- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
demirtaş kadın haklarının savunucusu olcek madem ....önce analarının koynundan zorla yada kandırarak alıp dağa çıkardıkları kızları kurtarsın....orada işkence görüp tecavüze maruz kalıyorlar....
Mutabakat zımbırtısı olursa onaylarım demiş,eee adamın önüne geldi,illa ki imzalayacak.
Bu konuda ben de çok iğrenç şeyler okumuştum,insanın midesi kalkıyor.
canım bilmeye de gerek yok düşünsene gidenler genç sonuçta ihtiyaçları var ve yanlarında kalan kızlAr var sonuç kaçınılmaz.... ve yaşları küçük kızlar...yazık doğuda kürt analar evladımı getirin diye haykırıyor..... nerde kürtün başkanı demirtaş
Chpyi bilemem de mhp onun umugune coker gibime geliyor
sana katılıyorum......amaç belliBen hicbir zaman bdpnin ya da hdpnin kurtleri umursadigini sanmiyorum zaten
Bahçeli olduğu sürece hiç umudum yok.Gitmeli artık.Olmuyor işte,onunla yürümüyor parti.Bıraksın artık.
sana katılıyorum......amaç belli
Bahçeli olduğu sürece hiç umudum yok.Gitmeli artık.Olmuyor işte,onunla yürümüyor parti.Bıraksın artık.
evet ya bunlar göremiyormu halkın gördüğünü............ kimse söylemiyormu olmuyo böyle yürümüyo diye.....bu ülkede bir mhp gerçeği varken geldikleri duruma bak barajı zor aşıyorlar......bizim buralarda mhp den başkası alamazdı şimdi kalesi yozgat bile puf oldu
Bence de ayrica kilicdaroglu da gitmeli diye dusunuyorum
Gerçekten davasında samimiyse artık bırakması lazım.Görmezler mi ya,görüyorlar da işte...Siyaset...
valla başına meral akşener gelse eski düzeni alırlar gibime geliyo ama koltuk sevdası başka bırakmaz kanımca......chp de biran önce değiştirmeli ama onun için hiç önerim yok göremiyorum liderlik vasıflıu birini....deniz baykal iyiydi valla duruşu vardı adamın ...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
hep beraber ysk ile birlikte ankara'nın mansur yavaş'tan gasp edildiğine tanık olmadık mı? kesilen elektrikler, sonuçsuz kalan itirazlar, çöplerden çıkan oylar kediler, falan filan.
hangi kazanma?
şunların biri ama herhangi biri avrupa'da veya amerika'da olsun bakalım noluyor?
kısaca bir ortadoğu ülkesiyiz ve mafya usulü yönetiliyoruz.
Anketteki oy kullanmayacak olan % 33 ya da Türkiye'de oy kullanamayacak olan vatandaşlar oy kullansa, sanırım bir (ihtimal) Erdoğan seçilmez. Oy kullanmayan herkes zaten aslında oyunu Erdoğan'a vermiş olacak.
Lütfen oy kullanalım, protestoya giden bütün seçimler aleyhte sonuçlanır. Küsülecek vakit değil.
Oky oy kullanmana sevindim o ya da bu sebeplebu benim düşüncelerimi yansıtıyor .paylaşayım dedim..
kullanmayacaktım aslında. ama kullan diye feci baskı altında kaldım. birde mantıken haklı olduklarını anladımOky oy kullanmana sevindim o ya da bu sebeple
Bu vesileyle tekrarlamak istiyorum herkes oy kullansın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?