- Emoji Skoru
- 6.645
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala oy kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.. ankette bile işaretlemedim bi seçenek bu kadar zamandır..
iki türlü de içim hiç rahat olmıcak..
keşke siyaset bu noktalara gelmeseydi
Gel oyunu kullan. Türk insanının güzel ve mutlu yaşamasına bir katkın olur.
aday yok ki ortada![]()
3 tane isimi göremiyormusun
aa iyi ki söyledin bu zamana kadar farketmemiştim
aday niteliği taşıyan birini göremiyorum ben![]()
Kimi görmek isterdin aday niteliği olan ?
hala oy kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.. ankette bile işaretlemedim bi seçenek bu kadar zamandır..
iki türlü de içim hiç rahat olmıcak..
keşke siyaset bu noktalara gelmeseydi
aklımda biri yok ama bu adaylar olmadıgı kesin
bu yüzden dedim zaten iki türlü de içim rahat etmeyecek.. oy kullansam bi türlü kullanmasam b türlü..
smiley çok sevimli![]()
ah bu noktaya geldiğine hep söyleniyoruz. hep. ben de öyle. bize hep mecbur bırakıldığımız adayları işaretlemek düşüyor.
ama bu bir genel seçim değil ve oyladığımız da c.b değil. tek adam yönetimine girelim mi girmeyelim mi oylaması.![]()
Kimi görmek isterdin aday niteliği olan ?
İstediğin niteliklere sahip adayın yok belki ama istemediğin niteliklere sahip adayların vardır değil mi 4justice?
Smiley hatrına lütfeeen!![]()
En az istemediğin o halde.
3ü de istemediğim niteliklere sahip aday desem![]()
Ben bahcelinin gaflarina guluyorum ya![]()
3ü de istemediğim niteliklere sahip aday desem![]()
benim cumhurbaşkanı adayım şafak pavey olurdu.
ama ekmel bey de donanımlı görünüyor bana. öyle bazı arkadaşların dediği gibi dinci falan görmüyorum.
Oy verenlerin de istediği bir aday olmayabilir bu 3 aday. Herkes istediği adayı oy pusulasına koysa 3-5 bin tane aday ortaya çıkar. Burada önemli olan kendimiz için değil milletimiz için en olumlu adaya oy vermektir. Herkesi kucaklayan, anayasa da ki her Türk vatandaşı eşit hak ve hürriyetlere sahiptir ilkesine bağlı birini seçmelidir. Aksi halde Nazım Hikmet'in dediği gibi Zincirlerimizden başka kaybedecek hiç bir şeyimiz olmaz
30 Mart seçimlerinde bir konuşma yapıyordu mitingte.Sonuna gelmişti.''Alayınızı...''dedi ve durdu.Babamla birbirimize baktık,ne diyecek diye.''Sevgiyle selamlıyorum.''dedi ve rahatladık.
Hitabeti zaten yok,liderlik vasfı da göremiyorum.Gitme zamanı geldi de geçiyor.
![]()