Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
bu arada işid 2 kadını taşlayarak yine öldürmüş. recm etmiş. bu tarz insanların bu ülkeyi ele geçirebileceğini düşünemiyor musunuz. taviz tavizi doğrurur. bir bakarsınız şeriat gelir ve işit gibi tiplerin elinde oyuncak olur kadınlar. şeriatı kötüye kullanıyor çoğu yönetilen ülke. bana bir ülke gösterin şeriatla yönetilip kadının kısıtlanmadığı
Ki Türkiyeden 5000 kişinin ışid denen örgüte katıldigi söyleniyor. Türkiyede epey destekçisi var bu örgütün. Çok da ütopik değil soyledigin.

burda yapanlar varmi bilmiyorum ama benim gözümde geziye katkida bulunan herkes bunu yapmaya calismistir, net

edit: herkes demim, eminim basta iyi niyetle destekleyenlerde vardir ama devam ettirenler iyi niyetli degildir
evet ağzı süt kokan ünüversiteliler vardı ..ister lerse dini bir amaçla toplansaydılar oradada kötü niyetliler olacaktı..eylemde gereklidir bazen..ben de isteyen seçmeli ders olarak kendi dilini kürtçe lazca öğrensin yada o tarz dini eğtim alsın diyorum mesela..ama bir karış toprak bağışlanmasın..özgürlükte verecek kadar değil o özgürlük..

Ki Türkiyeden 5000 kişinin ışid denen örgüte katıldigi söyleniyor. Türkiyede epey destekçisi var bu örgütün. Çok da ütopik değil soyledigin.
tabi. var ülkemizde bunların yaptıklarını doğru bulan. şeriat diyenler bence bir gün bu adamların eline geçtiklerinde işte o zamanlar anlayac aklar anyayı konyayı. Allah korusun tabii.

Son düzenleme:
ne günahi aldim, gezide hükümeti devirmeye calisanlarin mi, ortaligi yakip yikanlarin mi
yönetimden memnun olmayan herkez eylem yapabilir dopğaldır bu..keşke enflasyon için falanda yapılsa..yada kaçak elektirik vs için...

Kurana uymak Allahn istdgi şekilde yaşamakta şeriattır.şeriat bireyseldir de
Kapanan arkadaşlar oruç tutanlar namaz kılanlarda şeriatçıdır.

arkadaşım isteyen zaten islamı gayet güzel istediği gibi yaşıyo
ama medeni kanun günümüzde uygulanacak en iyi sistem
biz de herkes kendi hayatını istediği gibi yaşasın diyoruz zaten

herkes müslüman da değil ki şeriat istesin
diyelim ki sen amerikada yaşasan incilin kurallarına göre hazırlanmış bir hukuk düzeni istemezsin değil mi
veya israilde yaşasan nolucak

herkesin hukuku ayrı mı düzenlenecek
bi ton karmaşa yaşanır

Son düzenleme:
MasalKenti dedi:
benim merak ettigim, Erdogani devirmeye calistiginiz gibi kilictaroglunu koltugundan kaldirmak icin eylem hazirliklarina basladiniz mi, yoksa bu sizin ilgi alaniniz degil mi

ilk mesajınız. editten önce. ben buna göre yazdım o mesajı

ne günahi aldim, gezide hükümeti devirmeye calisanlarin mi, ortaligi yakip yikanlarin mi
canının istediğini yapamazsın bu ülkede istediğin binayı konduramazsın canın öyle istedi diye..kimse dört dörtlük değil..bak iyi bir amaçtayım diyorsun..allah yolunda..kimin ne olduğunu bilmeden peşin hüküm verem nacizhane tavsiyem..onu ancak allah bilir..

Ya 1500 yil onceki hukuk sistemi bugune uygulanabilir mi. O vakit dis fircasi degil misvak kullanin. Tuvalet kagidi degil tas kullanin. Mumkun mu bu degil

Peki seriat istiyorum diyen biri bana soyleyebilir mi su anki sistemin eksigi nedir? Oruc mu tutamiyorsunuz? Namaz mi kilamiyorsunuz? Biri size muslumansiniz diye baski mi yapiyor hayir. Ozgursunuz dininizi yasamakta
Şeriat istiyorum diyen kişi sistemle olan sorunu;faiz olmasın zina olmasn hırsızlık zalimlik ırkçılık olmasn.seriatta bunlar yoktur.

MasalKenti dedi:
benim merak ettigim, Erdogani devirmeye calistiginiz gibi kilictaroglunu koltugundan kaldirmak icin eylem hazirliklarina basladiniz mi, yoksa bu sizin ilgi alaniniz degil mi

ilk mesajınız. editten önce. ben buna göre yazdım o mesajı
iyide calistiginiz gibi diyince siz üstünüzemi alindiniz calisanlar alinsin bir zahmet

gezide yapilani bir almanya ya gelip yapsinlar bakalim, birgün o parkta oturayabiliyorlarmi
biz ezikliğe alışığız tavizlerimizde vardır milletçek almanya ile karşılaştırılmamız mümkün dahi değil..orada bedava kömürü dağıtıp..köür ocağındakileri garantisiz yerin altına farelerle aynı yemeyi paylaşmaya göndermiyorlardır..bak bir yardım nelere sebeb oluyor görüyormusun..

Ya 1500 yil onceki hukuk sistemi bugune uygulanabilir mi. O vakit dis fircasi degil misvak kullanin. Tuvalet kagidi degil tas kullanin. Mumkun mu bu degil
Daha önce uygulanmamşki şeriat ona bkarsan ibni sinada beyin ameliyatı yapamazmış..ayrıca misvak diş fırcasından daha yararlıdır:D:eek:

Back