Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
benim merak ettigim, Erdogani devirmeye calistiginiz gibi kilictaroglunu koltugundan kaldirmak icin eylem hazirliklarina basladiniz mi, yoksa bu sizin ilgi alaniniz degil mi
bak şu an mesajınızda burada yazanlara resmen ithamda ve suçlamada bulunuyorsunuz. buradaki kim erdoganı devirmek için birşeyler yapmış. .pes artık

şeriat bazı ellere bırakılırsa bizi yakar canım..bazıları pusuda zaten kadın düşmanı manyaklar..

seriat irandaki gibi degil diyorlar peki turkiyede sizin dusundugunuz gibi uygulanacagini nereden biliyorsunuz demek istiyorum isteyenlere. Sonucta irandaki kadinlar da bir zamanlar islam hukukuyla yonetileceklerini dusunerek bunu istediler ama bugun durumlari ortada. Kimse bunun sozunu veremez bizlere ve ben eminim ki din birilerinin kontrolune gecerse kendi cikarlari icin kullanmaktan geri durmaz bu kisiler. Kimse dusundugunuz gibi masum degil. O kadar dinine bagli adam dinini siyasste ve yonetime alet etmez. Kutsal gordugu bir seyi boyle amaclarla kullanmaz.

bu arada işid 2 kadını taşlayarak yine öldürmüş. recm etmiş. bu tarz insanların bu ülkeyi ele geçirebileceğini düşünemiyor musunuz. taviz tavizi doğrurur. bir bakarsınız şeriat gelir ve işit gibi tiplerin elinde oyuncak olur kadınlar. şeriatı kötüye kullanıyor çoğu yönetilen ülke. bana bir ülke gösterin şeriatla yönetilip kadının kısıtlanmadığı
Sankh sua yokmu kafa kesen asit döken.
Şeriat islam hukukudur.hicbir devlet buzmana kadar tam yönetilmemistir.islam mezhepler oldugu için ırak iran suriye bunlar islam ideolojisi farklıdır.asla ne türkiye öyle seriat olur nede onlar türkiye.
Daha hz muhammd dönemnde ble yönetilmemiştır

Hicbr kadn izn vermey dye birsey yok.

Tbiki nafaka var.kişi ailesel olarak s

Ögretilen çok şey oldugu halde buna asılmak art niyet gösterir.
Benim bu lafları etmem o kisiyi vatan haini gördügmdndir.
beddua yok muhamed efendimizi ümmetinde..vatan haini gördüğüm niceleri var hiç bedduamı gördünüzmü yada birinin ölümüne sevindiğimi yada iyi oldu bir pislik ortadan kalktı dediğimi...al işte sizinde Müslüman insan yorumlamanız farklı:)

bak şu an mesajınızda burada yazanlara resmen ithamda ve suçlamada bulunuyorsunuz. buradaki kim erdoganı devirmek için birşeyler yapmış. .pes artık
burda yapanlar varmi bilmiyorum ama benim gözümde geziye katkida bulunan herkes bunu yapmaya calismistir, net

edit: herkes demim, eminim basta iyi niyetle destekleyenlerde vardir ama devam ettirenler iyi niyetli degildir

Sankh sua yokmu kafa kesen asit döken.
Şeriat islam hukukudur.hicbir devlet buzmana kadar tam yönetilmemistir.islam mezhepler oldugu için ırak iran suriye bunlar islam ideolojisi farklıdır.asla ne türkiye öyle seriat olur nede onlar türkiye.
Daha hz muhammd dönemnde ble yönetilmemiştır
her yerde sapkın çok. ama onlar gereken cezayı yiyorlar. ama bu hareketler işid in yaptığı gibi öyle olursa normal bakılacak ve gfereken bu denilecek. fark bu
ben birtane ülke örneği istemiştim. yok galiba vereceğiniz

seriat irandaki gibi degil diyorlar peki turkiyede sizin dusundugunuz gibi uygulanacagini nereden biliyorsunuz demek istiyorum isteyenlere. Sonucta irandaki kadinlar da bir zamanlar islam hukukuyla yonetileceklerini dusunerek bunu istediler ama bugun durumlari ortada. Kimse bunun sozunu veremez bizlere ve ben eminim ki din birilerinin kontrolune gecerse kendi cikarlari icin kullanmaktan geri durmaz bu kisiler. Kimse dusundugunuz gibi masum degil. O kadar dinine bagli adam dinini siyasste ve yonetime alet etmez. Kutsal gordugu bir seyi boyle amaclarla kullanmaz.
özellikle mevki en Müslümanım diyeni bile değiştirebilir..o nedenle medeni kanunun en iyisidir..

Islam
beddua yok muhamed efendimizi ümmetinde..vatan haini gördüğüm niceleri var hiç bedduamı gördünüzmü yada birinin ölümüne sevindiğimi yada iyi oldu bir pislik ortadan kalktı dediğimi...al işte sizinde Müslüman insan yorumlamanız farklı:)

Güldürdünüz nediyim.ben açık bir bayanımda ona bkarsan cicim:D

burda yapanlar varmi bilmiyorum ama benim gözümde geziye katkida bulunan herkes bunu yapmaya calismistir, net
ah nasıl bukadar net olabiliyorsun vahiymi geldi:)ağzı süt kokan ünüversiteliler vardı orada..günahtır günah...

ama buraya bunu yazarak siz diterek bburadakilei itham attiniz. hoş değikldi. erdoğana karşı olan herkese burada iftira attınız az önce
sizi isteyen üstüne alinir, ben sen sen sen yaptin demedim, ama katkida bulanan varsa cevap verebilir eylem gibi bir düsünceleri varmi merak ediyorum

ama buraya bunu yazarak siz diyerek bburadakileri itham ettiniz. hoş değildi. erdoğana karşı olan herkese burada iftira attınız az önce
oky boşver Müslümanım deyip alaymı etmiyorlar ithammı etmiyorlar günahmı almıyorlar..

her yerde sapkın çok. ama onlar gereken cezayı yiyorlar. ama bu hareketler işid in yaptığı gibi öyle olursa normal bakılacak ve gfereken bu denilecek. fark bu
ben birtane ülke örneği istemiştim. yok galiba vereceğiniz

Anlamak istemiyorsunuz
Bakın hz muhammed dönemide dahil hicbir devlet tam şeriat uygulamamıştır.

Peki seriat istiyorum diyen biri bana soyleyebilir mi su anki sistemin eksigi nedir? Oruc mu tutamiyorsunuz? Namaz mi kilamiyorsunuz? Biri size muslumansiniz diye baski mi yapiyor hayir. Ozgursunuz dininizi yasamakta

Back