Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Şeriat istiyorum diyen kişi sistemle olan sorunu;faiz olmasın zina olmasn hırsızlık zalimlik ırkçılık olmasn.seriatta bunlar yoktur.

Bugunku hukuk sisteminde de yok bunlar. Ha evli olmayanlar sevisebiliyor ona karisilmiyor. Zaten zina yapiyorlarsa musluman degildirler. O halde bundan kime ne ki musluman olmayanlari da mi kontrol altinda tutmak niyet. neden birilerinin sevismesi baskasini rahatsiz ediyor

Bugunku hukuk sisteminde de yok bunlar. Ha evli olmayanlar sevisebiliyor ona karisilmiyor. Zaten zina yapiyorlarsa musluman degildirler. O halde bundan kime ne ki musluman olmayanlari da mi kontrol altinda tutmak niyet. neden birilerinin sevismesi baskasini rahatsiz ediyor
amaç kadını kontrolde tutmak :)

benim vergimle iznim olmdan yardım yapılıyorsa helal etmiyorum..

biz ezikliğe alışığız tavizlerimizde vardır milletçek almanya ile karşılaştırılmamız mümkün dahi değil..orada bedava kömürü dağıtıp..köür ocağındakileri garantisiz yerin altına farelerle aynı yemeyi paylaşmaya göndermiyorlardır..bak bir yardım nelere sebeb oluyor görüyormusun..
almanya da yasamiyor olmak Ülkeyi yikip yikmak anlamina mi geliyor, Ülkesini seven yakmaz insan gibi istedigini dile getirir eylemini yapar evine gider, esnafin hakkini yemez, arabalari atese vermez, birde bunu basari gibi gösteren dis medyayi desteklemez

yani milletin evlenmeden önce kimle yattığı kalktığı kimseyi ilgilendirmez.

almanya da yasamiyor olmak Ülkeyi yikip yikmak anlamina mi geliyor, Ülkesini seven yakmaz insan gibi istedigini dile getirir eylemini yapar evine gider, esnafin hakkini yemez, arabalari atese vermez, birde bunu basari gibi gösteren dis medyayi desteklemez
tabiiki gezicilerin yanında kötü niyetlilerde vardı unutmayın bu kötü niyetliler zamanında deniz baykalın videosunu yayımladı..erdoğanın vs nin telefon konuşmalarını..özal zehirlendi deniliyor..Allha hakkımızzda hayırlısını nasib etsin..politika kurbanı olmayalım..

Islama coktan geldi kac sayfadir seriat tartisiliyor, birde bilmeyenlerin bu konuda hüküm vermesi yokmu

Bnka faiz deglmi.bukadar zengin varken bukadar hala fakir olması hem vicdana hem şeriata ters.şeriat diyorki zengn malını fakire vercek.müslüman müslümana borç verirken faiz katarak geri almayck.
Isteyen diledgni tabiki yasar.ama dinine inanan bir insan dısarda sevistmenin Allahn hosuna gtmedgini bilir.inanca göre bu günahtr.
Dısarda sevısmek insanın dogasna aykırı.hayvan ile insan arasnda fark olmalı.

amaç kadını kontrolde tutmak :)

Kime ne yani ben kadinim kimle hangi medeni durumda sevistigim kimi ilgilendirir zaten muslumansam icki de icmem zina da yapmam ama degilsem islam hukukuna gore cezalandirilmam sacma inanmadigim bir sey icin niye cezalandiriliyorum

Kime ne yani ben kadinim kimle hangi medeni durumda sevistigim kimi ilgilendirir zaten muslumansam icki de icmem zina da yapmam ama degilsem islam hukukuna gore cezalandirilmam sacma inanmadigim bir sey icin niye cezalandiriliyorum
amaçları onu yapabilmek kadınlara eziyet ve şkence..hasta bunlar..analarıda bir kadındı halbuki:)

tabiiki gezicilerin yanında kötü niyetlilerde vardı unutmayın bu kötü niyetliler zamanında deniz baykalın videosunu yayımladı..erdoğanın vs nin telefon konuşmalarını..özal zehirlendi deniliyor..Allha hakkımızzda hayırlısını nasib etsin..politika kurbanı olmayalım..
kötü niyetli olanlara firsat vermemek lazim, amin hakkimizda hayirlisi insallah

Bnka faiz deglmi.bukadar zengin varken bukadar hala fakir olması hem vicdana hem şeriata ters.şeriat diyorki zengn malını fakire vercek.müslüman müslümana borç verirken faiz katarak geri almayck.
Isteyen diledgni tabiki yasar.ama dinine inanan bir insan dısarda sevistmenin Allahn hosuna gtmedgini bilir.inanca göre bu günahtr.
Dısarda sevısmek insanın dogasna aykırı.hayvan ile insan arasnda fark olmalı.

Iyi de kimse disarida sevissinler demiyor ki bugunku hukuka gore de halkin huzurunu bozmaktan ceza alirlar boyle bir sey yapsalar. Banka sistemine gelince madem oyle musluman olmayan bankayla is yapmayabilir ya da muslumanlara ozgu bir banka acilabilir

Iyi de kimse disarida sevissinler demiyor ki bugunku hukuka gore de halkin huzurunu bozmaktan ceza alirlar boyle bir sey yapsalar. Banka sistemine gelince madem oyle musluman olmayan bankayla is yapmayabilir ya da muslumanlara ozgu bir banka acilabilir
herşeyin bir yolu var aslında. ama işte:)

ne güzel millet ülkeyi toz pembe görüyor:))

Dmekki suanki medeni hukukta neyse Allahn hukukuda aynı şeyden bahsediyor.
Insan dogası geregi maalesf kibrine yenk düşüp kabul etmek istmyor yada kısıtlanmaktan
Bnkayla is yapmamak su zamanda okadar zorki maalesef.müslüman bnkasi da var onunda faizi var.iste bu yüzdn islam ile müslüman farklıdır.

herşeyin bir yolu var aslında. ama işte:)
bunlar egoist olduklarından baskıyı seviyor hasta beyinliler..kimse faiz yemesin..yiyan yesin sana ne...kimse başını açmasın..açan açar sana ne..sen abd ile yanyana olabilirmisin yanından dahi geçemezsin..orada pembe kırmızı saçlada donlada okula g,rebiliyorlar..onlara ahlaksız dinsiz denmediği gibi kapalı girene de öcü demiyorlar...

Back