- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Kadınlar neden can çekişiyor? Bu islam yüzündn mi kişisel mi ailesel mi.kadınlarn erkeklerdn daha fazla hakkı var bu ülke de .dinde serbest degl kardeşm yalan yanlş bilgler bunlar.kuma getrmek için öncelikle karınn rızası olmalı.höyt ulan ben 2.karı getrcem bu eve diye bişey yok.karının rızasi yoksa bu iş günaha girer.oda eger kadn sakat hasta yada kısır olsa dahi rıza önemlidir.
4 karıyı hepsni kucgna almak diye bir şey söz konusu degldir.olaxm tamda söyledir 4.kadın hakkı erkegn himayesine girme hakkıdır.olduki adam karısını aldattı.kadn da bunu biliyor.Allah madem böyle birsey vaq ise helal çercevesinde olsun mantgıyla demiştir.hz.muhammdn 16 tane hanımı vardır.bu ne anlam?
Yoo islam yuzunden degil. Okuz erkekler yuzunden can cekisiyor. Islama bagladim mi?
2. Es alan hangi erkek bunu esine soruyor? Hangi es sorulsa buna he der? Dinen oyle olmasi oyle uygulandigini gostermez. Erkekler dini kendilerine ceviriyolar bi guzel.
Devlet su an kadinlari koruyorken neden bu haklari tepelim. Devletin yonetim sekline inanmayan yine kendi inandigi gbi zaten yasayabilir. Ben medeni kanunu istiyorym. Istemeyen yararlanmasin zor degil.