• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
oy kullanmamak tavsan daga kusmus dagin haberi yok misali. en buyuk kotulugu bize, kendinize yaparsiniz. o ya da bu sekilde bunlarin basimizdan gitmesi lazim. bundan kotusu gelemez arkadaslar. bir oy bir oydur. elimizdeki tek yetkiyo kullanmamiz gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla çökse iyi olur yoksa mhp amacından çıkıyo.....zaten azınlık bi seçmeni var onuda kaybedecek o olacak:31:

genel başkanın değişmesi gerekli, eğer değişim olsaydı geçen seçimde çok şeyler değişebilirdi. çok severim kendisini ama artık yaşlandı..

kullanmayacaktım aslında. ama kullan diye feci baskı altında kaldım. birde mantıken haklı olduklarını anladım

Bilinçli bir şekilde ''kimin kazanacağı belli'' algısı yaratıldı.
Gerçeğe yakın bir algı olduğundan da hemen benimsedik.
Aday diye karşımıza çıkan isimlerden içimize sinen olmamasından çok ,nasıl olsa oy versem de vermesem de kazanan belli psikolojisi ile oy vermemeyi tercih ediyoruz.En azından benim gözlemlerim bu yönde..
Değişim istiyorsak değişimin bir parçası olmalıyız.

oy kullanmamak tavsan daga kusmus dagin haberi yok misali. en buyuk kotulugu bize, kendinize yaparsiniz. o ya da bu sekilde bunlarin basimizdan gitmesi lazim. bundan kotusu gelemez arkadaslar. bir oy bir oydur. elimizdeki tek yetkiyo kullanmamiz gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de böyle düşünüyorum çoğunluk oy vermeyecek sonra adam diyecek ki bakıııınnn biz halkın yüzde elli oyuyla geldik, halbuki kalan yüzde ellinin en az yarısı oy kullanmamış.. kazanılmasa bile hiç değilse kendini tek görmesin adam ya

genel başkanın değişmesi gerekli, eğer değişim olsaydı geçen seçimde çok şeyler değişebilirdi. çok severim kendisini ama artık yaşlandı..

ben sevmiyorum adamı liderlik ruhu yok bi kere.....bence de sonuç değişmesede mhp için akşener bi umut olabilir

Dava ya da düşünce adamları değiller ki bencil koltuk sevdalıları bunlar... Davasını, partisini, ideolojisini düşünen zaten hep benci davranmaz.
Kılıçdaroğlu zaten gitmeli artık iyice şaştı ne yapacağını. Bahçeli de bunadı.
Biraz genç parti liderleri görmek isterim aslında. :31:
aynen katılıyorum kaç seçimdir iyice kötüye gidiyo brakın artık.....

Bilinçli bir şekilde ''kimin kazanacağı belli'' algısı yaratıldı.
Gerçeğe yakın bir algı olduğundan da hemen benimsedik.
Aday diye karşımıza çıkan isimlerden içimize sinen olmamasından çok ,nasıl olsa oy versem de vermesem de kazanan belli psikolojisi ile oy vermemeyi tercih ediyoruz.En azından benim gözlemlerim bu yönde..
Değişim istiyorsak değişimin bir parçası olmalıyız.

Bende kullanmayacaktım canım hem ne değişecek algısı hem de tatilimi çok önceden erken rezervasyonla yaptırmamdan dolayı ve gece yola çıkıp o gün tatil bölgesinde olacak olmamdan dolayı ve oy kullanma yerimi de oraya almak fuzuli iş demiştim ama fikrimi değiştirdim gittiğim yerde kullanıcam. Eğer birşeylerin değişmesini istiyorsak hiç olmazsa yapılanlara itiraz hakkımızın olması, fikrimizi beyan etme hakkımızın olması için oy kullanmalıyız vatandaşlık görevini yapmalıyız. Çünkü karşı tarafı hiç tanımıyoruz ama bir tarafı çok iyi tanıyoruz artık ve şansı hakettiğini düşünüyorum karşı tarafında özellikle son zamanlardaki tavırlar, söylemler, ayrıştırmalar benim kararımı değiştirmeme neden oldu ve böyle bir insanın seçilmesinde oy kullanmayarak benim de parmağım olacağını biliyorum oy kullanmamak aslında aleni oy vermek.

Aslında genele de baktığım zaman çevremde en azında çoğu kişi erkenden rezervasyon yaptırmayanlar filan tamamen seçime göre ayarlamışlar tatillerini ya kullanıp yola çıkacaklar ya da bir gün sonrası bu da hoşuma gitti insanlar daha ciddiye alıyorlar bu seçimi gibi geldi bana bunda tabi Erdoğan'ın o herkesi geren, sindirmeye çalışan hakaret dolu söz ve davranışlarının da payı var insanlar artık istemiyor yani zaten başbakan olarak bunları yaşıyorlar bari Cumhurbaşkanı olmasın gibi düşünceleri var birşeyleri değiştirebileceklerine inanıyorlar genel seçimlerde daha çok var değişebileceği algısı bu nedenle oy kullanma yüzdesi açısından umutluyum ancak yazlığı olanlar yazın büyük bölümünü orada geçirenler pek adres değişikliği yapmıyorlar bu da eksi puan tabii.

Muhalefet seçmeninin sandığa gitmemesini mi öneriyorsun candan?
Bu iddialar sandığa gitme şevkimizi etkiliyor elbette.
Ve her seçim için yeni umutsuz kitleler yaratıyor.
Tüm bu iddiaların muhalefet seçmenine karşı tezgahlanan psikolojik savaş olduğunu düşünüyorum.
Enerji Bakanının ''trafoya kedi girdi'' açıklaması pişkinlik değil, hedef kitleye yönelik algı yönetimidir.

Tam da seçim arifesinde muhalefet seçmenini umutsuzluğa sevk edecek söylemlerin,
kimin hanesine artı olarak yazılacağını ikimiz de biliyoruz.

Geçmişi yenemeyiz, bugünü yenmek istiyorsak işte fırsat!

yok yok hiç sandığa gitmemek olur mu? gidip tatava yapmadan ekmel beye oy vereceğiz elbet.

ben o iletiyi "Recep Tayyip Erdoğan son seçimleri oy çokluğu ile değil, muhalefet oylarının yokluğu ile kazanıyor." cümlenize cevap olarak yazmıştım.

yani muhalefet oy verse de vermese de sandık oyununda usta oldu bunlar.

bunu belirtmek istemiştim. bence pek çok ilde kaybetmişlerdi ama sonucu değiştirdiler.

ne ysk ya ne anayasa mahkemesine hiç bir şeye güvenim yok benim. bunca yolsuzluktan sonra bunların oyu asla % 35i geçmez ama nasıl oluyorsa hep bir şekilde geçiyor :53:

Bende kullanmayacaktım canım hem ne değişecek algısı hem de tatilimi çok önceden erken rezervasyonla yaptırmamdan dolayı ve gece yola çıkıp o gün tatil bölgesinde olacak olmamdan dolayı ve oy kullanma yerimi de oraya almak fuzuli iş demiştim ama fikrimi değiştirdim gittiğim yerde kullanıcam. Eğer birşeylerin değişmesini istiyorsak hiç olmazsa yapılanlara itiraz hakkımızın olması, fikrimizi beyan etme hakkımızın olması için oy kullanmalıyız vatandaşlık görevini yapmalıyız. Çünkü karşı tarafı hiç tanımıyoruz ama bir tarafı çok iyi tanıyoruz artık ve şansı hakettiğini düşünüyorum karşı tarafında özellikle son zamanlardaki tavırlar, söylemler, ayrıştırmalar benim kararımı değiştirmeme neden oldu ve böyle bir insanın seçilmesinde oy kullanmayarak benim de parmağım olacağını biliyorum oy kullanmamak aslında aleni oy vermek.

Oy kullanma yerimizi kaç gün önceden ve nasıl değiştirebiliyoruz dejavu?

yok yok hiç sandığa gitmemek olur mu? gidip tatava yapmadan ekmel beye oy vereceğiz elbet.

ben o iletiyi "Recep Tayyip Erdoğan son seçimleri oy çokluğu ile değil, muhalefet oylarının yokluğu ile kazanıyor." cümlenize cevap olarak yazmıştım.

yani muhalefet oy verse de vermese de sandık oyununda usta oldu bunlar.

bunu belirtmek istemiştim. bence pek çok ilde kaybetmişlerdi ama sonucu değiştirdiler.

ne ysk ya ne anayasa mahkemesine hiç bir şeye güvenim yok benim. bunca yolsuzluktan sonra bunların oyu asla % 35i geçmez ama nasıl oluyorsa hep bir şekilde geçiyor :53:

Oy vermeyeceğim diyenlerin oranını görüyoruz candancım.
Protesto amacı güdenlere tatilcileri de eklersek bu oran hepten artıyor.
Hedef kitleyi umutsuzluğa sevk etmek de hilelerinin bir parçası değil mi?
Psikojojik etki ile oyların sandıkla buluşmasını engelliyorlar işte.
Sandıkları patlatacak oylar elimizde patlıyor.

Oy vermeyeceğim diyenlerin oranını görüyoruz candancım.
Protesto amacı güdenlere tatilcileri de eklersek bu oran hepten artıyor.
Hedef kitleyi umutsuzluğa sevk etmek de hilelerinin bir parçası değil mi?
Psikojojik etki ile oyların sandıkla buluşmasını engelliyorlar işte.
Sandıkları patlatacak oylar elimizde patlıyor.

yok ben buna katılmıyorum. bence herkes sandığa gidecek. çünkü artık bu uçurumdan önceki son dönemeç. bunun herkes farkında. kimse bu vebali taşımak istemez.
onlar istediği kadar algı yönetimi yapsın. turizmde o tarihli rezervasyonların % 93ü çoktan iptal edilmiş.

bugün bu sayfalarda yazılanlar beni çok mutlu etti,eminim oy kullanma oranı artacaktır:16:

yok ben buna katılmıyorum. bence herkes sandığa gidecek. çünkü artık bu uçurumdan önceki son dönemeç. bunun herkes farkında. kimse bu vebali taşımak istemez.
onlar istediği kadar algı yönetimi yapsın. turizmde o tarihli rezervasyonların % 93ü çoktan iptal edilmiş.

İşte bu!!! Yaşasııın!!! :52:
Uzun zamandır duyduğum (okuduğum :34:) en güzel, en enerji pompalayan sözler. :29:

Turizmde o tarihli rezervasyonların % 93 ü çoktan iptal edilmiş.

:46::72: :46::72: :46::72: :46::72: :46: :72::46:

mhp bahçeli ??????????

asla

mhp eski mhp olaydı dediğinde doğruydun

deli divane mhpli tanıdıklarım ülkücü abilerim şimdi adını duyunca delleniyo:27:

ki ilk oyumu mhpye vermiştim 19 yaşımda :43::43:

Ben bahcelinin gaflarina guluyorum ya :1:

Ne biliyim boyle bi dede sendromu var komik :1:

Aynen başbakanın halkı umursamadığı gibi bdp,hdp'de kürtleri umursamıyor:31:

Kimsenin umrunda degiliz ki onlarinki hirs :31:

Ya o degil de her yerde zimbirt zimbirt secim muziklerinden bangirtilarindan gina gelmedi mi size de :D

Bu arada hani hep konusuluyor ya aa hic sira beklemiyoruz falan saat 2.deki randevuma 4.30da girebildim hastanede herkes gitti hala bekliyodum :50: anca evimdeyim bir muayene saat 11-18 saatleri arasina mal oldu bir gunun...

Back