim 4 hafta sonra ara bitiminde görüşmek üzere..
Canim,aradan,sonra daha bi hizli uzamaya basliyor masallah guzelde uzamis sacin

Canim,aradan,sonra daha bi hizli uzamaya basliyor masallah guzelde uzamis sacin
İnşallah bakalım hep beraber göreceğiz :) İlk sefer daha hızlı ve daha fazla uzama katetmiştim sanırım kısa aralıkla 2. uygulama pek akıllıca olmadı.. ama en azından dökülme ve gürlük açısından tatmin edici sonuç..
Bu arada bugün bitirdim otacı şampuanımı farklı şampuan arayışındayım saçımı alıştırmamak için.. Dermoskin biotin şampuanı kestirdim gözüme gören, duyan kullanan var mı ? yada önerebileceğiniz sülfatsız ve silikonsuz başka şampuanlar var mı ? Şimdiden teşekkürler <3

NOT: Unutmadan lavanta kürü yapıyorum, cildim berbat halde, stres yüzüme vurdu hiç sahip olmadığım ebatta sivilcelendim, 15 gün sonunda cildime ve saçıma olan etkileride ayrıca bildiririm :ıslık:

İnşallah bakalım hep beraber göreceğiz :) İlk sefer daha hızlı ve daha fazla uzama katetmiştim sanırım kısa aralıkla 2. uygulama pek akıllıca olmadı.. ama en azından dökülme ve gürlük açısından tatmin edici sonuç..
Bu arada bugün bitirdim otacı şampuanımı farklı şampuan arayışındayım saçımı alıştırmamak için.. Dermoskin biotin şampuanı kestirdim gözüme gören, duyan kullanan var mı ? yada önerebileceğiniz sülfatsız ve silikonsuz başka şampuanlar var mı ? Şimdiden teşekkürler <3

NOT: Unutmadan lavanta kürü yapıyorum, cildim berbat halde, stres yüzüme vurdu hiç sahip olmadığım ebatta sivilcelendim, 15 gün sonunda cildime ve saçıma olan etkileride ayrıca bildiririm :ıslık:
Can'ım bende gözüme Matrix'in keratin dose şampuanını kestirdim.

Dermoskinde,bildigim kadariyla sulfat var canim
Biotin sampuan istiyorsan aubrey biotin samouana bak derim onda,sulfat yok organix ve organic urunlerinede bakabilirsin

Horoz ölür gözü çöplükte kalırmış misali, markete gitmişken şampuan reyonunu bir güzel taradım, Natur Way Papatyalı vardı içeriği güzele benziyor silikon, sls vb yok kullanıp memnun kalan var mı ? Daha yeni aldım organixi ama farklı seçeneklerimin olmasını seviyorum elimin altında :kızgın:

Horoz ölür gözü çöplükte kalırmış misali, markete gitmişken şampuan reyonunu bir güzel taradım, Natur Way Papatyalı vardı içeriği güzele benziyor silikon, sls vb yok kullanıp memnun kalan var mı ? Daha yeni aldım organixi ama farklı seçeneklerimin olmasını seviyorum elimin altında :kızgın:

Ahaha mesajına çok güldüm ya :KK70:

Sığır iliği kürü 10:
Evden çıkmadan iliğimi buzluktan çıkarıp tabağa koydum gelene kadar yarım erimiş haldeydi, kaynar suyun içine alıp tabağı, iliğe vitamin ampullerimi ekledim, güzelce uygulayıp masajımı yaptım. Boy ve uçlara zeytinyağını elimde ısıtıp sürdüm, sardım, 30 dk'ya pilates yapıcam, sonrasında dinlenir gece yarısı gibi yıkarım saçımı.. Durulama suyuma sirke eklemeye devam ediyorum. Haftaya son kürüm sonrasında 2 hafta dinlenme ve ardından dax'a döneceğim haftada 2 bakalım kesin karar verince yine yazarım buraya. Lavanta kürüme devam 5 gece oldu sanırım 10 kaldı ama ramazan başlayınca bırakıcam, aşırı su attırıyor vücuttan, oruç tutarken zorlanmak istemem :hasta:

Sığır iliği kürü 10:
Evden çıkmadan iliğimi buzluktan çıkarıp tabağa koydum gelene kadar yarım erimiş haldeydi, kaynar suyun içine alıp tabağı, iliğe vitamin ampullerimi ekledim, güzelce uygulayıp masajımı yaptım. Boy ve uçlara zeytinyağını elimde ısıtıp sürdüm, sardım, 30 dk'ya pilates yapıcam, sonrasında dinlenir gece yarısı gibi yıkarım saçımı.. Durulama suyuma sirke eklemeye devam ediyorum. Haftaya son kürüm sonrasında 2 hafta dinlenme ve ardından dax'a döneceğim haftada 2 bakalım kesin karar verince yine yazarım buraya. Lavanta kürüme devam 5 gece oldu sanırım 10 kaldı ama ramazan başlayınca bırakıcam, aşırı su attırıyor vücuttan, oruç tutarken zorlanmak istemem :hasta:
Şifa olsun yarasın Canım dax başladın mı

X