Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyze demiş ya. amine böyle gaf olmaz anacım:)
Sormaz mıyım bunun hesabını gelinime?şeyyy gelinin var diye hatırlıyorumdakaç yaşındasın
Eki Görüntüle 1216294 Eki Görüntüle 1216294 Eki Görüntüle 1216294 Eki Görüntüle 1216294
CADI Bİ KAYNANAMISIN YOKSA![]()
![]()
Sormaz mıyım bunun hesabını gelinime?Sormaz mıyıım???![]()
![]()
Şeriat kanunlarının zamanı yoktur.Her asır aynı ve geçerlidir, değişmezdir.
Şeriat kanunlarını tek tek yazmak binlerce sayfa alabilir.Yukarıdaki tanımdan tahmin edebilirsin neler olduğunu...Şeriat hükümlerin kararlarını şeriat mahkemelerindeki kişiler verir.Günümüzdeki gibi haksız bir kişinin iyi bir avukatla haklı çıkma olasılığı şeriatta günümüzden kat kat daha düşüktür
Eğer şeriat gelirse Türkiye suç oranlarında keskin bir düşüş olacaktır.Şeriat kanunlarının cezaları daha caydırıcıdır.
Ekonomide bir büyüme olacaktır; islam faizi haram kılar.Malesef günümüzde bankalar yasal tefeci diye adlandırabileceğimiz kurumlardır.Böylelikle üretmeden anaparaya eklenen bir kazanç ülkeye bir fayda getirmez, insanın kanını emen bir kene diyebiliriz.Ama kar için çalışan bir kişi anapara üzerinden değişken bir gelir elde eder.Kazanmak için mala veya hizmete yatırım yapar.Bu da hem kendisi için hem ülke için faydalıdır.
Son paragrafa katiliyorum sadece. Faize ve borclanmaya dayali neoliberal ekonomi politikalarina bir engel sart. Uretim desteklenmeli. Faizler dusurulmeli. Insanlar paralarini banka faizine degil uretime yatirmali. Faizli kredi verilecekse de sadece ureticiye verilmeli.
Kendimi ifade edemiyorum galiba.Iyi de demokrasinin amaci dinsizce yasamak degil ki. Herkesin kendi dinini evinin icinde istedigi gibi yasamasi. Siz olayi farkli yere cektiniz? Demokrasi dindari hapse atip idam etmiyor. Halk arasinda nefret hep var. Ateist satanistle bir tutuluyor. Bu ayrimi herkes yasiyor zaten su an. Bu konu ayri. Devlet tarafindan basimiza ne gelecek onu sorguluyoruz. Sokaktaki densizlerin satasmalari o densizi ilgilendirir.
Kendimi ifade edemiyorum galiba.
Arkadas demis ki bu benim fikrim degil, okuduklarimdan, duyduklarimdan biliyorum.
Ben de buna binaen diyorum ki benim gorduklerim ve okuduklarim da cok ic acici degil.
Ben bu gibi insanlar dolayisiyla demokrasiye kusmuyorsam ya da ocu olarak gormuyorsam siz de kaynagindan arastirin demek istedim.
Yine bir ornek siz nasil demokrasi dinsizlik degil diyorsaniz bir baskasi da seriat Allahin kanunudur, Allah kendisini reddedene bile hala nimet veriyorsa kula cezalandirmak dusmez, elbette dinsiz de yasayabilirsiniz seriatte, diyebilir.
Benim hoslanmadigim sey, bilinmeyen bir sey hakkinda konusup kotu lanse etmektir.
Ben acikcasi kimseden nefret etmiyorum.
Gulumsuyorum sadece.
İstedikleri kadar oyle dusunsunler, dua ediyorum ve gulumsuyorum.
Sizinle ya da baskalariyla burada taryisiyoruz ama bdv ye gecsek teskin ederiz, taltif ederiz birbirimizi.
Yolda gorsek gulumseriz belki.
Toplu tasimada hemcins de olsak ayni yasta ve hatta kucuk de olsaniz benden, yorgun gorsem yer veririm size belki ve belki siz bana bir yer ayarlarsiniz :).
Anlatabiliyorum degil mi?
Ben buraya fazla takilmiyorum.
Herkese de saygidan ziyade sevgi hissediyorum.
Ama biraz ozen.
Mesela birinin inancini baska bir sey sandiginizda size dogrusunu soyluyorsa israr etmemek gerek belki, hayir kotu bir sey bu dercesine.
Hayirli aksamlar :)