Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !
Kötünün iyisi demedim Bu kötünün iyisi sözü şuna benziyor: Üstüne temz pislik bulaşsa namaz olur mu?
Türk Milleti ilk defa 2 turlu bir seçim sistemine girdi. Özgürlük kimseye havadan gelmez, hediye edilmez. Bir mücadele işidir. Gemi batarken gemiyi ilk önce fareler terkederler. Ama fareler geminin batmasını asla affetmezler. Tükiyemize sahip çıkalım
Bende son yerel seçimlere kadar senin gibi düşünüyordum ve oy kullanmıyordum. Ama bundan şu an üzüntü duyuyorum. Mesela Soma Faciasında acaba oy kullansaydım durum farklı olabilirmiydidiye düşündüm hep. Dün yaşanan Soma'yı gözümüzün önüne getirelim
Bende son yerel seçimlere kadar senin gibi düşünüyordum ve oy kullanmıyordum. Ama bundan şu an üzüntü duyuyorum. Mesela Soma Faciasında acaba oy kullansaydım durum farklı olabilirmiydidiye düşündüm hep. Dün yaşanan Soma'yı gözümüzün önüne getirelim
galiba oy kullanmayan kesim kii bu hiçte azımsanmayacak bi kesim biraz da umutsuzluktan kullanmıyor.. nasıl olsa hile hurda olacak kazanan belli diye düşünerek..
Akp yi benimsemediği için oy vermeye gitmeyen insanlar oy kullansalardı muhalefet daha güçlü olacak, Soma Araştırma Önergesi belki kabul edilebilecekti. İnsanlarımız yumruklanmayacak, tekmelenmeyecekti. 100 yıl önceki maden kazaları oldu diye Somalı insanlarla alay edilmeyecekti. Şimdi de parayla ağızları kapanmaya çalışılıyor
galiba oy kullanmayan kesim kii bu hiçte azımsanmayacak bi kesim biraz da umutsuzluktan kullanmıyor.. nasıl olsa hile hurda olacak kazanan belli diye düşünerek..
Buna dur demek lazım. Bunun en azından oy kullanmakla kalmayıp sandıklarda görev almak, oy sayımlarına maşahit olarak katılmak da gerekir. Siyaset siyasetçilere bırakılmayacak kadar önemli bir konudur. Eken köyümüzdür, diken köylümüzdür. Ama el avuç açan yine bizim köylümüzdür.
Akp yi benimsemediği için oy vermeye gitmeyen insanlar oy kullansalardı muhalefet daha güçlü olacak, Soma Araştırma Önergesi belki kabul edilebilecekti. İnsanlarımız yumruklanmayacak, tekmelenmeyecekti. 100 yıl önceki maden kazaları oldu diye Somalı insanlarla alay edilmeyecekti. Şimdi de parayla ağızları kapanmaya çalışılıyor
neyi savunursan savun bu senin problemin. Benim problemim ise oradaki insanların bile bile ölmesi, öldürülmesi.
Maden işçilerinden sürekli Manisa Milletvekili Özgür Özel'e bildirimler geldiği ve bu nedenle bu önergeyi vermesidir. Eğer şaibeli bir durum şüphen varsa ve elinde delillerin varsa ikimiz beraber Manisa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunalım. Eğer böyle bir şaibe var da susuyorsak Allah 2 dünyada 2 yakamızı biraraya getirmesin
soma olayı hakkında daha çok okumaya ve öğrenmeye ihtiyacınız var. chp önergesine kadar pek çok uyarı var mecliste de, soma'da çalışan işçilerde de.
eğer sorumlusu varsa, demeyelim artık. ortada o kadar ölü var ama hala bir sorumlu bulunamadı. neyse. zaten ateş düştüğü yeri yaktı, çoğu insan unuttu.
soma olayı hakkında daha çok okumaya ve öğrenmeye ihtiyacınız var. chp önergesine kadar pek çok uyarı var mecliste de, soma'da çalışan işçilerde de.
eğer sorumlusu varsa, demeyelim artık. ortada o kadar ölü var ama hala bir sorumlu bulunamadı. neyse. zaten ateş düştüğü yeri yaktı, çoğu insan unuttu.
9 partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yunan medyasına konuştu. 'Erdoğan'dan farkınız ne?' sorusuna da yanıt veren İhsanoğlu, dinin siyasetten ayrı tutulması gerektiğini söyleyerek, 'Hiçbir cemaatin mensubu değilim' açıklamasında bulundu.
hsanoğlu, Elefteros Tipos gazetesine verdiği demeçte, 'Erdoğan'dan farkınız ne?' sorusunu yanıtladı. İhsanoğlu, 'Dindar bir aileden geliyorum ancak İslamcı bir siyasetçi değilim, dinin siyasetten ayrı tutulması gerektiğine inanıyorum' cevabını verdi.
ERDOĞAN: Siyasetçi İHSANOĞLU: Diplomat
ERDOĞAN: Devlet Başkanı adayı. İHSANOĞLU: Cumhurbaşkanı adayı.
ERDOĞAN: Kendini aday göstertti. İHSANOĞLU: Aday gösterildi.
ERDOĞAN: Sadece Türkçe konuşabiliyor. Hitabeti iyi İHSANOĞLU: 5 dili iyi derecede konuşabiliyor.
ERDOĞAN: Uzun yıllar Türkiye'de siyaset yaptı. İHSANOĞLU: Uzun yıllar Küresel teşkilatlarda görev yaptı.
ERDOĞAN: İyi Kuran okur. İHSANOĞLU: Kuranı ezbere bilir. Hafız.
ERDOĞAN: 4 ay hapis yattı. 'Mağdur' oldu. İHSANOĞLU: Ailesiyle birlikte uzun yıllar sürgün mağduruydu.
ERDOĞAN: Hapis mağduriyetini kullanıp parti başkanı oldu. İHSANOĞLU: Mağduriyetini hiçbir zaman menfaati için kullanmadı.
ERDOĞAN: Şiir okur İHSANOĞLU: Kitap yazar
ERDOĞAN: Üniversite lisans mezunu İHSANOĞLU: Profesör
ERDOĞAN: Ağzı küfürlü külhanbeyi. İHSANOĞLU: Duruşu ve konuşmasıyla tam bir beyefendi.
ERDOĞAN: Hakkında sayısız rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları var. İHSANOĞLU: Hakkında açılmış tek bir soruşturma bile yok.
ERDOĞAN: Kişisel değerler üzerinden ayrıştırıcı. İHSANOĞLU: Toplumsal değerler üzerinden birleştirici.
ERDOĞAN: Tehditle TÜRGEV Vakfı'na bağış topladığı iddiası var. İHSANOĞLU: Bozok Üniversitesi'ne 10 bin kitap bağışladı.
ERDOĞAN: Üniversite diploması var. İHSANOĞLU: Harward, El Ezher başta olmak üzere birçok üniversitede kürsüsü var.
ERDOĞAN: Ortadoğu'nun bugünkü felaket halinin mimarlarından. İHSANOĞLU: Türk-Arap ve İslam dünyasının gelişimi için ömrünü harcadı
ERDOĞAN: Sadece AKP'nin adayı. İHSANOĞLU: Birçok partinin ortak adayı.
ERDOĞAN: Malvarlığı dudak uçuklatıyor. İHSANOĞLU: Sade bir yaşamı var.
ERDOĞAN: Çocukları hakkında onlarca suçlama var. İHSANOĞLU: Çocuklarının ismi hiçbir kanunsuzluğa bulaşmadı.
ERDOĞAN: Halkın vergileriyle yol.köprü v.s yaptı. İHSANOĞLU: Kendi ilmi ile binlerce insan yetiştirdi.
ERDOĞAN: 'Kanunsuz kanun' çıkartacak kadar gücü var. İHSANOĞLU: Seçim sonuçlarını etkileyecek hiçbir gücü yok.
ERDOĞAN: Esad'ın silah zoruyla gitmesini istedi. İHSANOĞLU: Suriye'de kontrollü demokrasiye geçisi savundu.
neyi savunursan savun bu senin problemin. Benim problemim ise oradaki insanların bile bile ölmesi, öldürülmesi.
Maden işçilerinden sürekli Manisa Milletvekili Özgür Özel'e bildirimler geldiği ve bu nedenle bu önergeyi vermesidir. Eğer şaibeli bir durum şüphen varsa ve elinde delillerin varsa ikimiz beraber Manisa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunalım. Eğer böyle bir şaibe var da susuyorsak Allah 2 dünyada 2 yakamızı biraraya getirmesin
asla ve kat'a unutmadım burda savunacağım kişi kurum yada parti yok inşallah sorumlu olanlar bulunur ve cezaları kesilir
hakeza bü dünyada değilse bile sorumlusu 300 ve fazla canın katili :26:
RABBİM acılarına sabırlar versin
kanıta gelince ben herhangi bi yerin sorumlusu yöneticisi veya polisi değilim sizde netten bilgi alıyorsunuz bende sert dille konuşmanın lüzumu yok burda haklı çıkma gibi bi derdimde yok
ki haklı çıksam kaç yazar
ama bildiğim bişey var herkes yaptığının bedelini öder er yada geç
Oy kullanmayacağını söyleyen arkadaşlar!Kullanmadığınız her oy aslında tek bir adaya kullanılmış olacak anlamıyor musunuz? Yüzdeler ,kullanılan toplam geçerli oy sayısı baz alınarak hesaplanacağına göre ve o adayın destekçilerinin her biri mutlaka oy kullanacağına göre siz aslında ona oy kullanmış olacaksınız.Tepki olarak oy kullanmamak ,sadece ve sadece sonuçlar toplam seçmen sayısı üzerinden(oy kullanmış ya da kullanmamış) hesaplanıyor olsaydı bir mesaj verirdi,tepkiniz yerini bulurdu.Şimdiyse görünmez oylarınız olacak lütfen fark edin ve OY KULLANIN.