Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhaba hoşgeldiniz... teşekkür ederim fikir için...
Magneti biz de düşündük de söz nişan ayrı olacağı için onu nişanda yapmayı düşündüm daha çok. Bütçe biraz sarsılcak ama:26:

nasılsa 1 kere yapılacak diye diye bütçe mutlaka sarsılıyo tatlım bu arada hayırlı olsun tatlımm

Şekerli kurabiyelerim benim görüşemiyoruz yaaaa, benim çok fırsatım olmuyor, nedense okuldan geliyorum saat 1 gibi, evle uğraşıyorum falan bi bakmışım tavuklar gibi erkenden uyumuşum

Halsizliğim, üşümem aldı başını gitti. Son iki yılda saçlarımın yarısı döküldü, bugün gidip bir kanıma baktıracağım, yedi beni halsizlik, yarım baş ağrısı, sürekli uyku hali. Bir işi 3 katmış gibi zor yapıyorum

kızlar üstünkörü bakabildim geçmişee üzüntülü bebeklerimize Allah yardım etsin bian eveel , mutlu bebeklerimizinde mutluluguna mutluluk gelsiin hasta oldugum için gidemedim bugün işee dinlenmeye çok ihtiyacım varmış cidden

Sibelcim sağ ol canım, isim mi olsa, harf mi olsa ne olsa bilemedim ben de

tecrübeli kızçeler bir akıl verin kuzular:26:

kuzuum bak benm söz detaylarıma belki fikir olur http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...ultanla-kurbikide-aska-soz-verdii-9829-a.html

kurabiyeyede bencede isim yazdır

Lavincim dikkat et kendine, mutlaka git doktora. Bende de var biraz kansızlık ve çook halsizim ben de. Ders anlatırken 8.derse pilim bitmiş oluyor çoktan ama o an nasıl ayakta kalıp anlatıyorum ben de bilmiyorum

Pufum hoşgeldin, artık yoksunuz çok üzülüyoruz ama
Geçmiş olsun sana da canım, güzelce dinlen. Senin sözün harikaydı maşallah canım Sanırım nişanla birlikte yapmıştınız. Bizimki -olursa inşallah tabi- söz ayrı nişan ayrı olacak. Yani alyans, pasta işi filan nişanda olacak.Sözde ise isteme + söz yüzüğü ( tektaş) takılcak bana. Bu yüzden nişanda lavanta kesesi ve magnet gibi bi şeyler düşünüyorum bakalım İsim konusunda da benim ismim uzun ya tıkış tıkış olmaz mı ki pufum ya

Nhancım aldım sonuçları ama hiçbir kan değerimde sorun yokmuş. Neyden kaynaklı anlamadım, sürekl yorgunluk, yarım bir baş ağrısı, şddetli saç dökülmesi. Bilemiyorum. Doktora takviye vitamin falan kullanayım mı diye sordum, asla önermediğini, meyve sebzeyi daha bol tüketmemin daha iyi olacağını söyledi.

8 saat ders hayal etmek bile istemiyorum, deli gibi yorucu oluyordur. Ben 6 saat ancak durabiliyorum, sonra eve gelip ancak yemeği yapıyorum. Buna bile yoruluyorum yaa:26:

Tahlillerin iyi çıkmasına sevindim tatlım da neden oluyor ki bunlar? Benim bir dönem saçlarım hormanal düzensizlikten çok dökülmüştü,kadın doğuma gitmiştim. Aklıma da bir sebep gelmiyor ki. İnşallah hiçbir şey yoktur, belki mevsimsel geçişlerdendir.Sorma kuzum ya 8 saat gerçekten çok yorucu. Eve geldiğimde yemeği bile zar zor yapıyorum, artık çoğu zaman yapmıyorum bile

Son düzenleme:

ozaman kuzuşum baş harflerinii yazdır yüzükle beraber

bende sureklı gelmek ıstıyorum ama fırsatım olmuyo kuzuuumm

Dün alışverişe gittim bizim Nil'lede görüştüm kızceler öle bi denk geldikki meğerson günüymüş nikahlanmış veeee 18 ekimde düğünü var ah kızcelerim eski günler film gibi geçti gözümün nünden yerim hepiciniziii ya

buarada haftasonu düğün mekanı bakmaya baslıoruz biiizz

Mevsim değişikliğinden olabilir Lavincim,vitamin al bol bol.

Oyyy ben de seni yerim puflar prensesi. Gelin olma vakti yaklaşıyor desene. Su gibi geçsin günleriniz kuzuşum,sorunsuz hallolur inşallah her bir şeyciğiniz.

Ben de ders çalışıyorum,dersaneye gidip geliyorum.

Ama en güzel gelişme de annem ilişkimize onay verdi.

merhaba güzellerim

öncelikle geçmişe hazlıca bi baktım ve söylemek istediklerim var.
nihanım çok sevindim. her gecenin sonunda güneş doğuyor işte böyle. inşallah sorunsuz, mutlulukla atlatırsınız bu süreci.
çağlomikomm kuzum anlattığın bayanla ilgili sorun hakkında ben de lavin gibi düşünmüştüm. sen hiç kendine dert etme, içinden geldiği gibi davran. bu tatlılığı, bu sevecenliği sevmeyecek insanın kendiyle sorunu vardır bence. bebeği olmuyormuş ona da üzüldüm. allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah.
nazlımm hadi gönlüne göre çok güzel bi yer bulursun inşallah. düğün tarihinizi kararlaştırdınız mı?
mervem anneciğin iyice üstüne geliyor demek. allah yardımcın olsun. sen aldırış etme laflarına. anneler kimseyi layık göremiyor kızlrına işte
lavinim, benim de aşırı derecede saçlarım dökülüyo. hatta dün kuafördeydim bu konuya artık bi çözüm getirmeliyim. saç bakımına başladık. inşallah iyi sonuçlar alırım. azıcıkta balyaj attı aralarına bi değişiklik olsun diye. saçlarıma küsmüştüm çünkü :)
sibelim, nejlam, elisim, ezgiiim iyisiniz hepiniz inşallah.. unuttuğum kim varsa yanaklarından öpüyorum onları da
ayy güldentoş da evlendiiiii. çok çook güzel bi gelin olmuş maşallah
..
nihancım bizim nazlıyla aynıydı nişan magnetlerimiz.. magnet bi dursun kafanda.
ikinci düşünmeni istediğim şey, minik kavanozlarda kahve olabilir ki nazlı bunu da yapmıştı sanırım.
ben nikah şekeri olarak minik kavanozlarda şeker hazırlamıştım.
geçtiğimiz cumartesi de bi arkadaşım nişanlandı ve ona kurabiyeler hazırladık. ayrıca minik aynalar dağıtıldı nişanda, lavanta kesesi vardı arkasında. facebooktan baksana kuzum benim sayfama. kurabiyeler de var orda, ayna da var. kendi nikah şekerimi de ekliyim hemen.
bir de mendil dağıtabilirsiniz. sabun dağıtabilirsiniz.. seçenek çok fazla aslında :)

lokumlar tatlısı ivit ya 24 mayıs yada 31 mayıs gibi gözüküyo tabi pazar öğlen yaparsak bir sonraki günler olabilir pelintoşların 1. senesinde evlenebiliriz 25 mayıs

Ben kahveyide yapmıştım kuzum evet kolonya dağıtmıştım magnetçiklerimiz vardı cılkını çıkartmıştım tek seferde

güldentoşta cok ciciiiikk olduuuu cidden lokumumm fazla duramadıkk aslında gittik öptük oynadık dönmek zorunda kaldık ama olsun sen saçlarnımıı boyadın bu arada lokumum instagramda göördüüümmm fiiysbuhumm yok artıkımmmm kendimi asosyal hissetmeye basladım iyice

selam bebeklerrr

ne kadar sessiz kalmış burası böyle herkezler iyidir inşaallhhh nurayımm pufummm öperimm sizleri kocamnn
nazlımmm da gelin olup gidiyorr :123::123::123::123: inşallah gönlünüze göre mekan bulabilirsiniz kuzucumm

topiğin evde kalmışıyım resmen bi sevgilim bilemm yok
istemiyorumda

işten çıkışta kurslar dersler derken gün bitiyo zaten zaman bile yok hayırlısı hakkımdaa yiaa bakalım

hepinizii öpüorummm canlarımmm

Merveeeeeeeeeeeem çok sevindimmmmmmmmmm oh çok şükür o güzel yüzün kocaman kocaman güler inşallah hep öyle

hepicinizi özlüyorumm çokun da çoku kadar hem deee böyleee bissürüsüüü özlüyorummm

yaa kış geliyooo ama gelmesinnn nemm beni mahvediyor ananeme döndüm

nazlımm hayırlı uğurlu olsun şimdiden tarihleriniz :) mayıs candır zaten :)
saçlarıma balyaj attırdım :) depresyondayım da, bi çıkamadım. saçlarımı azıcık değiştirdim.
çok dökülüyodu ya hani lokumum, bi türlü çözüm bulamadım. ne yaptıysam durmadı. şimdi bakıma başladı kuaförüm. evde de hergün uyguluyorum saç diplerine. haftada bir de kuaföre gidicem onlar uygulayacak bişeyler. inşallah bu iyi gelir.
başta aldığım küre ödeyeceğim parayı duyunca stresten daha çok dökülecek şimdi dedim neyse sonra bi umutla başladım bakalım.
kuaförden sonra alışverişe gitmiştik markete. annem hemen foto istedi orda çekip yolladık. bak böyle oldu :) arkadaki patates soğanlar da pek cici durmuş :)

demek kapattın feysbukunu. ben de bilgisayarı pek açmıyorum, telefondan bakıyorum bazen. kk ya bile günlerdir girmiyodum.
dağ gibi ütü duruyo hiç ütülemek istemiyorum.
bi uyuşukluk, bi mutsuzluk var genel olarak üzerimde

kapkekim benim
geçen sene bu aylarda ne kadar seviniyoduk yaşasın kış geldi, günler hemen geçer de yaz gelir diye..
ben severim sonbaharı, ilkbaharı aslında. yağmuru,toprak kokusunu... güneşten pek hoşlanmam aksine :) ama bu yaz hayatımızın en güzel yazıydı tabi
az önce bloguna baktım sevdim sevdim o tatlı suratınııı saçlarını.. cicik bluzunu... canım benim.

Nurayım hoşgeldin, özletmeyin ama kendinizi, evlenen hatun daha az geliyor, pelintoş hepten unuttu zati. Neyse görmüşken sitem etmeyeyim bari Nurayım çok kararsızım canım hala. Yani magnet çok istiyorum ama aşk istemedi başta. lavanta keselerini de çok seviyorum mis gibi koksun evler aşkımızı andıkça diyorum. Ama şu küçük şişelere de bayılıyorum, hepsini de yapamam ki Ama sanırım bunları nişanda yapacağım. Allah nasip eder de olursa bizim söz-nişan ayrı olacak gibi görünüyor. Çünkü birlikte alyans almaya bile vaktimiz yok bayramda. Ailemden herkes de gelemeyecek istemeye söze, bu yüzden biraradayken hediyeliklerim olsun istiyorum ben de. Sözde ise tatlı yiyelim tatlı konuşalım, birlikteliğe tatlı bir yolda çıkalım diyerek kurabiye yaptırabilirim. Bir de babacım zaten pek gönüllü değil hala, sıkıntılar devam ediyor maalesef. Bu yüzden sen karar vermeden ben hazırlığımı yaptım demiş olmayayım istedim. Zaten çok incindi, çok kırıldı dolaylı da olsa incinmesin pasta her dem yaptırılabilir zaten dedim. :26: Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Saçların da süpper olmuş canım, çok beğendim.

Pufum hayırlı olsun, gönlünüze göre bir mekan bulursunuz umarım.
Kurabiye yaptırırsam baş harfler olacak sanırım canım. Magnet de nişana kalsın diyorum bakalım.Siz nerde yaptırdınız o şeker magnetleriiii

Mervecim senin adına çok sevindim, annen sakince düşününce doğru olanı farketmiş,hep mutlu olun inşallah

Çağla maşallah diyorum sana, güzelliğine, kalbine Bloğun sıcacık, keyifle okuyorum her yazını

Tüm kuzuları öpüyorum, bana dua edin babam hala ikna olmuş değil çünkü Çok fena da hastayım zaten, yüzüm gözüm dağılmış durumda, bayrama kadar toparlanmalıyım ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Nurayııııııııııııııııııııııımmmmmm ne kaaa güzel olmuş saçların amaaa çok bayıldımmm maşallah çok yakışmış kuzuma

ya ben de bakım yaptırcaktım güya ama vaktim yoookk yok işte kesitrmem lazım ona bile gidemedim bayrama kalsın istemiorum son güne sıkıstırınca kalabalık oluyo napıcam bilmiorum kuafordeki bakımlar azıcık tuzlu ama cok işe yarıyo canım ben en son gecen yıl yaptırmıstım resmen bambaska bir sac olmustu saclarım ama işte duzenli olması lazım... Neyseki en son kestirisimde baya toparladılar simdi uclarından bidaha toplatmam lazım

yaa sev beni seeeeev örüklü kedi oldum ben hihihii

ya nurayım yagmurlu havaları ben de severim ama boyle asırı nem oldumu basık oldu mu kafa kaldıramıyorum... Hele bugun sersem gibiyim sabahtan beri uzun zamandır böle hissetmemiştim burdaki arkadaslar da aynı seyden sıkayetci sanırım kış depresyonu tarzı bir şeyler gercekten yasıyor bedenlerimiz sabahtan beri ay suram ay buram ay fenalık bastı seklindeyim diyorum ya tam ananeme döndüm

nihanımm kuzumm yerim seniii beeen sana da maşallah hepiciğinize maşallah en kocamından
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine babanı takmamaya calıs yani onu dusunme dusundukce negatif seyler ureteceksin cunku kafanı bosalt olumsuzluga odaklanma sakın tatlım...

nihantoş çok güzel düşünmüşsün bence de.. hiç bişey yaptırmasan da olur. yeterki mutlu olun, babacığın sorunsuz bi şekilde olur desin. nasıl olsa sözde çikolata getirecek erkek arkadaşın. ondaki niyette ağız tadıyla hallolması değil mi zaten..
inşallah çorap söküğü gibi gelir gerisi de. bak daha haftalar önce ne kadar karamsar bakıyodu olaya annen. şükür ki aşılıyo herşey.
...
çağlammm
begendin demek saçlarımııı ben de sevdim, bi renklendi böyle. yine uçlarından biraz kestirdim. uzun saçlarımı özledim çok ama böyle de uzatsam neye yarar ki sağlıksız bi şekilde. bakımla birlikte daha iyi uzarlar inşallah.
sen de bi fırsatını bulabilirsen hemen git balım.
blogcanındaki fotide senin rujunu da çok sevdimm :) çok fresh bi rengi varmış.
bidee ben kurabişko yaptım yine terapi gibi geliyo bana.

Çağlamikom, tatlı blogcanımız Sana da koccamman maşallah. Evet kesinlikle düşündükçe büyüyor dertler. Sıkıntıdan doğru düzgün yemedim filan bünyem de zayıfladı böyle hasta oldum işte. Aşkcanım da orda hasta olmuş, noldu bize böyle diyoruz tam da vakti yani Toparlanırız, iyileşiriz inşallah hemen.
Çünküüüüüüüüüüüüüüüü 17 gün kaldıııııııııııııııııııı
Sağsağlim, ağız tadıyla atlatalım o günü, hayallerimizdeki gibi, düşündüğümüz gibi olsun her şey inşallah.

Evet canım varsın olmasın hediyeliğim, ömrümdeki en güzel hediyemi onaylasın yeter ki babam. Rabbim nasip etsin yeter ki ağız tadıyla. Dualarınızı bekliyorum güzel yüzlü, güzel kalpli fıstıklarım Annem de sanki hiç tepki vermemiş gibi, yazın yapsaydık ya rahat rahat diyo yaa Kurabiyeler de gel beni ye diyo ama yaaa canım çekti bak :)

Son düzenleme:
Ayyy yerim onları çok lezzetlilerrrdir eminim bal ellerine sağlık nurayımmm

Kuşum ruj değil o Oriflame'in glossu.. Ben de rengini çok seviyorum aslında tam baharlık-yazlık böyle ucus ucus soft bi renk baya kullandım onu bu sene ben özellikle balayında habire bunu suruyodum

Nihantosummm atlatacaksınız elbette o zamanlarda bize de hiç gelmicek hiç gecmicek gibi geliodu aman nasıl olcak falan diye dusunup duruyorduk ama geldi gecti ve biz 4 ayı geride bile bıraktık Darısı başına kuzucuğum benimmm

Yaa beni istemeye gelecekleri zaman geldi aklıma hey gidi heeeeeeeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…