Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hareketli okumadık. zaten yabancı dile yeteneğim pek yok. o yüzden arapçadada zorlanırıum ben.zorlanıyorum dedin ya onu diyorum,arapça okumayı bilsen Osmanlıcada zorlanmazdın
sonuçta Osmanlıca arap alfabesinden oluşuyor
bilmiyorsan zor olur tabiki,ama ben harekeli okuyordum
siz harekesiz mi okuyordunuz? o zor işte
birde çok komik şeriat isteyen hanımların bir çoğu kocalarının kuma getirebileceyini bilmiyor:)
Ve sonra bu yuzden mahkemeye pardon kadiya basvurduklarinda bu kocanizin hakki iki taneye daha izin var ustune pek ala cariye koleler de alabilir ustelik tek bir kadinin sahitligi kabul olmaz nas nas cevabini alacagini da bilmiyor sanirim
Hayır şeriat kuma çarsaf dmek degildir.her şeriatçı kuma getirecek diye bisey de yoktur.kuma getirenler de hepsi şeriat çı degildir.birde çok komik şeriat isteyen hanımların bir çoğu kocalarının kuma getirebileceyini bilmiyor:)
Kocasi istemeden dayaktan geberse de bosanamayacagini mallarini bolusemeyecegini de bilmiyor ayrica :)
kızkardeşime demiş şeriatla ilgili arkadaşı oda demişki kocan kuma getirebiliyor..oda essahmı?demişKocasi istemeden dayaktan geberse de bosanamayacagini mallarini bolusemeyecegini de bilmiyor ayrica :)
kadın hakları konusunda ele aldım şeriatı sen farklımı düşünüyorsun..kadınlara daha çokmu hak tanınacak şimdiki haksızlıklardan rahatsızsın sanırımHayır şeriat kuma çarsaf dmek degildir.her şeriatçı kuma getirecek diye bisey de yoktur.kuma getirenler de hepsi şeriat çı degildir.
Komik olan şeriat ile kuma kelimesinin anlamını bilmen knuşmaktır.bu konuda katılmıyorum.
Hayır şeriat kuma çarsaf dmek degildir.her şeriatçı kuma getirecek diye bisey de yoktur.kuma getirenler de hepsi şeriat çı degildir.
Komik olan şeriat ile kuma kelimesinin anlamını bilmen knuşmaktır.bu konuda katılmıyorum.
kesinlikle eşimin arkadaşı var..imam nikahlı eşiyle oğlumuzun doğumunda gelmişti..kızını evlendirdi..ilahili düğünle ilk kez o tarz düğün gördüm ilk hanımı vardı yanında,yine el sıkıştık garipti yani bir gariplik var..Bu ulkede kadinlar zaten can cekisiyor. Devletin tanidigi onca hakka ragmen. Seriatcilarin hepsi 4 kadin alicak diye bisey yok tabi. Bu adamina bagli. Erkegin eline devlet eliyle o hakki vermek kadinlari oldurelim daha iyi. Zaten dinde serbest isteyen yapiyo. Gerek yok kanunen serbestlige.
Cok yakin kiz arkadasim. Kendisi turbanli degil. Seriatla yonetilip kapanmak istiyor. Nisantasinda oturuyor. Genis bi sosyal cevresi var. Her turlu mekana girer cikar. Bu yuzden alkollu mekanlar da yasaklansin istiyo cunku gitmek zorunda kaliyomus. Kapanmaya cekiniyor bu sartlar altinda. Akpye oy veriyor seriat getirecegine cok inaniyor. Bu iki yuzlulugun daniskasi. Sen dininin sartlarini yerine getircen diye ben neden inanmadigim sekilde yasayayim. Hilafet isteyen insanlar neden istiyor genl olarak boyle mi bilmiyorum..
evet şu anki düzende polise gidebiliyor dayak yediğinde..ve nafakayı vermezse mahkeme haciz getirtiyor ..gayet memnunum şu anki düzenden..member: 236598"]kadın hakları konusunda ele aldım şeriatı sen farklımı düşünüyorsun..kadınlara daha çokmu hak tanınacak şimdiki haksızlıklardan rahatsızsın
Kadınlara en çok hak tanıyan din islamdır.
En önem veren din de islamdır.
Islamı tasavvufi şekilde ele almak lazm
Müslüman ile islam farklıdır.herkes kendine müslümandır.kadınlar bi örtü yüzünden hak yiyilen ezilen anlama getirilmemelidir.şeriatı ısidden bkarsan evet kadın ölmeli hatta?.kadinlara daha çok mu hak tanınacak? Mezarın altndan çıkarıp size yaşamayı hak vermiş bir din dgerlerinimi esirgeyecek
iyide canım onlar bi umut bekliyo diye akp hilafet getirecek sonucuna ulaşılamaz ki
onlar çok küçük bi azınlıktır tr geneline bakarsan
ve genelde belli yerlerde toplanıp birbirlerinden etkilenerek istiyolardır
ki ben sloganlarının demokrasiye inanma oy verme olduğunu okudum yani böyle saçma bi düşünceleri var
akp oy isterken biz hilafeti getiricez demiyo sonuçta bunun için verenler kendi kendilerine umutlanıyolar
muhafazakar kesim de en yakın akpyi görüp ona oy veriyo
ben çok fazla oy veren biliyorum hiçbirinin aklında ya da dilinde hilafet söylemi yok yani hiç öyle bi istek duymadım
genelde sanal ortamda görüyorum ben bu tarz şeyleri
ne bileyim ben akpnin hilafet getireceğine hiç inanmıyorum ve gerçekçi bulmuyorum
ona bakarsan burdaki bazı kesimde dinin yasaklanacağına yok edileceğine inanıyo
hatta takvimi tatil gününü bile dine bağlamışlar ta eski zamanlarda gördüğün gibi
o da gerçekçi değil yani
kimin ne amaçla oy verdiğini bilemeyiz ama öyle birşey olma olasılı yok bence
Kadınlar neden can çekişiyor? Bu islam yüzündn mi kişisel mi ailesel mi.kadınlarn erkeklerdn daha fazla hakkı var bu ülke de .dinde serbest degl kardeşm yalan yanlş bilgler bunlar.kuma getrmek için öncelikle karınn rızası olmalı.höyt ulan ben 2.karı getrcem bu eve diye bişey yok.karının rızasi yoksa bu iş günaha girer.oda eger kadn sakat hasta yada kısır olsa dahi rıza önemlidir.Bu ulkede kadinlar zaten can cekisiyor. Devletin tanidigi onca hakka ragmen. Seriatcilarin hepsi 4 kadin alicak diye bisey yok tabi. Bu adamina bagli. Erkegin eline devlet eliyle o hakki vermek kadinlari oldurelim daha iyi. Zaten dinde serbest isteyen yapiyo. Gerek yok kanunen serbestlige.
Müslümanlığı dileyen dilediğince yorumluyor..yine bir hanım hoca siz anlamazsınız kuranı Türkçeden okusanızda demiş..neden biz işimize geldiğince size açıklarız..okuypta cahilliğinizi gidermeyin diyor açıkça:)member: 236598"]kadın hakları konusunda ele aldım şeriatı sen farklımı düşünüyorsun..kadınlara daha çokmu hak tanınacak şimdiki haksızlıklardan rahatsızsın
Kadınlara en çok hak tanıyan din islamdır.
En önem veren din de islamdır.
Islamı tasavvufi şekilde ele almak lazm
Müslüman ile islam farklıdır.herkes kendine müslümandır.kadınlar bi örtü yüzünden hak yiyilen ezilen anlama getirilmemelidir.şeriatı ısidden bkarsan evet kadın ölmeli hatta?.kadinlara daha çok mu hak tanınacak? Mezarın altndan çıkarıp size yaşamayı hak vermiş bir din dgerlerinimi esirgeyecek
haa adam dövüp aç bırakıp karısını razı eder:)o nedenlede mede3ni kanun var...Kadınlar neden can çekişiyor? Bu islam yüzündn mi kişisel mi ailesel mi.kadınlarn erkeklerdn daha fazla hakkı var bu ülke de .dinde serbest degl kardeşm yalan yanlş bilgler bunlar.kuma getrmek için öncelikle karınn rızası olmalı.höyt ulan ben 2.karı getrcem bu eve diye bişey yok.karının rızasi yoksa bu iş günaha girer.oda eger kadn sakat hasta yada kısır olsa dahi rıza önemlidir.
4 karıyı hepsni kucgna almak diye bir şey söz konusu degldir.olaxm tamda söyledir 4.kadın hakkı erkegn himayesine girme hakkıdır.olduki adam karısını aldattı.kadn da bunu biliyor.Allah madem böyle birsey vaq ise helal çercevesinde olsun mantgıyla demiştir.hz.muhammdn 16 tane hanımı vardır.bu ne anlam?
birde çok komik şeriat isteyen hanımların bir çoğu kocalarının kuma getirebileceyini bilmiyor:)