merhaba güzellerim
öncelikle geçmişe hazlıca bi baktım ve söylemek istediklerim var.
nihanım çok sevindim. her gecenin sonunda güneş doğuyor işte böyle. inşallah sorunsuz, mutlulukla atlatırsınız bu süreci.
çağlomikomm kuzum anlattığın bayanla ilgili sorun hakkında ben de lavin gibi düşünmüştüm. sen hiç kendine dert etme, içinden geldiği gibi davran. bu tatlılığı, bu sevecenliği sevmeyecek insanın kendiyle sorunu vardır bence. bebeği olmuyormuş ona da üzüldüm. allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah.
nazlımm hadi gönlüne göre çok güzel bi yer bulursun inşallah. düğün tarihinizi kararlaştırdınız mı?
mervem anneciğin iyice üstüne geliyor demek. allah yardımcın olsun. sen aldırış etme laflarına. anneler kimseyi layık göremiyor kızlrına işte
lavinim, benim de aşırı derecede saçlarım dökülüyo. hatta dün kuafördeydim bu konuya artık bi çözüm getirmeliyim. saç bakımına başladık. inşallah iyi sonuçlar alırım. azıcıkta balyaj attı aralarına bi değişiklik olsun diye. saçlarıma küsmüştüm çünkü :)
sibelim, nejlam, elisim, ezgiiim iyisiniz hepiniz inşallah.. unuttuğum kim varsa yanaklarından öpüyorum onları da
ayy
güldentoş da evlendiiiii. çok çook güzel bi gelin olmuş maşallah
..
nihancım bizim nazlıyla aynıydı nişan magnetlerimiz.. magnet bi dursun kafanda.
ikinci düşünmeni istediğim şey, minik kavanozlarda kahve olabilir ki nazlı bunu da yapmıştı sanırım.
ben nikah şekeri olarak minik kavanozlarda şeker hazırlamıştım.
geçtiğimiz cumartesi de bi arkadaşım nişanlandı ve ona kurabiyeler hazırladık. ayrıca minik aynalar dağıtıldı nişanda, lavanta kesesi vardı arkasında. facebooktan baksana kuzum benim sayfama. kurabiyeler de var orda, ayna da var. kendi nikah şekerimi de ekliyim hemen.
bir de mendil dağıtabilirsiniz. sabun dağıtabilirsiniz.. seçenek çok fazla aslında :)
Eki Görüntüle 818459
Eki Görüntüle 818461
Eki Görüntüle 818462