• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Ankara mitingi var yarın rte nin..
Her yerde mahalle muhtarlıklarının önünden saat 15.00 da etlik miting alanına otobüs kaldırılacağına dair afişler var...
Garibim Eklemeddin bey de Ankara nın ilçelerine uğrayıp esnaf gezip nabız yokladı geçenlerde:27::27:

hala oy kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.. ankette bile işaretlemedim bi seçenek bu kadar zamandır..
iki türlü de içim hiç rahat olmıcak..
keşke siyaset bu noktalara gelmeseydi :ssz:

hala oy kullansam mı kullanmasam mı kararsızım.. ankette bile işaretlemedim bi seçenek bu kadar zamandır..

Gel oyunu kullan. Türk insanının güzel ve mutlu yaşamasına bir katkın olur.

aa iyi ki söyledin bu zamana kadar farketmemiştim :27:

aday niteliği taşıyan birini göremiyorum ben :ssz:

$0000.jpg ...
VOTE.gif

ah bu noktaya geldiğine hep söyleniyoruz. hep. ben de öyle. bize hep mecbur bırakıldığımız adayları işaretlemek düşüyor.

ama bu bir genel seçim değil ve oyladığımız da c.b değil. tek adam yönetimine girelim mi girmeyelim mi oylaması.:53:

aklımda biri yok ama bu adaylar olmadıgı kesin :31:
bu yüzden dedim zaten iki türlü de içim rahat etmeyecek.. oy kullansam bi türlü kullanmasam b türlü..

smiley çok sevimli :1:

İstediğin niteliklere sahip adayın yok belki ama istemediğin niteliklere sahip adayların vardır değil mi 4justice?
Smiley hatrına lütfeeen!
angelic-smiley-emoticon.gif

ah bu noktaya geldiğine hep söyleniyoruz. hep. ben de öyle. bize hep mecbur bırakıldığımız adayları işaretlemek düşüyor.

ama bu bir genel seçim değil ve oyladığımız da c.b değil. tek adam yönetimine girelim mi girmeyelim mi oylaması.:53:

çok yerinde bi yorum :46:

Kimi görmek isterdin aday niteliği olan ?

benim cumhurbaşkanı adayım şafak pavey olurdu. :42:

ama ekmel bey de donanımlı görünüyor bana. öyle bazı arkadaşların dediği gibi dinci falan görmüyorum.

İstediğin niteliklere sahip adayın yok belki ama istemediğin niteliklere sahip adayların vardır değil mi 4justice?
Smiley hatrına lütfeeen!
angelic-smiley-emoticon.gif

:1::1:

3ü de istemediğim niteliklere sahip aday desem :31:

Ben bahcelinin gaflarina guluyorum ya :1:

30 Mart seçimlerinde bir konuşma yapıyordu mitingte.Sonuna gelmişti.''Alayınızı...''dedi ve durdu.Babamla birbirimize baktık,ne diyecek diye.:1: ''Sevgiyle selamlıyorum.''dedi ve rahatladık.:1: Hitabeti zaten yok,liderlik vasfı da göremiyorum.Gitme zamanı geldi de geçiyor.:ssz:

:1::1:

3ü de istemediğim niteliklere sahip aday desem :31:

Oy verenlerin de istediği bir aday olmayabilir bu 3 aday. Herkes istediği adayı oy pusulasına koysa 3-5 bin tane aday ortaya çıkar. Burada önemli olan kendimiz için değil milletimiz için en olumlu adaya oy vermektir. Herkesi kucaklayan, anayasa da ki her Türk vatandaşı eşit hak ve hürriyetlere sahiptir ilkesine bağlı birini seçmelidir. Aksi halde Nazım Hikmet'in dediği gibi Zincirlerimizden başka kaybedecek hiç bir şeyimiz olmaz

benim cumhurbaşkanı adayım şafak pavey olurdu. :42:

ama ekmel bey de donanımlı görünüyor bana. öyle bazı arkadaşların dediği gibi dinci falan görmüyorum.

Tabii ki sen Şafak Pavey'i görmek istersin, başka biri başka birini görmek ister.
Dinci gibi yakıştırmaları benimsemiyorum. Bazen derler ki Türkiye İranlaşmasın. Şu anda manzarada İran Türkiyeleşmesin.

Oy verenlerin de istediği bir aday olmayabilir bu 3 aday. Herkes istediği adayı oy pusulasına koysa 3-5 bin tane aday ortaya çıkar. Burada önemli olan kendimiz için değil milletimiz için en olumlu adaya oy vermektir. Herkesi kucaklayan, anayasa da ki her Türk vatandaşı eşit hak ve hürriyetlere sahiptir ilkesine bağlı birini seçmelidir. Aksi halde Nazım Hikmet'in dediği gibi Zincirlerimizden başka kaybedecek hiç bir şeyimiz olmaz

bu düşünce de bana doğru gelmiyor işte..
kötünün iyisine gitsin bari diye düşünerek oy vermek istemiyorum..

30 Mart seçimlerinde bir konuşma yapıyordu mitingte.Sonuna gelmişti.''Alayınızı...''dedi ve durdu.Babamla birbirimize baktık,ne diyecek diye.:1: ''Sevgiyle selamlıyorum.''dedi ve rahatladık.:1: Hitabeti zaten yok,liderlik vasfı da göremiyorum.Gitme zamanı geldi de geçiyor.:ssz:

Ahahaha yav cok tatli ya :D bir sempatiklik var ama kabul edin halkin arasindan biri :27: puskevitler falan :1:

Back