• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
R.T. Erdoğan Cemaatle kolkola iken de, ne istediniz de vermedik diye haykırırken de alkışlıyorlardı.
Şimdi karşı cephe oluşturdu yine alkışlıyorlar.
İlahi Adalet tecelli edecek elbet.

R.T. Erdoğan Cemaatle kolkola iken de, ne istediniz de vermedik diye haykırırken de alkışlıyorlardı.
Şimdi karşı cephe oluşturdu yine alkışlıyorlar.
İlahi Adalet tecelli edecek elbet.

nema, rant, yani para meselesi.

pasta küçüldü.

önce cemaatle yolları ayrıldı.

kanaatimce şimdi parti içinde birbirlerini yemeye vakit geldi. :6:

Muhalefet seçmenleri sonuç belli der ve sandığa gitmezlerse, sonucun değişme ihtimali olur mu peki?
Recep Tayyip Erdoğan son seçimleri oy çokluğu ile değil, muhalefet oylarının yokluğu ile kazanıyor.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

hep beraber ysk ile birlikte ankara'nın mansur yavaş'tan gasp edildiğine tanık olmadık mı? kesilen elektrikler, sonuçsuz kalan itirazlar, çöplerden çıkan oylar kediler, falan filan.

hangi kazanma?

şunların biri ama herhangi biri avrupa'da veya amerika'da olsun bakalım noluyor?

kısaca bir ortadoğu ülkesiyiz ve mafya usulü yönetiliyoruz. :6:

Yani Öcalan'a demek istediniz.

Valla arkadaşım sana bir şeyleri açıklama gibi bir zorunluluğum yok ama şu kadarını söyliyim bu güne kadar CHP ye ( sırf Atatürk'ün partisi diye)gönül vermiş biri olarak ülkemizde gram ilerleme katledilmediğini düşünüyorum. Aynı zamanda Demirtaş dün CNN Türk'te siyasete yeni bir yön vereceğini özellikle de kadın haklarını savunduğunu ezilenin, emekçinin yanında olduğunu ve yaptığı samimi açıklamalarıyla hepimize bir siyasetçinin nasıl olması gerektiğini gösterdi...

Valla arkadaşım sana bir şeyleri açıklama gibi bir zorunluluğum yok ama şu kadarını söyliyim bu güne kadar CHP ye ( sırf Atatürk'ün partisi diye)gönül vermiş biri olarak ülkemizde gram ilerleme katledilmediğini düşünüyorum. Aynı zamanda Demirtaş dün CNN Türk'te siyasete yeni bir yön vereceğini özellikle de kadın haklarını savunduğunu ezilenin, emekçinin yanında olduğunu ve yaptığı samimi açıklamalarıyla hepimize bir siyasetçinin nasıl olması gerektiğini gösterdi...

:) Herkes seçilmek için vaadlerde bulunur. Kaldı ki seçilemeyeceğinin kendisi de farkında.

Ama lütfen siz de şu oyunun farkına varın: Demirtaş piyon olarak özellikle aday oldu. İlk turda Ekmeleddin'in oyları bölünsün ki yuzde 50 alamasın. Ekmeleddin oldu da seçilirse MHP'nin çatı adayı olan bir aday Öcalan'ı çıkartır mı? Hayır. Ama AKP'nin kürtlere vermiş olduğu sözler var. Öyle ki, Öcalanın avukatı daha dün açıklama yapmış "sabrımız daralıyor" diye. Birinci turda biz bu şekilde bölünerek Ekmelettin'in yüzde 50'yi yakalama şansını azaltacağız. Oldu ki seçimler ikinci tura kaldı, kürtler bu sefer zaten Tayyip'e basıp geçecek oyunu, çünkü liderlerinin hapisten çıkış bileti Tayyip'te. Çok basit bir denklem.

Tayyip'e değil Demirtaş'a vereceğim diyen AKP'li gördün mü? Çünkü Demirtaş'a oy verenin yarısı kürtse, diğer yarısı da sosyalist kesim olacak. AKP seçmeni her koşulda nasil olsa yine AKP'ye oy verecek. Kaybeden yine biz olacağız bu şekilde. İyi veya kötü birlik olma zamanı. Tayyip'in istediğini altın tepsiyle kucağına sunmayalım, lütfen.

Demirtas iyi kandiriyor milleti...adamlar milletin kanini iligini kuruttu…simdide adam oldularda kadin haklarini savunacaklarmis…cok cakal haa bizim milleti nerden yakalayacagini biliyor…birde birlik beraberlik mesaji vermiyor mu ekrana girip dovesim geliyor adami…aslinda iyi oynuyor…erdogan ve ekmel amcadan daha farkli bir politika izliyor kendince…ne oldugunu nerden geldigini bilmesek yutacazda…ne oldugun belli senin.

:) Herkes seçilmek için vaadlerde bulunur. Kaldı ki seçilemeyeceğinin kendisi de farkında.

Ama lütfen siz de şu oyunun farkına varın: Demirtaş piyon olarak özellikle aday oldu. İlk turda Ekmeleddin'in oyları bölünsün ki yuzde 50 alamasın. Ekmeleddin oldu da seçilirse MHP'nin çatı adayı olan bir aday Öcalan'ı çıkartır mı? Hayır. Ama AKP'nin kürtlere vermiş olduğu sözler var. Öyle ki, Öcalanın avukatı daha dün açıklama yapmış "sabrımız daralıyor" diye. Birinci turda biz bu şekilde bölünerek Ekmelettin'in yüzde 50'yi yakalama şansını azaltacağız. Oldu ki seçimler ikinci tura kaldı, kürtler bu sefer zaten Tayyip'e basıp geçecek oyunu, çünkü liderlerinin hapisten çıkış bileti Tayyip'te. Çok basit bir denklem.

Tayyip'e değil Demirtaş'a vereceğim diyen AKP'li gördün mü? Çünkü Demirtaş'a oy verenin yarısı kürtse, diğer yarısı da sosyalist kesim olacak. AKP seçmeni her koşulda nasil olsa yine AKP'ye oy verecek. Kaybeden yine biz olacağız bu şekilde. İyi veya kötü birlik olma zamanı. Tayyip'in istediğini altın tepsiyle kucağına sunmayalım, lütfen.

Demirtaş'ın konuşmalarını bende çok beğeniyorum. Bugüne kadar hiç değinilmeyen konulara değiniyor. Cidden çok hoşuma gidiyor. Ama...
Siz de söylediklerinizde çok haklısınız. İşin bu kısmı benim de kafamı kurcalıyor. Ben bazı sebeplerden ötürü oy kullanamayacağım ama yine de bu seçimlerde içimden gelerek ''şu kişi cb olsun'' diyemedim bir türlü. İnsanın kafası karışıyor her bir ayrıntıyı düşündükçe. Bir de Ekmeleddin'de mutabakata gidilirse Öcalanın çıkmasını onaylayacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ayy dalaverelere aklım ermedi bir türlü.

Demirtaş'ın konuşmalarını bende çok beğeniyorum. Bugüne kadar hiç değinilmeyen konulara değiniyor. Cidden çok hoşuma gidiyor. Ama...
Siz de söylediklerinizde çok haklısınız. İşin bu kısmı benim de kafamı kurcalıyor. Ben bazı sebeplerden ötürü oy kullanamayacağım ama yine de bu seçimlerde içimden gelerek ''şu kişi cb olsun'' diyemedim bir türlü. İnsanın kafası karışıyor her bir ayrıntıyı düşündükçe. Bir de Ekmeleddin'de mutabakata gidilirse Öcalanın çıkmasını onaylayacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ayy dalaverelere aklım ermedi bir türlü.

Dediğinizde de haklısınız, siyasete bulaşmış birinin bembeyaz olması görülmüş bir şey değil zaten. O sebeple yine seçilme ihtimali en yüksek olan muhalefete vereceğiz oyumuzu - bizi yuzde yuz temsil ve tüm muhalefete hitap eden biri siyasete girene kadar yapacak başka bir alternatifimiz yok. Bu da vatandaşlık görevi. En azından Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının daha fazla zedelenmesine göz yummamak için elimizden geldiğince defansif bir şekilde gidip oyumuzu kullanmalıyız.

Anketteki oy kullanmayacak olan % 33 ya da Türkiye'de oy kullanamayacak olan vatandaşlar oy kullansa, sanırım bir (ihtimal) Erdoğan seçilmez. Oy kullanmayan herkes zaten aslında oyunu Erdoğan'a vermiş olacak.

Lütfen oy kullanalım, protestoya giden bütün seçimler aleyhte sonuçlanır. Küsülecek vakit değil.

demirtaş kadın haklarının savunucusu olcek madem ....önce analarının koynundan zorla yada kandırarak alıp dağa çıkardıkları kızları kurtarsın....orada işkence görüp tecavüze maruz kalıyorlar....:47:

Back