- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.961
aa kuşumcum bugun sizin 4.ayınız :) artan mutluluk ve aşkla nice ay ve yıl dönümlerine bebemAyyy yerim onları çok lezzetlilerrrdir eminimbal ellerine sağlık nurayımmm
Kuşum ruj değil o Oriflame'in glossu.. Ben de rengini çok seviyorum aslında tam baharlık-yazlık böyle ucus ucus soft bi renk baya kullandım onu bu sene benözellikle balayında habire bunu suruyodum
Nihantosummm atlatacaksınız elbette o zamanlarda bize de hiç gelmicek hiç gecmicek gibi geliodu aman nasıl olcak falan diye dusunup duruyorduk ama geldi gecti ve biz 4 ayı geride bile bıraktıkDarısı başına kuzucuğum benimmm
Yaa beni istemeye gelecekleri zaman geldi aklıma hey gidi heeeeeeeey
nurayikom lokumcugum cok ciciiikkk olmuş saçlarıııınnpastalar prensesiim senide yeeğriimmm
Fiysbuku kapadım lokumum evet, tanımadığım insanlardan duyduğum şeyler şok etti beni. Benle kurbiği yakın arkadaşımdan daha iyi tanıyan hatta hangi fotoda hangi yorum olduğunu bilen garip insanlar gördümkendimi çok göz hapsinde hissettim.. benimde çok hatam var tabiii..
Bende saçlarımın arasına minik minik renk attırdım demiştim ya sana yazın sona alışamayıp cilayla kapatmıştık denizde cicik cicik açıldı renkler çok doğal duruo ama bu ara bakım yapmam lazımm benimde keratin yüklemesi yapılıomuş ya öle bişi istiorum annem karşı çıksada
Merhaba kızlarrrrrrrr
Merveciiim senin adına çook sevindim yaaa Rabbim bozmasın inşallah
Pufummm facebook u iyi ki kapatmışsın bende kapattım ohhh rahatladııım üstümdem yük kalktı sanki
Nuraycııım geçmiş olsun canım sana daaaaaaaaaa
Vee Nihancıım çok az kaldı yaaaaaa baban artık evet gelsinler desin yaaaaaaaa nolur
Bizim okulda da sıkıntılar varrrr bu dönem yaramadı bana herkes okuldan kaçıyor ama ben evlenmeden kurtulamıyorum
Merveeeeeeeeeeeem çok sevindimmmmmmmmmm oh çok şükür o güzel yüzün kocaman kocaman güler inşallah hep öyle
hepicinizi özlüyorumm çokun da çoku kadar hem deee böyleee bissürüsüüü özlüyorummm
yaa kış geliyooo ama gelmesinnn nemm beni mahvediyorananeme döndüm
Nurayım hoşgeldin, özletmeyin ama kendinizi, evlenen hatun daha az geliyor, pelintoş hepten unuttu zati. Neyse görmüşken sitem etmeyeyim bariNurayım çok kararsızım canım hala. Yani magnet çok istiyorum ama aşk istemedi başta. lavanta keselerini de çok seviyorum mis gibi koksun evler aşkımızı andıkça diyorum. Ama şu küçük şişelere de bayılıyorum, hepsini de yapamam ki Ama sanırım bunları nişanda yapacağım. Allah nasip eder de olursa bizim söz-nişan ayrı olacak gibi görünüyor. Çünkü birlikte alyans almaya bile vaktimiz yok bayramda. Ailemden herkes de gelemeyecek istemeye söze, bu yüzden biraradayken hediyeliklerim olsun istiyorum ben de. Sözde ise tatlı yiyelim tatlı konuşalım, birlikteliğe tatlı bir yolda çıkalım diyerek kurabiye yaptırabilirim. Bir de babacım zaten pek gönüllü değil hala, sıkıntılar devam ediyor maalesef. Bu yüzden sen karar vermeden ben hazırlığımı yaptım demiş olmayayım istedim. Zaten çok incindi, çok kırıldı dolaylı da olsa incinmesin pasta her dem yaptırılabilir zaten dedim. :26: Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Saçların da süpper olmuş canım, çok beğendim.
Pufum hayırlı olsun, gönlünüze göre bir mekan bulursunuz umarım.
Kurabiye yaptırırsam baş harfler olacak sanırım canım. Magnet de nişana kalsın diyorum bakalım.Siz nerde yaptırdınız o şeker magnetleriiii
Mervecim senin adına çok sevindim, annen sakince düşününce doğru olanı farketmiş,hep mutlu olun inşallah
Çağla maşallah diyorum sana, güzelliğine, kalbineBloğun sıcacık, keyifle okuyorum her yazını
Tüm kuzuları öpüyorum, bana dua edin babam hala ikna olmuş değil çünküÇok fena da hastayım zaten, yüzüm gözüm dağılmış durumda, bayrama kadar toparlanmalıyım ne olur ne olmaz
Merhaba kızlarrrrrrrr
Merveciiim senin adına çook sevindim yaaa Rabbim bozmasın inşallah
Pufummm facebook u iyi ki kapatmışsın bende kapattım ohhh rahatladııım üstümdem yük kalktı sanki
Nuraycııım geçmiş olsun canım sana daaaaaaaaaa
Vee Nihancıım çok az kaldı yaaaaaa baban artık evet gelsinler desin yaaaaaaaa nolur
Bizim okulda da sıkıntılar varrrr bu dönem yaramadı bana herkes okuldan kaçıyor ama ben evlenmeden kurtulamıyorum
cicimm, acaba tuz ruhumu döksem. ama sanki o da fayasları deler de bundan sonra balkonu yıkarken aşağıdakilerin tepesine su damlar diye korkuyorum. kezzep çok tehlikeli banane böyle kalsın balkon
kociko da dokunma ben fırçalarım dedi. hani sert kılları olan halı fırçalarımı neyse onlardan var evde, annem banyıyu da öyle temizlemişti ama sanırım tuz ruhu filan dökmüştü.
ben çamaşır suyunun kokusunda duramayan insan, onda bayılırım heralde. domestos bile bi dereceye kadar yani..
şimdi ben yerlere sıcak su dökeyim de biraz yumuşar belki
badana yapılırken başlarında bekliycem elimde bezle. dökülen yeri hemen silicem.
saçlarını önce maşayla mı kıvırttın naptın nasıl yaptınçok cicik olur kii, biraz uzasın öyleyse önleri kestirme.
dışarısı cidden soguktu dün. akşam çıkmıştık bizde. mont giymiştim iyiki.
ben de domestoscuyum. normal çamaşır suyunun kokusunda asla duramıyorumbi fırcayla deneyin bebişim bol cif dök belki eşin Mr Muscle gücüyle çıkarıverirYa ben de çamaşır suyu kokusundan çok etkileniyorum ama napim kullanmadan da içim rahat etmiyo. Eşim sürekli çamaşır suyu mu içtin yine aşkım şu mereti koklamadan rahat edemiyosun diyo
ben evi silerken kaynar suya illaki çamaşır suyu döküyorum evlendikten beri kaç bidon bitirdim sayamam sanki onsuz temiz olmuyo gibi her yere her şeye çamasır suyu koyuyorum hatta bazen yumurtalı kap kacaga bile koyuyorum... Durulaması etmesi cok zahmetli ama napalım
evet uclarını maşayla kıvırttım sonra da şekil vermeye çalıştım ama olmadı saçlarım hala sıcakken tokaladığım için de tokalar iz yaptı saçıma ve saçlarım aralarından kaydı o kadar da ugrastıydım ya neyse artık baska bahara
ne lekesi olduğunu ben de tam anlayamadım. sanırım alçı gibi bişey. teşekkür ederim ama yardımın içinMerhabalar. Telomer, Cookie'nin yazdıklarından bir bakayım dedim. Onlar ne lekesi tam anlamadım ama; boya gibi bir şeyse selülozik tineri deneyebilirsin. Ablamda işe yaramıştı, özellikle pimapenlerdeki boya lekelerinde
çağloşko burdan biri ev yapımı ürünler mi satıyo.kriz seyren hanımdan salça alacaksın sanırım sen. Gelince bana yorum yapar mısın... Ben de almayı düşünüyorum da salça mantı vs bir şeyler
bir de nasıl saklayacaksın salçayı? organik ya bir de hemen bozulmaz mı :44:
kriz seyren hanımdan salça alacaksın sanırım sen. Gelince bana yorum yapar mısın... Ben de almayı düşünüyorum da salça mantı vs bir şeyler
bir de nasıl saklayacaksın salçayı? organik ya bir de hemen bozulmaz mı :44:
ben de domestoscuyum. normal çamaşır suyunun kokusunda asla duramıyorumwclere döküp bi kaçısım var ki sorma. çoğunda eşim cifliyo arkamdan.ama renkliler için domestosu her çamaşır yıkamamda kullanırım. normalini de ben de bazen yumurtalı bulaşıklarda kullanıyorum. bir de lavabodaki ve çaydanlıktaki çay sararmalarına karşıda güzel oluyo.
ne lekesi olduğunu ben de tam anlayamadım. sanırım alçı gibi bişey. teşekkür ederim ama yardımın için
çağloşko burdan biri ev yapımı ürünler mi satıyo.
ay ben sana yapıyım annemmantıdan kolay ne var.. salçayı, tarhanayı, reçeli, turşuyu falan da annem sağolsun yapıyo. bide havalar kuru ya o tarafta, biber kurutuluyo falan.. naneyi reyhanı .. ay biz çok organik yaşıyomuşuz salça da dışarda duruyo benimki hiç bozulmadı şimdiye kadar.
evet bebişim bir hanım köyünden yapıp yolluyorum sanırım... benim kocabebek mantıya bayılır ama benim yapacak vaktim maalesef yok haftasonları yeri geliyor evde bile calısıyorum o yuzden hep annemden alıyordum ama onun da fıtıgı tuttu bu aralar yapamıyor artık kayınannik de yiyoruz gidip ama onu da yormak istemiyorum hazır aldık bir kere beğenmedim içindeki ne belli değil kıyma mıdır nedir ne olduğu bile anlaşılmıyor...
reyhanı rahmetli babaneciğim getirtirdi hey gidi... hala onunkilerden kullanıyorum haşlamaya çok yakışıyor. ama onun dısındakileri yapan ya da yapmayı bilen kimse yok kusum etrafımda annem hayatında köy yüzü görmemiş bir hanımzade zaten asla anlamaz o işlerden
he bir de ekmek yapacağım ben artık hazır ekmek sokmıcam eve karar verdim... ekmek makinesine gerek var mı illa bilemiyorum yine bu hanımdan organik esmer un alıp fırında yapayım diyorum olur mu ki acaba?
kriz sen neyde yapmıstın ekmegini?
evet bebişim bir hanım köyünden yapıp yolluyorum sanırım... benim kocabebek mantıya bayılır ama benim yapacak vaktim maalesef yok haftasonları yeri geliyor evde bile calısıyorum o yuzden hep annemden alıyordum ama onun da fıtıgı tuttu bu aralar yapamıyor artık kayınannik de yiyoruz gidip ama onu da yormak istemiyorum hazır aldık bir kere beğenmedim içindeki ne belli değil kıyma mıdır nedir ne olduğu bile anlaşılmıyor...
reyhanı rahmetli babaneciğim getirtirdi hey gidi... hala onunkilerden kullanıyorum haşlamaya çok yakışıyor. ama onun dısındakileri yapan ya da yapmayı bilen kimse yok kusum etrafımda annem hayatında köy yüzü görmemiş bir hanımzade zaten asla anlamaz o işlerden
he bir de ekmek yapacağım ben artık hazır ekmek sokmıcam eve karar verdim... ekmek makinesine gerek var mı illa bilemiyorum yine bu hanımdan organik esmer un alıp fırında yapayım diyorum olur mu ki acaba?
kriz sen neyde yapmıstın ekmegini?
telomer, ben naneyi leğende ve saksıda yetiştirmeye çalıştım eşim çok seviyor diye ama beceremedimve maalesef onu ölüme terkettim çok şanslısın her şeyini temin ettiğin için
hazır mantılarda soya var ve kısır yapıcı ürünlerin başında geliyor... hazır sucuk, salam, sosis hepsinde soya yüklü miktarda ve bu riski artırıyor canım. bence uzak durkermeslere denk gelirsen oralardan alabilirsin, ben öyle yapmaya çalışıyorum ya da kv gönderiyor.
ekmek yapmak için de önce beyaz unla başla bence canım; çünkü esmer undan kastın ne, tam anlamadım ama tam buğday unundan ekmek çok zor yapılıyoryani ben beceremedim. kepekli un biraz daha iyi organik tam buğday daha da zor zaten. bime bazen tam buğday unu geliyor, efsane markasını söke üretiyormuş. o yüzden gelince stok yapıyorum. onun tanesi daha az ve daha kolay tutuyor. ekmeği az tüketiyorsanız elinde de yapabilirsin ben makinede yapıyorum maalesef, üşengeç olduğumdan. fırında birkaç kere denedim ama tutturamıyorum bazen makineye malzemeleri atmak bile zoruma gidiyor makine daha pratik. haftasonu iki kere çalıştırsan, birini dondurucuya atsan, bir haftalık ekmeğin hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?