• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
demirtaş kadın haklarının savunucusu olcek madem ....önce analarının koynundan zorla yada kandırarak alıp dağa çıkardıkları kızları kurtarsın....orada işkence görüp tecavüze maruz kalıyorlar....:47:

Bu konuda ben de çok iğrenç şeyler okumuştum,insanın midesi kalkıyor.

Bu konuda ben de çok iğrenç şeyler okumuştum,insanın midesi kalkıyor.

canım bilmeye de gerek yok düşünsene gidenler genç sonuçta ihtiyaçları var ve yanlarında kalan kızlAr var sonuç kaçınılmaz.... ve yaşları küçük kızlar...yazık doğuda kürt analar evladımı getirin diye haykırıyor..... nerde kürtün başkanı demirtaş:19:

canım bilmeye de gerek yok düşünsene gidenler genç sonuçta ihtiyaçları var ve yanlarında kalan kızlAr var sonuç kaçınılmaz.... ve yaşları küçük kızlar...yazık doğuda kürt analar evladımı getirin diye haykırıyor..... nerde kürtün başkanı demirtaş:19:

Ben hicbir zaman bdpnin ya da hdpnin kurtleri umursadigini sanmiyorum zaten :50:

Bahçeli olduğu sürece hiç umudum yok.Gitmeli artık.Olmuyor işte,onunla yürümüyor parti.Bıraksın artık.:50:

evet ya bunlar göremiyormu halkın gördüğünü............ kimse söylemiyormu olmuyo böyle yürümüyo diye.....bu ülkede bir mhp gerçeği varken geldikleri duruma bak barajı zor aşıyorlar......bizim buralarda mhp den başkası alamazdı şimdi kalesi yozgat bile puf oldu

evet ya bunlar göremiyormu halkın gördüğünü............ kimse söylemiyormu olmuyo böyle yürümüyo diye.....bu ülkede bir mhp gerçeği varken geldikleri duruma bak barajı zor aşıyorlar......bizim buralarda mhp den başkası alamazdı şimdi kalesi yozgat bile puf oldu

Gerçekten davasında samimiyse artık bırakması lazım.Görmezler mi ya,görüyorlar da işte...Siyaset...:ssz:

Gerçekten davasında samimiyse artık bırakması lazım.Görmezler mi ya,görüyorlar da işte...Siyaset...:ssz:

valla başına meral akşener gelse eski düzeni alırlar gibime geliyo ama koltuk sevdası başka bırakmaz kanımca......chp de biran önce değiştirmeli ama onun için hiç önerim yok göremiyorum liderlik vasıflıu birini....deniz baykal iyiydi valla duruşu vardı adamın ...

valla başına meral akşener gelse eski düzeni alırlar gibime geliyo ama koltuk sevdası başka bırakmaz kanımca......chp de biran önce değiştirmeli ama onun için hiç önerim yok göremiyorum liderlik vasıflıu birini....deniz baykal iyiydi valla duruşu vardı adamın ...

Dava ya da düşünce adamları değiller ki bencil koltuk sevdalıları bunlar... Davasını, partisini, ideolojisini düşünen zaten hep benci davranmaz.
Kılıçdaroğlu zaten gitmeli artık iyice şaştı ne yapacağını. Bahçeli de bunadı.
Biraz genç parti liderleri görmek isterim aslında. :31:

Chpyi bilemem de mhp onun umugune coker gibime geliyor :1:

mhp bahçeli ??????????

asla

mhp eski mhp olaydı dediğinde doğruydun

deli divane mhpli tanıdıklarım ülkücü abilerim şimdi adını duyunca delleniyo:27:

ki ilk oyumu mhpye vermiştim 19 yaşımda :43::43:

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

hep beraber ysk ile birlikte ankara'nın mansur yavaş'tan gasp edildiğine tanık olmadık mı? kesilen elektrikler, sonuçsuz kalan itirazlar, çöplerden çıkan oylar kediler, falan filan.

hangi kazanma?

şunların biri ama herhangi biri avrupa'da veya amerika'da olsun bakalım noluyor?

kısaca bir ortadoğu ülkesiyiz ve mafya usulü yönetiliyoruz. :6:

Muhalefet seçmeninin sandığa gitmemesini mi öneriyorsun candan?
Bu iddialar sandığa gitme şevkimizi etkiliyor elbette.
Ve her seçim için yeni umutsuz kitleler yaratıyor.
Tüm bu iddiaların muhalefet seçmenine karşı tezgahlanan psikolojik savaş olduğunu düşünüyorum.
Enerji Bakanının ''trafoya kedi girdi'' açıklaması pişkinlik değil, hedef kitleye yönelik algı yönetimidir.

Tam da seçim arifesinde muhalefet seçmenini umutsuzluğa sevk edecek söylemlerin,
kimin hanesine artı olarak yazılacağını ikimiz de biliyoruz.

Geçmişi yenemeyiz, bugünü yenmek istiyorsak işte fırsat!

Son düzenleme:
:72:Bir yanda sorgulamaktan uzak duran hedefe kilitlenmiş seçmen kitlesi,
Diğer yanda sorgulamaktan hedefi göremeyen seçmen kitlesi... :72:

Seçim arifesinde edindiğim izlenimler bu yönde oldu arkadaşlar.
Bu tabloyu gördükten sonra, seçim sonrası kimse bana, seçimlerde hile vardı,
bu seçim şaibeli falan demesin... İnandıramaz...

bu benim düşüncelerimi yansıtıyor .paylaşayım dedim..
10345752_664730886946429_6957450056712247069_n.jpg

Anketteki oy kullanmayacak olan % 33 ya da Türkiye'de oy kullanamayacak olan vatandaşlar oy kullansa, sanırım bir (ihtimal) Erdoğan seçilmez. Oy kullanmayan herkes zaten aslında oyunu Erdoğan'a vermiş olacak.

Lütfen oy kullanalım, protestoya giden bütün seçimler aleyhte sonuçlanır. Küsülecek vakit değil.

Kesinlikle katılıyorum sana canım, kullanılmayan her oy Erdoğan'ın işine gelecek, aday beğenilsin yada beğenilmesin aslında tek başına bile bir değişiklik bu ülkeye iyi gelecek.

Demirtaş'ın adaylığı bile geniş açıdan bakıldığında şartlı olarak iktidara desteği içeriyor ister kabul edilsin ister edilmesin.

Back