Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

Yoo islam yuzunden degil. Okuz erkekler yuzunden can cekisiyor. Islama bagladim mi?

2. Es alan hangi erkek bunu esine soruyor? Hangi es sorulsa buna he der? Dinen oyle olmasi oyle uygulandigini gostermez. Erkekler dini kendilerine ceviriyolar bi guzel.

Devlet su an kadinlari koruyorken neden bu haklari tepelim. Devletin yonetim sekline inanmayan yine kendi inandigi gbi zaten yasayabilir. Ben medeni kanunu istiyorym. Istemeyen yararlanmasin zor degil.

sen eve kuma getiren kadınlaarın o kocalarının şu anda bile höytttt ulan 2ci karı getircem dediğinde getir dediğini mi düşünüyorsun. çoğu olmaz desede o adamlar çokmu tınlıyorlar. 2 yi 3ü kafaya takan adam ,ilk eşin fikrini sorarmıu sanıyorsun. hangi kadın ay kocacığım ben biraz rahatsızım yada sen çeşni arıyorsun getir getir kardeş kardeş yaşarız onunla dediğine yada olursa bu diyeceğinemi inanıyorsun..adam direkt getirecek kadını işine gelirse diyecek.

haa adam dövüp aç bırakıp karısını razı eder:)o nedenlede mede3ni kanun var...
Dogrudur çok var öyle lakin 2.karıyı alabilmek için dinin bu şansını kullanan adam.iş rızaya gelnce başlarm ulan rızaya der.burda çelişki var.dmekki burda ki şahıs dine önem vermiyor.isne geldgni kullanıyor.buda onu şeriatçı degl münafk yapar

canım kedicikcik arkadaş gezide ölen çocuğun ölmeyi hakettiğini söylemişti...çok enteresan bir Müslümanlık görüşü var kendisinin..

canım kedicikcik arkadaş gezide ölen çocuğun ölmeyi hakettiğini söylemişti...çok enteresan bir Müslümanlık görüşü var kendisinin..

Esi belki bigun gelip 2. Es istiyorum diye kendisinin fikrini alir. Esit sartlar saglayacagina da soz verir. O zaman konusmak isterim.

Kadini bu munafiklardan en guzel medeni kanun koruyor.

Medeni kanun sadece kadın için degl .erkek çocuk her birey içn var.herhangi bir taciz karşısında aradgn bir polisi şeriat olunca neyapcz by dmek ,sorunun tamda burda yani şeriatn ne anlama geldgni gösterir.
Iran kendi şeriatını uygularken böyle bir tacz karşısnda suan polis yokmu?
Olay 2.ci karıysa şayet durum dedgm gbi islam hukukunda yüce Allah kurallar koymus.bir adamın böyle bir sey yapabilmesi şeriat açısndan hiç iyi birşey dgldir.şeriatta kadında boşanır.

B
Benim kişisel görüşümdür olayı dine baglamak çok ucuzca bir harekettir.müslümanlık görüşüm gezide ölen çocuga söyldgm bir laf ilemi ölçtnüz.

boşansa nereye gidecek..kocası nafaka verecekmi haciz varmı şeriatta..şu haciz konusu iyi oldu söke söke veriyorlar nafakayı:)

Keramet meydanlara çıkıp '' AAAaaaaaahhh sevgili kardeşleriim AAAAAaaaahhhh kandırıldııım!!!... AAaaahh Aahhh.!!!''
ağıtları yakabilmektedir sevgili canndann.
Nokta atışı için ses ayarları, hitabet, beden dili ve karizma önemli etken.

B

Benim kişisel görüşümdür olayı dine baglamak çok ucuzca bir harekettir.müslümanlık görüşüm gezide ölen çocuga söyldgm bir laf ilemi ölçtnüz.
hz muhammed efendimizin ümmeti asla kimse için iyi oldu oh oldu..oh oldu bir pislik ortadan kalktı demez..bize öyle öğretildi ..

Ben musluman degilim ama tc vatandasiyim mecbur muyum islam hukukuyla yonetilmeye? Biz gayri muslimler mecbur muyuz? Degiliz. Ama su anki sistemde herkes dinini yasamakta ozgur. Bu en guzeli ve dogrusu.
şeriat bazı ellere bırakılırsa bizi yakar canım..bazıları pusuda zaten kadın düşmanı manyaklar..

bu arada işid 2 kadını taşlayarak yine öldürmüş. recm etmiş. bu tarz insanların bu ülkeyi ele geçirebileceğini düşünemiyor musunuz. taviz tavizi doğrurur. bir bakarsınız şeriat gelir ve işit gibi tiplerin elinde oyuncak olur kadınlar. şeriatı kötüye kullanıyor çoğu yönetilen ülke. bana bir ülke gösterin şeriatla yönetilip kadının kısıtlanmadığı

Esi belki bigun gelip 2. Es istiyorum diye kendisinin fikrini alir. Esit sartlar saglayacagina da soz verir. O zaman konusmak isterim.
Hicbr kadn izn vermey dye birsey yok.
boşansa nereye
gidecek..kocası nafaka verecekmi haciz varmı şeriatta..şu haciz konusu iyi oldu söke söke veriyorlar nafakayı:)

Tbiki nafaka var.kişi ailesel olarak s
hz muhammed efendimizin ümmeti asla kimse için iyi oldu oh oldu..oh oldu bir pislik ortadan kalktı demez..bize öyle öğretildi ..
Ögretilen çok şey oldugu halde buna asılmak art niyet gösterir.
Benim bu lafları etmem o kisiyi vatan haini gördügmdndir.

ayrıca medeni kanunun güncellenme şansı da var
din işin içine girince insanlar birşey demeye de çekiniyo veya herkes farklı açıdan yorum getirebiliyo
günümüz şartlarına uyarlamak istesen yorum farkları da yaşanabilir zaten
yine örfi hukukta devreye girmek zorunda
onu kötüye kullanmadan uygulabilecek yönetici de günümüzde yok ki
diğer arap ülkelerine olduğu gibi kendi kafalarına göre şekillendirirler bi süre sonra

ve ayrıca herkes müslüman da değil
böyle birşey kafadan imkansızlaşıyo
o zaman bunun mahkemesi vs hepsinin ayrı olması gerekir osmanlıdaki gibi
o zaman da karmaşa olur
ve hiç inanmayanlar nolucak mesela
herkes kendine göre hukuk mu oluşturacak

tamamen karmaşa
herkes dinini kendi istediği gibi kendisi yaşasın
devlet yönetiminin dine göre olmasını istemek çok saçma bence

B

birkerede hatanızı kabul edin yada müslğmanım diye diye bağırmayın..özür dilemek büyüklük ve erdemdir..hatalıydı düşüncem diyebilin ben derim ne var bunda..

benim merak ettigim, Erdogani devirmeye calistiginiz gibi kilictaroglunu koltugundan kaldirmak icin eylem hazirliklarina basladiniz mi, yoksa bu sizin ilgi alaniniz degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…