• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Sohbet güzelmiş gece,ne diye erkenden uyuduysam.:19::19:

Kıyım yaşanmış topiklerde,şimdi böyleyse seçim günü hiç dolaşmamak lazım.:1:

Neden herkes şok olacak haksever bacım sen ne diyorsun adam nereden baksan 3 aydır ekranlarda ha sennin ilgini çekmezdir o ayrı bi konu bence isim hiçde tuhaf değil siz öyle alğılalamk istiyosunuz aslında diğer ismi kullanılsa daha iyi olur ama işte

hem nerden biliyosun 100 de 100 alacağınızı ancak demirtaşla birleşirseniz öyle 2 inci turda yani onlarlada birleşmesseniz şaşardım yemeniz içmeniz bir gidiyor anladıysan :ssz::ssz:
az kaldı bekleyeceğiz bakıp göreceğiz çok değil 4 kaldı inşallah o günlere çıkarsak :34::34:

allah allah benim canım arkadaşımla sizli bizli mi olduk ayşecim bak bu hiç olamdı asıl :50:siyaset bi kenara kendini bence bu kadar kaptırma siz biz diye bişi yok ülkemdeki her vatandaş gb ,seninle bi tık daha fazla acımızda sevincimizde bir oldu senlerdir bi muhabbetimiz var iyi yada kötü yani siz biz olamayız asla benim gözümde bu bir...

4 gün sonra buraya yüzde yüz emin oldugum şeyi tekrar bu mesajını alıntılayarak hatırlatıcam buda iki...

demirteş gb biriyle benim yemme içmem nasıl bir gider bu lafı nasıl söledin onuda asla kabule tmiyorum bu üç...

eger o lafı parti için söyledinse erdoganla göbeğim bir kesilmedi ben körü körüne bişeye bağlı değilim buda dört...

takım tıtar gb holigan gb ne bilim körü körüne bağlanmak gb şeyler bana hiç uygun değil buda beşş....

eğer chp iyi bi aday koysaydı ortaya kesinlikle ona oy atardım ama ekmelettin olmadı bütün demesemde yüzde 50 chpli böyle düşünüyo ve oy kullanmıcakalr yüzde 20side tatilde şekerim bölemezler kalıyo yüzde 30 chpli bunlarda oy kulllanmaya gitse ne yazar gitmese ne yazar sonuç değişmicek ama kime olursa olsun herkez oyunu kullanmalı o kadar siyasetten gem vuranalr oy kullanmıcamı oylamışlar bu ne perhis bune lahana turşusu:19:

ben erdoganın cumhurbaşkanı olmasını istemezdim bana sorsalardı cevapta yazdıgım gb arınç olabilirdi aslında erdogan olmasa iyiydi ama ekmelettin tayyip diye sorarlarsa bana tayyip derim oyumuda boşa atmam ben bi bireyim seçenekler arasındanda seçim yapabilirim :31:

senin görüşün kendine benim görüşüm kendime canım arkadaşım biz yine biriz biziz bilmem anlatabildim mi?

Başbakanlık seçimlerinde oluşan tablodan sonra bu kez oy kullanmak için zahmet etmiycem. O zaman da sonucu başından biliyorduk ama bir ihtimal dedik. Simdi o ihtimal de uçtu gitti. Bu adam o kadar olaydan sonra, bu kadar rahat cumhurbaşkanlığına oynuyorsa sonucunu biliyordur. Başından beri yas tahtaya basmadı yine basmaz.

onu bırakta,siyasete yazacak adam kalmadı. herkes flu:1:

Hiç sorma okypete! Gümbür gümbür siyaset yapanlar olmayınca ıssız kaldık.
sad-and-sorry-smiley-emoticon.gif

Harbi bi bakıyorum etrafıma herkes gri yanlız şimdi yazamıyorlar pazara kadar bileniyorlar pazar günü kan çıkar :27: ben hiç artık takılmıyorum burda okuyup geçiyorum pazarda çayımı alıp keyifli keyifli takip edicem :68:

Başbakanlık seçimlerinde oluşan tablodan sonra bu kez oy kullanmak için zahmet etmiycem. O zaman da sonucu başından biliyorduk ama bir ihtimal dedik. Simdi o ihtimal de uçtu gitti. Bu adam o kadar olaydan sonra, bu kadar rahat cumhurbaşkanlığına oynuyorsa sonucunu biliyordur. Başından beri yas tahtaya basmadı yine basmaz.

Muhalefet seçmenleri sonuç belli der ve sandığa gitmezlerse, sonucun değişme ihtimali olur mu peki?
Recep Tayyip Erdoğan son seçimleri oy çokluğu ile değil, muhalefet oylarının yokluğu ile kazanıyor.

Sabaha kadar bekledim ama buna kimse takılmamış : )

Burada "Amerikan vatandaşı" derken çok ince bir gönderme vardı ! Tepki de gelmedi anlayan da çıkmadı ya da çıktı da yazmadı :)

Bu fotoğrafı çekip profilime koyduğumda "başkanımı seçmek en doğal hakkım" diye not eklemiştim. Belki bu cümle daha anlaşılır...

Kalın sağlıcakla, şimdi anlamışsınızdır...

mısır vatandaşı olmasına göndermemi var yoksa sonradan abd vatandaşı olanlar seçilemiyor onamı anlayamadım ama ilgimi çekti biraz daha ipucu?

Edit.. kahire doğumlu vatandaşlığı bilemiyorum.

Son düzenleme:
mısır vatandaşı olmasına göndermemi var yoksa sonradan abd vatandaşı olanlar seçilemiyor onamı anlayamadım ama ilgimi çekti biraz daha ipucu?

R.T. Erdoğan'nın logo seçimini işaret ederek, Amerika Vatan(ı) diye düşündüm. :44:

Yok yok daha nasıl açayım ki : ) aslında mesaj çok net : )

Ben de logoyu da görünce Abd ye bağımlı politikalari kastediyor diye düşündüm.

allah allah benim canım arkadaşımla sizli bizli mi olduk ayşecim bak bu hiç olamdı asıl :50:siyaset bi kenara kendini bence bu kadar kaptırma siz biz diye bişi yok ülkemdeki her vatandaş gb ,seninle bi tık daha fazla acımızda sevincimizde bir oldu senlerdir bi muhabbetimiz var iyi yada kötü yani siz biz olamayız asla benim gözümde bu bir...

4 gün sonra buraya yüzde yüz emin oldugum şeyi tekrar bu mesajını alıntılayarak hatırlatıcam buda iki...

demirteş gb biriyle benim yemme içmem nasıl bir gider bu lafı nasıl söledin onuda asla kabule tmiyorum bu üç...

eger o lafı parti için söyledinse erdoganla göbeğim bir kesilmedi ben körü körüne bişeye bağlı değilim buda dört...

takım tıtar gb holigan gb ne bilim körü körüne bağlanmak gb şeyler bana hiç uygun değil buda beşş....

eğer chp iyi bi aday koysaydı ortaya kesinlikle ona oy atardım ama ekmelettin olmadı bütün demesemde yüzde 50 chpli böyle düşünüyo ve oy kullanmıcakalr yüzde 20side tatilde şekerim bölemezler kalıyo yüzde 30 chpli bunlarda oy kulllanmaya gitse ne yazar gitmese ne yazar sonuç değişmicek ama kime olursa olsun herkez oyunu kullanmalı o kadar siyasetten gem vuranalr oy kullanmıcamı oylamışlar bu ne perhis bune lahana turşusu:19:

ben erdoganın cumhurbaşkanı olmasını istemezdim bana sorsalardı cevapta yazdıgım gb arınç olabilirdi aslında erdogan olmasa iyiydi ama ekmelettin tayyip diye sorarlarsa bana tayyip derim oyumuda boşa atmam ben bi bireyim seçenekler arasındanda seçim yapabilirim :31:

senin görüşün kendine benim görüşüm kendime canım arkadaşım biz yine biriz biziz bilmem anlatabildim mi?
Seninle özelden konuşalım kuzum olur mu sabah başlayalım okey :34::34:
Kızma kız ne sizlisi bizlisi:1::1:
Hepimiz biriz birimiz hepimiz o kadar:72::72::72:

Son düzenleme:
geçen seçimdede cemaat oyuyla alacaklarını sandılar hani cemaat biz göremedik:32:chp ve mhp nin koyacak adayı bile yok....gözlerini islami kesime diktiler....çıkardıkları adama bak....ama yemezler....sayın başbakanımı tek geçerim:16:

Aynen kardeşim başbakan cumhurbaşkanı da olacak inşallah. Onu lekelemeye çalışanlara inat dimdik ayakta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Müstehaktır bu sürüye her türlü zillet.Akıl,sağduyu,bilgi,mantık,vicdan,ahlak???Bu milletin bir bölümünde bunlar çoktaaan anlamsız kelimeler olmuş gitmiş.Vay halimize!

Back