• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hazır mantılarda soya var ve kısır yapıcı ürünlerin başında geliyor... hazır sucuk, salam, sosis hepsinde soya yüklü miktarda ve bu riski artırıyor canım. bence uzak dur :31: kermeslere denk gelirsen oralardan alabilirsin, ben öyle yapmaya çalışıyorum ya da kv gönderiyor.

ekmek yapmak için de önce beyaz unla başla bence canım; çünkü esmer undan kastın ne, tam anlamadım ama tam buğday unundan ekmek çok zor yapılıyor :30: yani ben beceremedim. kepekli un biraz daha iyi :31: organik tam buğday daha da zor zaten. bime bazen tam buğday unu geliyor, efsane markasını söke üretiyormuş. o yüzden gelince stok yapıyorum. onun tanesi daha az ve daha kolay tutuyor. ekmeği az tüketiyorsanız elinde de yapabilirsin :16: ben makinede yapıyorum maalesef, üşengeç olduğumdan. fırında birkaç kere denedim ama tutturamıyorum :50: bazen makineye malzemeleri atmak bile zoruma gidiyor :30: makine daha pratik. haftasonu iki kere çalıştırsan, birini dondurucuya atsan, bir haftalık ekmeğin hazır :16:

o zaman makine mi alsam ben de.. bir de yogurtcum alacagım daha bir sürü makine cıktı yine basıma o zaman nereye koycaksam allahımmm :27::27::27:

bugday unu sanırım o beyaz un cok işlemden geciyor diye istemiyorum aslında :44: dedigin una bakayım ben... ve tabi ekmek makinesine de... ya ben hemen yogurur atarım fırına dediydim ama o kdr kolay degil anlasılan :9:

bebişkom benim annem ekmekte yapar :) hem de binbir çeşit. çekirdeklisinden tut, mısır ekmeğine kadar. üstelik ekmek makinası da yok :) ben kendisine hayranım. onca zaman hem çalışıp hem çocuk büyütmüş ve bu kadar çok şeyi nerden öğrenmiş diye...
tarif defterimi doldurdum zaten onun tarifleriyle. hatta dur ben bugun yarın bi ekmek yapıyım, iyiki hatırlattın :) becerebilirsem fotosunu koyarım buraya.
eşim ramazanda zayıflamıştı. bayramda gidince fazlasıyla geri alıp geldi :9: çok sever annemin mutfağını.
yemeklerin yanında sos, turşu falan da sever misiniz?

maşallah annişinin tonton ellerineee :nazar::nazar::nazar:
büyük şehirde calısmak zor kusum sadece trafigi yetiyor hele ki plazada ofis basındaysan hayatın malesef buyuk bolumunu senden calıyor dün ben eve kacta gittim biliyormusun 22:02 de işten kacta cıktım? 18.30 da dusun trafik rezaletini!!!... yani yaptıgın iş yasadıgın yer her sey etken... bizler de daha yolun basındayız ama bunca seye ragmen ogrenme peşindeyiz yine en azından o istek hala var umarım bu iş hayatı bu istegimi de benden söküp almaz.. Umarım daha az stresli ve daha az yorucu bir işim olur ilerde ben de aile insanıyım biraz vaktimin cogunu aileme ayırmak istiyorum elin işine değil :50:
eşim bayılır ama onları kayınvalidem yapıyor... böyle bol sarımsaklı domatesli bir sos yapıyor bize de verdi kavanoz kavanoz daha agzıma surmedim :50: eşim homini homini yiyor :9:

benim kocacık da kendi annesinin yemeklerini unuttu valla :60: kayınannik de söyledi gecen ay bu oglana bunca sen ben yemek yapmadım sanki her yerde senin yemekleriini söyluyor ne katıyorsun yemeklere söyle de bilelim dedi kayınbabikim de ne soruyorsun hatun aşk katıyordur dedi baya gülüştük :60:

benim annemin de hamur işleri meşhurdur nnişanlıyken sırf onları yemeye gelirdi şimdi anneme de diyor "anne çağla senle yarışır çok rahat kusura bakma" diye :60: canım benim o :16::16::16:

Son düzenleme:
eymnin içi teflon kaplama, seramikler Türkiye'ye de gelecek diyorlardı ama geldi mi bilmiyorum :44:
o açıdan telomer'in annesi gibi elde yaparsan daha sağlıklı :31:
telomer yazılarını okudukça iştahım kabardı. reyhanlar, naneler, soslar, turşular... epey hamarat bir anneciğin varmış :56:

+

tarifleri buralarda da paylaşırsan ben de öğrenmiş olur, mutlu olurum :17:

tabi paylaşırım.
annem emekli olduktan sonra iyice mutfağa adadı kendini :) yapmayı, öğrenmeyi pek sever. ondan biraz geçmiş bana da, ufak ufak başladım ben de..
..
bu arada nuray sayarı 5 ekimde maydonoz ekin evinizde demişti. evin bereketini bolluğunu arttırırmış. astronomiye ilginiz var mı bilmiyorum ama yine de bi söyliyim dedim :)

Cookie yoğurt makinesi neden istiyorsun :44: yoğurt mayalamak zor bir şey değil, elde yapabilirsin canım :31: ama başka amaçların varsa bilemem. o makineyle birkaç bir şey daha yapılıyordu. kadınlar bulaşık makinesiyle turşu yapıyor ya, aştı herkes kendini :9:

*

canım benim astrolojiye ilgim sıfıra yakın. maydanozu da severim; ama nerden bulcam, nasıl ekcem bilmiyorum. naneyi annem ekmiş, trenle getirmiştim, şaka gibi :9: ama sonu mutsuz bitti :14:

o zaman makine mi alsam ben de.. bir de yogurtcum alacagım daha bir sürü makine cıktı yine basıma o zaman nereye koycaksam allahımmm :27::27::27:

bugday unu sanırım o beyaz un cok işlemden geciyor diye istemiyorum aslında :44: dedigin una bakayım ben... ve tabi ekmek makinesine de... ya ben hemen yogurur atarım fırına dediydim ama o kdr kolay degil anlasılan :9:

maşallah annişinin tonton ellerineee :nazar::nazar::nazar:
büyük şehirde calısmak zor kusum sadece trafigi yetiyor hele ki plazada ofis basındaysan hayatın malesef buyuk bolumunu senden calıyor dün ben eve kacta gittim biliyormusun 22:02 de işten kacta cıktım? 18.30 da dusun trafik rezaletini!!!... yani yaptıgın iş yasadıgın yer her sey etken... bizler de daha yolun basındayız ama bunca seye ragmen ogrenme peşindeyiz yine en azından o istek hala var umarım bu iş hayatı bu istegimi de benden söküp almaz.. Umarım daha az stresli ve daha az yorucu bir işim olur ilerde ben de aile insanıyım biraz vaktimin cogunu aileme ayırmak istiyorum elin işine değil :50:
eşim bayılır ama onları kayınvalidem yapıyor... böyle bol sarımsaklı domatesli bir sos yapıyor bize de verdi kavanoz kavanoz daha agzıma surmedim :50: eşim homini homini yiyor :9:

benim kocacık da kendi annesinin yemeklerini unuttu valla :60: kayınannik de söyledi gecen ay bu oglana bunca sen ben yemek yapmadım sanki her yerde senin yemekleriini söyluyor ne katıyorsun yemeklere söyle de bilelim dedim kayınbabikim de ne soruyorsun hatun aşk katıyordur dedi baya gülüştük :60:

benim annemin de hamur işleri meşhurdur nnişanlıyken sırf onları yemeye gelirdi şimdi anneme de diyor "anne çağla senle yarışır çok rahat kusura bakma" diye :60: canım benim o :16::16::16:
istanbulda çalışmanın zorluğunu bir çocuk açısından bilirim bende.. annesinin yolunu gözleyen, camda bekleyen, kardeşini avutan çocuk.. :50:
ah çağlam çok özledim ben annemi :43: gözlerim doluyo. kardeşim de okulunu bitirebilirse bu sene inşallah, geri dönmeyi düşünüyolar buraya.
umarım işini evine daha yakın bi yere taşırsın da, bebelerin sana daha çok doyar :)
..
evet işte kayınannikinin yaptığı sostan :) ben de severim onuu. acıdan yanarım ama yine yerim :)
..
bir de rüyalarımın kitchenaidi lazım çağlam. sen yoğurma o yoğurur :16:

Son düzenleme:
Cookie yoğurt makinesi neden istiyorsun :44: yoğurt mayalamak zor bir şey değil, elde yapabilirsin canım :31: ama başka amaçların varsa bilemem. o makineyle birkaç bir şey daha yapılıyordu. kadınlar bulaşık makinesiyle turşu yapıyor ya, aştı herkes kendini :9:

*

canım benim astrolojiye ilgim sıfıra yakın. maydanozu da severim; ama nerden bulcam, nasıl ekcem bilmiyorum. naneyi annem ekmiş, trenle getirmiştim, şaka gibi :9: ama sonu mutsuz bitti :14:

onu eşim istiyor.. kıvamını ayarlıyomussun istersen süzme de yapıyomussun falan bir sürü şey saydı zaten yogurdu en çok tüketen o bizim evde tek başına bir oturuşta bütün kutuyu bitirebilir o derece daha fazla o kimyasallı seyleri eve sokmak istemiyoruz... günlük şişe süt alıyoruz ondan yapıcam olur sanırım :44: :44: kayınvalidem bir yerden bulup almıs kaynamamıs süt ama o da inek kokuyodu yaa içemedik yogurdunu da yapmak istemedik o yüzden.

:9: ay canım ne güzel koksun işte ya, inek kokulu süte hasret şimdiki insanlık :9:
yoğurt kokmuyor, 1 kiloluk deneseydin keşke.
günlük sütlerle yapılıyor diye biliyorum, şu bebekler için satılanlardandı galiba :44: yoğurdun kıvamı zor tutturuluyor, ben hala başaramadım o ayrı tabi :9: makinenin yoğurdu az oluyor diyorlardı. Memnun kalırsınız inşallah :38:

*

bulaşık makinasıyla turşu mu :26: ilginç gerçekten.
turşu cam kavanozda daha güzel ve daha sağlıklı oluyo bu arada. biliyosunuzdur belki ama yine de söyliyim dedim. son bir kaç senedir cam kavanozda yapıyoruz biz de.
ben de nasıl ekildiğini bilmiyorum. ekmeye çalışıcam :1:
..
kayınvalidem bi yogurt mayalıyo ama çok sıvı oluyo. ayrana yakın bişey nerdeyse. ben sevmiyorum öyle. hazır alıyorum.. bide sütü nerden alıyosunuz?
terayagı ve sütü ben marketten, pastörize alıyorum.

onu eşim istiyor.. kıvamını ayarlıyomussun istersen süzme de yapıyomussun falan bir sürü şey saydı zaten yogurdu en çok tüketen o bizim evde tek başına bir oturuşta bütün kutuyu bitirebilir o derece daha fazla o kimyasallı seyleri eve sokmak istemiyoruz... günlük şişe süt alıyoruz ondan yapıcam olur sanırım :44: :44: kayınvalidem bir yerden bulup almıs kaynamamıs süt ama o da inek kokuyodu yaa içemedik yogurdunu da yapmak istemedik o yüzden.

:9: ay canım ne güzel koksun işte ya, inek kokulu süte hasret şimdiki insanlık :9:
yoğurt kokmuyor, 1 kiloluk deneseydin keşke.
günlük sütlerle yapılıyor diye biliyorum, şu bebekler için satılanlardandı galiba :44: yoğurdun kıvamı zor tutturuluyor, ben hala başaramadım o ayrı tabi :9: makinenin yoğurdu az oluyor diyorlardı. Memnun kalırsınız inşallah :38:

ay işte malesef kokan şeyi ben de yiyip içemiyorum. mesela koyun eti, peyniri yiyemem, taze sağılmış inek sütü içemem. hoş sütü sade hiç bir türlü içemem.
çağlaa eşinle damak tadlarımız uyumluymuş :) ben de ben deee yoğurt hastasıyım :52: hergün yemem lazım mutlaka :) her yemekte :) ama hazır yiyorum işte.

ben turşu bu sene denedim; ama beceremedim maalesef :50: eşim turşu sevmez, kendim için yapmıştım güya.

sütü burdaki tek iso belgeli kasaptan alıyorum, eti de ordan alıyoruz. yoğurdu kendim yapıyorum. tereyağını da trabzondan kv gönderiyor bolca, doğru dondurucuya atıyorum :9: trabzonda herkes islamoğlu diye bir yerden alıyor tereyağını, en güvenilir orasıymış. kargosu pahalı. ama ilginiz varsa aklınızda bulunsun.

sohbet güzeldi, sağlık hakkında konuşmaktan bıkmam :52:
hoşçakalın :16: :10:

istanbulda çalışmanın zorluğunu bir çocuk açısından bilirim bende.. annesinin yolunu gözleyen, camda bekleyen, kardeşini avutan çocuk.. :50:
ah çağlam çok özledim ben annemi :43: gözlerim doluyo. kardeşim de okulunu bitirebilirse bu sene inşallah, geri dönmeyi düşünüyolar buraya.
umarım işini evine daha yakın bi yere taşırsın da, bebelerin sana daha çok doyar :)
..
evet işte kayınannikinin yaptığı sostan :) ben de severim onuu. acıdan yanarım ama yine yerim :)
..
bir de rüyalarımın kitchenaidi lazım çağlam. sen yoğurma o yoğurur :16:

ooow kitchenaid için bana kitchenaidlik şöyle adalı bi mutfak lazım :9::9: olcik inşallah bir gün ama :16::16:

zaten çocuk düşüncem olursa ara vericem kusum ben evden de calısabiliyorum ki zaten görsen hem ofiste hem evde calısıorum zaten yetişmedi diyolar hayda al bohcanı evde devam et... :31: cocuk olunca boyle yasamam imkansız... cocugu goremem bile bakmak surada dursun:31:

annecigine kavuscaksın kiii cok az kaldı :16:

kokan seyleri ben de yiyemem esim gecen keci sütü almıs migrostan saglıklı diye bir yudum aldık ve döktük o da keçi kokuyodu :37:

nuraycım ben sek in şişeli günlük sütlerinden alıyorum... onlar yıllardır var annemin cocuklugunda bile varmıs kutu sütlere göre daha saglıklıdır diye dusunuyorum

maydonoz tohumu almak lazım degil mi aktardan :44: nasıl ekiliyomus ki o acaba cok ilginç... astrolojinin her dedigine inanmam gecenlerde haberlerde herkesin burcu değişti diolardı bir de yeni burc cıkmıs yılan burcu .. ooops :52::52: :1::1::1:

ooow kitchenaid için bana kitchenaidlik şöyle adalı bi mutfak lazım :9::9: olcik inşallah bir gün ama :16::16:

zaten çocuk düşüncem olursa ara vericem kusum ben evden de calısabiliyorum ki zaten görsen hem ofiste hem evde calısıorum zaten yetişmedi diyolar hayda al bohcanı evde devam et... :31: cocuk olunca boyle yasamam imkansız... cocugu goremem bile bakmak surada dursun:31:

annecigine kavuscaksın kiii cok az kaldı :16:

kokan seyleri ben de yiyemem esim gecen keci sütü almıs migrostan saglıklı diye bir yudum aldık ve döktük o da keçi kokuyodu :37:

nuraycım ben sek in şişeli günlük sütlerinden alıyorum... onlar yıllardır var annemin cocuklugunda bile varmıs kutu sütlere göre daha saglıklıdır diye dusunuyorum

maydonoz tohumu almak lazım degil mi aktardan :44: nasıl ekiliyomus ki o acaba cok ilginç... astrolojinin her dedigine inanmam gecenlerde haberlerde herkesin burcu değişti diolardı bir de yeni burc cıkmıs yılan burcu .. ooops :52::52: :1::1::1:
ay evet bunca yıldır koçtum. şimdi biri çıkmış hayır sen balıksın diyor. yok ya ! :9:
ben de öyle herşeyi yapmam ama denk geldikçe nuray sayarıyı dinlerim. onu seviyorum sohbeti hoşuma gidiyo. ben bi çiçekçiye sorayım yarın, söylerim sana da kuzum nasıl ekilcek diye.
sekin pastörizesini alıyordum ben de. hatta tereyağında da bazen tercih ediyorum (belli markalar arasında indirim hangisindeyse onu tercih ediyorum:)) şişe sütü de deneyelim çağloşkom.

ay evet bunca yıldır koçtum. şimdi biri çıkmış hayır sen balıksın diyor. yok ya ! :9:
ben de öyle herşeyi yapmam ama denk geldikçe nuray sayarıyı dinlerim. onu seviyorum sohbeti hoşuma gidiyo. ben bi çiçekçiye sorayım yarın, söylerim sana da kuzum nasıl ekilcek diye.
sekin pastörizesini alıyordum ben de. hatta tereyağında da bazen tercih ediyorum (belli markalar arasında indirim hangisindeyse onu tercih ediyorum:)) şişe sütü de deneyelim çağloşkom.

tereyagını kocikin bir akrabası Tokattan getirmiş bize eşim Tokatlı benim... ama hiç yiyemedim cok agır geldi bana anladım ki sut urunlerinde pastorize olmayan seyi yiyemiyorum bu cok acı aslında dogal olana alısamamıs olmamız... Ben de sekin tereyagını alıyorum he bir de ben de yabancı bir markanın tuzsuz cubuk tereyagları var hamur isleri icin onları kullanıyorum Norveçli bi markanındı galiba bir ara migrosta gormus almıstım ama artık bulamıyorum bitince napcam bakalım :27:

hihihi ben de öyle dedim kusum ne balığı üstüme iyilik saglık ben burcumdan memnunum :9::9: tamam bebişim sen bana söyle tohum gerekiosa kocike aldırırım o benden erken gelio aktar da yolunun üzerinde zaten ekelim bakalım maydonozu :9:

Merhaba can kızlarrrrrrrrrrr

Çağla Nuray ohhhh ekmekler soslar yoğurtlar maşallah yaaaa ne kadar mağrifetlisiniz. Ben de özellikle ekmek makinesi istiyorum,ve en önemlisi ben artık iyi bir ev hanımı olmak istiyorum hani benim için de on parmağında on mağrifet var desinler :9::9:

ÇAğlaaaa pin up kızlarının saçlarına bayılıyorum ya çok tarz bişi çok farklı yapabilirsen blogunda paylaş, ben hayatta yapamam çok beceriksiz biriyim :9::9: Kuaförlük kursu var ama ilçedeki sıradan bi kuaför veriyor kursu, gitmek istemedim yaptığı saçlar gördükten sonra ah şöyle güzel bi kurs olsa da saç ve makyaj kursuna gitmek isterdim:52::52:

Ya bugün acayip soğuktu burası, okulda dersi zor anlattım soğuktan. Şimdiden böyleyse aralık ocak gibi nasıl olur bilmiyorum:27::27:

Son düzenleme:
tereyagını kocikin bir akrabası Tokattan getirmiş bize eşim Tokatlı benim... ama hiç yiyemedim cok agır geldi bana anladım ki sut urunlerinde pastorize olmayan seyi yiyemiyorum bu cok acı aslında dogal olana alısamamıs olmamız... Ben de sekin tereyagını alıyorum he bir de ben de yabancı bir markanın tuzsuz cubuk tereyagları var hamur isleri icin onları kullanıyorum Norveçli bi markanındı galiba bir ara migrosta gormus almıstım ama artık bulamıyorum bitince napcam bakalım :27:

hihihi ben de öyle dedim kusum ne balığı üstüme iyilik saglık ben burcumdan memnunum :9::9: tamam bebişim sen bana söyle tohum gerekiosa kocike aldırırım o benden erken gelio aktar da yolunun üzerinde zaten ekelim bakalım maydonozu :9:

eşinin Tokatlı olmasına çok şaşırdım, bir o kadar da sevindim :16: Tokat insanı bir tanedir. Eşimin çocukluğu, benim 18 senem o ilin sınırları içinde geçti, bizi birbirimize bulduran da önce Allah, önce bu şehir değil miydi? ve bize göre gerçek Anadolu insanı Tokat insanı... O kadar saf, yardımsever ve güleryüzlüler ki. yaklaşık iki hafta önce gittiğimiz ziyaretimizden çook memnun kalarak dönmüştük. Eşin Tokat'ta hiç yaşadı mı, kültürünü, yemeklerini biliyor mu bilmem; ama evde bir Tokat Sarması oyunu dinleyin ve seviyorsanız albümlerime koyduğum tokat usulü sulu köfteden yapıp bir Tokat günü ilan edin :16:

Günaydın ve sevgiler :10:

nejlosum becerebilirsem paylasacagım ama sacım kısa oldugundan olmuyor uzun olsa daha rahat yapardım önlerdeki kısa saclar işi bozuyor... Yandan yuvarlak yapmayı denicem bi de bakalım :9: nelerle ugrasıyorum yahu

krizcim kesinlikle katılıyorum Tokatlılar gercekten ayrıcalıklı insanlar sanki... Özellikle bu ilin erkeklerinde bir sihir var. Gerçekten çok ciddiyim bu konuda. Eşiimin bütün akrabaları hep böyle güleryüzlü sıcakkanlı ev işlerinde eşlerine yardımcı ve eşlerine adeta hayran adamlar... Ben daha evlenmeden müstakbel damadın Tokatlı oldugunu söyledigimde birçok kişi çok şanslısın oranın erkekleri hanımlarına verdikleri değerle meşhurdur demişlerdi... Ben de böyle bölgeye göre insan değerlendirmem asla ama cidden eşimin ailesi beni şaşırttı. Çünkü hakikaten anlatılan gibiler.. Hanımları da iyidir dediğin gibi çok yardımsever iyi niyetliler... Şimdilik hepsinin iyiligini gördüm inşallah hep böyle devam eder :16: Ben bu iş yogunlugunda kimseyi arayıp soramıyorum mesela ama sag olsunlar bikere de sen ara demeden hep arar sorarlar eşimin akrabaları... Kendime de çok kızıyorum tabi bu arada bu insanlar bu kadar güzel düşünüyo sen bi arayamıyosun diye :9:

ben şimdi bekar arkadaşlarıma da diyorum bu yöreden bi adam çıkarsa karşınıza mutlaka şans verin diye :9:

benim enişte Tokatlı, aynen öyle :27: ve bir araştırmaya göre Tokatlılar, Türkiye'nin en saf, temiz kalpli insanı çıkmışlar :9: onun için kimi işverenler Tokatlıları alıyormuş, İstanbul'da, bilerek :9: yöre ayrımı yapmam ama bir başkadır benim manevi memleketim:16:

nejlosum becerebilirsem paylasacagım ama sacım kısa oldugundan olmuyor uzun olsa daha rahat yapardım önlerdeki kısa saclar işi bozuyor... Yandan yuvarlak yapmayı denicem bi de bakalım :9: nelerle ugrasıyorum yahu

krizcim kesinlikle katılıyorum Tokatlılar gercekten ayrıcalıklı insanlar sanki... Özellikle bu ilin erkeklerinde bir sihir var. Gerçekten çok ciddiyim bu konuda. Eşiimin bütün akrabaları hep böyle güleryüzlü sıcakkanlı ev işlerinde eşlerine yardımcı ve eşlerine adeta hayran adamlar... Ben daha evlenmeden müstakbel damadın Tokatlı oldugunu söyledigimde birçok kişi çok şanslısın oranın erkekleri hanımlarına verdikleri değerle meşhurdur demişlerdi... Ben de böyle bölgeye göre insan değerlendirmem asla ama cidden eşimin ailesi beni şaşırttı. Çünkü hakikaten anlatılan gibiler.. Hanımları da iyidir dediğin gibi çok yardımsever iyi niyetliler... Şimdilik hepsinin iyiligini gördüm inşallah hep böyle devam eder :16: Ben bu iş yogunlugunda kimseyi arayıp soramıyorum mesela ama sag olsunlar bikere de sen ara demeden hep arar sorarlar eşimin akrabaları... Kendime de çok kızıyorum tabi bu arada bu insanlar bu kadar güzel düşünüyo sen bi arayamıyosun diye :9:

ben şimdi bekar arkadaşlarıma da diyorum bu yöreden bi adam çıkarsa karşınıza mutlaka şans verin diye :9:

Yaşasın yaşasınnn benim sevdiceğim de Tokatlı kurabiyem :32:

Kriz de ssen de böyle övünce tokatlıları daha bir şanslı hissettim kendimi şimcik :17:

Slm kızlaarr, uzun bir aradan sonra geldimm, malum benim hazırlıklar hızlandı her günüm dolu hatta her anım, dışarıda olmasa netten araştırıyorum bi şeyler... Ama okuyorum burayı da arada...

Özlemimm özledim seninle konuşmayı nasılsın nasıl gidiyor? :3:

Nihancım senin durumlarda bir gelişme var mı merak ediyorum baktım ama göremedim :26:

Mervee senin adına da çok sevindim her şey güzel gider inşallah hepimizin hayatı hep mutluluk ve aşk dolu olsun :16::16::16:

Çağlacım blogun çok güzel bakıyorum arada o güzel evinin hangi köşesinin göstereceksin diye :17: Benim tarzım daha farklı ama seninkine de bakmaya doyamıyorum :nazar:

Bu arada çok marifetlisiniz canlarım tebrikler ediyorum :16::16:
Maalesef benim mutfakla hiç aram yok napıcam :18::18: bi de yengeç burcu olucam :1::1: Yemek tarifleri sayfalarına da bakar oldum:52::52: Sıkılıyorum :27: Belki evlendikten sonra duzelirim :37:

Veee bir de korunma yöntemlerine :17::17::17::17::17: Forumu araştırdım birazcık ama bulamadımm akla yatar bir bilgi... Bir de benim rahmimde kist varmış 4 cm onun için 3 aydır yazz kullanıodum fakat 3 ayda 3 kilo aldım zayıf olmama rağmen rahatsız oldum açıkcası ve de en az yan etkili ilaç olmasına rağmen çatlak, selülit falan yapmış kimilerinde... Ayrıca 50 kadın bu hap yüzünden hayatını kaybetmiş makale paylaşılmıştı korktum bu ay itibariyle bırakıyorum onu... Yan ama güzel etkileri ise hala bir iki çıkan sivilcelerimi yok etmişti ve kaşlarımın uzama süresini 10 güne çıkarmıştı bunları gerçekten özlicem :5:

Fakat 2 ay sonrasını düşünüyorum şimdi :23::23::23: Napıcam been nasıl korunurum sizler yakın zamandan tecrübeliler naptınız bana ufaktan anlatsanız olur mu kiiii? :16::16::16:

Nurişim hoşşgeldinnn :3:

Ben de bayadır yazmıyordum topiğe çok yoğun ofisim bu aralar :31:

benim enişte Tokatlı, aynen öyle :27: ve bir araştırmaya göre Tokatlılar, Türkiye'nin en saf, temiz kalpli insanı çıkmışlar :9: onun için kimi işverenler Tokatlıları alıyormuş, İstanbul'da, bilerek :9: yöre ayrımı yapmam ama bir başkadır benim manevi memleketim:16:

:1::1: araştırmalarla kanıtlandıysa fazla söze gerek yok o zaman eve gidince eşime bir daha sarılayım :9::9:

Yaşasın yaşasınnn benim sevdiceğim de Tokatlı kurabiyem :32:

Kriz de ssen de böyle övünce tokatlıları daha bir şanslı hissettim kendimi şimcik :17:

ay çok sevindimmm valla çok şanslısın :9: gerçekten uyumlu ılımlı romantik adamlar... Benim kayınbabiğim hala bu yaşta kayınvalideme süprizler yapar :16: kayınvalidemle kayınbabamın aşkı meshurmus yasadıkları yerde hala oyleler... hala mektup yazar yastıgının altına koyar yemege giderler bas basa... babadan ogula miras kalan genler sanırım Tokatlılardaki :9::9:

nurisscim ilk aylar hapı tercih etmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum baska secenek de yok en dogrusu ve saglıklısı esinin korunması... baska yöntem tavsiye etmiyorum ben şahsen ki ben dogumm kontrol hapının kilodur vs dir gibi etkilerini hiç yaşamadım.. sadece regl olamıyordum yani olmuyor gibiydi neredeyse ve bu bana hiç sağlıklı gelmedi bıraktıktan sonra fark ettim baska yonlerden de etkiliyormuş beni aslında kısacası bıraktıgım icin gayet mutluyum keske hiç bulaşmasaydım..

Back