- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.921
Ayy evet hemen rezervasyon yaptım canım yaaa çok sağol wallaAyyy ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum tatlım yaaa, ayyy hemen hayal kurdum enişte bey tuzlu kahve içmeye hazırlansın
Yaaa tuzlu kahvesiz olmaz amaaaa, bi yudum bari içsin çocuklarınıza anlatacak anınız olurAyyy ben de senin gibiyim hiç topuklu giyemem, ama artık topuklu ayakkabılar da rahat ya düşmezsin bence canım ama öncesinden bi kaç defa giy ayağın alışsın
Midesi baya hassas valla bir kaza çıkmasından endişe ediyorum, bunca yıl beklemişiz o günü de hasta geçirmesin diyorum ama belli de olmazO yapacağım diye biliyor zaten Hatta ellerinden tuzlu kahve içmeyi sabırsızlıkla bekliyorum diyor
Yumuşak bir ayakkabı bulmalıyım sanırım. Saatlerce ayakta duracağım sonuçta.O elbisemin altına lacivert bir ayakkabı bulsam
Hmm neyse ki o içeyi kabul ediyor bu bile yeter dimi ellerinden tuzlu kahve içmeyi dört gözle bekleyen birine kıyamazsın tabi kiiiBulursun canım yaaa kolay o, o zamana kadar giyersin ayağında alışır, zaten o heyecanla ayağın acısı aklına bile gelmez
Aynen öyle Nejlamkıyamıyorum.
Haklısın önceden alıp alıştırma yapayım.Kurabiye de yaptırmayı düşünüyorum Nejlam,ne dersin?
Modellerde çok kararsız kaldık ama sonra şöyle bir şeyi çok beğendim, şık buldum. kk.dan bir arkadaşın kurabiyesiydi
Eki Görüntüle 809465
nasıl sence?
Ayyyyy bu çooook harikaa amaaabak bu konuda Çağla, Lavin,Pelin Elis, Nuray çook tecrübeliler bence onlara bi sor onlar ne yapmışlar ne vermişler ve sonra bana da söyle ki ben de kendim için hayal kurmaya başlayayım
Büyük ihtimalle yani inşallah bunu yaptıracağım kuzum.Renk konusunda kararsızım sanki. Bu tonlar harika da, acaba güllerde mi mor olsa diyorum.
Bizim kızları da görmüyorum ki kaç zamandır, özledim de.
Sözde hediyelik olarak sadece kurabiye dağıtayım diyorum tatlı bir başlangıcımız olsun anlamında
Nişanda farklı hediyelikler düşünüyorum tabii...
Kızlara da danışacağım çok şey var, ne ikram etmeli, napmalı diye..
Tatlım ben çıksam olur mu? Ekrana bakmaktan başım ağrıdı, uykum geldi
Renk konusunda yine danışmış oldum sana, fikir verirsen memnun olurum
Görüşelim yine
CAnım en güzeli ilk yolladığın peki nereye yaptırıyorsun bunları??? Ya renkleri falan çok güzel çok beğendim
Nihancıııım görüşürüz tatlııım kendine iyi bakbu arada bence bu tonlar böyle kalsın hepsi mor olursa sanki özelliğini kaybeder gibi geldi
Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... ÂŞIK GELİNLER'in 2012 modeliyim ben kızlar.
Görünce ufak bi fikir vermek istedim.
Eki Görüntüle 809492
Şekerli versiyonunu nikah şekeri olarak kullandım. Güzel yorumlar almıştım.
hepinizin sözü, nişanı, yuvası hayırlı, sağlıklı, huzurlu olsun inşallah.
Eki Görüntüle 809466
Eki Görüntüle 809467
Eki Görüntüle 809468
Eki Görüntüle 809469
Bunlar da var.... Gelin damat motifli şeyleri çok beğeniyordum başta. Ama daha ağır, şık bir şey olsun dedim
alttan 2. yi beğendim bende isim yazmalı bence diye düşünüyorum benaynısı bile yaptırılabilir bence de
ama diğer kızlara sormak lazm çoğu yaptırdı bunlardan tecrübeliler konuşsun bence
Çook güzeller.
İsimleriniz uzun değilse isim yazdır bence kuzum.
Mervecim beğenmene çok sevindim canım. Onun ismi kısa da benimkini biliyorsun sığmaz sankiii...:44:
Kurabiyeyi yapan kişiye sorarsın canım ya,ama sıkış tepiş de güzel durmaz.:44:
Aynen öyle Nejlamkıyamıyorum.
Haklısın önceden alıp alıştırma yapayım.Kurabiye de yaptırmayı düşünüyorum Nejlam,ne dersin?
Modellerde çok kararsız kaldık ama sonra şöyle bir şeyi çok beğendim, şık buldum. kk.dan bir arkadaşın kurabiyesiydi
Eki Görüntüle 809465
nasıl sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?