• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
o benim yaaa ....eğitimli bilgili kültürlü ıvır zıvır yazmışınız bende bu düşüncenizde size katılmıyorum dedim ...adam oraya buton koymuş bu düşünceye katılmıyorsan bas diye bunda yanlış olan ne:34:

benim için ihsanoğlu eğitimli bilgili kültürlü görgülü,naif zarif sakin efendi ve nur yüzlü birisiistediğimi yazarım.yorumlarımdan rahatsızsan engellem butonu da var.engelle hiç bir yorumumu okuma:27:

Sizinde söylediğiniz gibi "En doğal hak" değil mi bu : ) Ben size sordum mu bana neden negatif oy kullandınız diye :)

saygılar

kazen benim yüzümden negatiflenmişsin:1:

Açıkçası korkmuyorum
Arka plandaki istekleri zaten demirtaş seçilmese de Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek .
Bunun dışında Kürt halkının kazanımlar elde etmesinden şikatetçi değilim demokrasi yaşayan yüm halkların söz hakkı alabilmesi ve hak elde etmesidir.şimdiye kadar ki yöntemleri terör yoluyla oldu ve buna karşıydım ama şu anda siyaset yapıyorlar ve gayet de güzel yapıyorlar.
Milletvekillerine bir bakın halklarıyla nasıl iç içeler ,söylemlerinde ve davalarında ne kadar dürüstler.
Kadın vekillerine bir bakın nasıl kendini yetiştirmiş güçlü kadınlar ve parti onları kadın diye 2. Plana atmaktansa öne çıkarmayı tercih ediyor eşbaşkan diyor.
Muhalefet deseniz en cesurcasını yapıyorlar .
Korumaları ya da milyarlarca liraları yok
Bir halkın yıllarca dilini konuşamamış olması Diyarbakır cezaevinde ve daha öncesinde işkenceler görüp yok sayılması aslında bu kavganın temeli .benim gönlüm siyasetçilerin değil halkların barışmasından ve birbirini kabul etmesinden yana ve bunun için onların siyaset sahasında olması beni umutlandırıyor.

Kendi dillerinde eğitim istemelerini de Kürt öğrencilerle 5 yıl çalışmış bir insan olarak sonuna kadar destekliyorum olması gereken bu .milli dil Türkçe olur kendi açtıkları okullarda kürtçe eğitim verebilirler tıpkı yabancı dilde eğitim veren kolejler gibi .
Yani sözün kısası kısır kaba sığ ve tekdüze siyasetimizde yeni cesur özgür bir kimlik getirdikleri için aslında umutluyum.

Geldiğimiz noktada cesurca siyaset yapabilmelerinin sebebi işaret ettiğim cümlen olabilir mi gonca?
Onca kan gözyaşı dökülürken hangisi masaya yumruğunu vurarak durun! haklarımızı demokratik yollardan arayacağız dedi?
Devlet her vatandaşın eşit haklardan yararlanabileceği sistemi oluşturmalıdır elbette. Devlet görev ihmali yapıyorsa, madurların haklarının teslim
edilmesi hepimizin davası olmalıdır.
Çok acılar yaşandı çook! Şimdi parmak sallayarak bu acılar üzerinden cesaret gösterenlere cesur diyemiyorum maalesef. :31:

kazen benim yüzümden negatiflenmişsin:1:

senin yüzünden değil canım başka bir açıklamasına beğenecekken yanlışlıkla eksi oy vermişim senden alışkanlık kaldı herhalde bu arada seni niye engelleyim bu mesajını beğenmedim belki sonra begendiğim yazıların olur...her mesajını beğenmediğimişzi engelleseydik oooooo

Yahu pes biz bayanlara
konu seçim iken açıklık/kapalılığa gelmiş...
Laf açılınca modernleşme anlamıda 2014 senesindeyiz bunula mı uğraşacağız deriz
ama birbimizin giyim tarzına hala saygı göstermeyi öğrenemedik.
Bırakın arkadaşlar isteyen istediini giysin isteyen totoyu açsın,isteyen bukra ile yüzünü örtsün
gerçekten 2014 senesinde hala bunları tartışmayalım aşalım bunları yahuuu
konuların çoğunu okudum hakaret,iftira dolu nedir bu çekemezlik ya
herkes aklı başında neyin ne olduğunu biliyor
ahirette herkes kendi sebavı/günahı ile yargılanacak biz kimiz ki birbirimizi yargılıyoruz
biz kadınız yaaa birbirimizin yanında olmamız gerekirken hala nelere takmışız ...

senin yüzünden değil canım başka bir açıklamasına beğenecekken yanlışlıkla eksi oy vermişim senden alışkanlık kaldı herhalde bu arada seni niye engelleyim bu mesajını beğenmedim belki sonra begendiğim yazıların olur...her mesajını beğenmediğimişzi engelleseydik oooooo

emin ol benim yüzümden,az düşünürsen bulursun:34:

yeni meb kitaplarına tayyip cumhurbaşkanı diye yazılmış bile siz istediğiniz kadar konuşun hey yavrum heyy :27:

adam neden negatif begenme yaptığını açıklamış ....bence kendini bu kadar önemseme.....neyse hadi canım

kazen benim yüzümden seni eksiledi demiyorum ki,senin neden kazeni eksilediğini yazdım.ayrıca ben çok değerli biriyim.kendimi çok önemsiyorum ve seviyorum:16:

Bakin ben burda ! Ak partiyi övüp diger partileri yermedim konu başörtü hanimefendi bitde sizin kimi destejlediginiz beni ilgilendirmediği gibi benimde kimi desteyecegimi size soracak değilim heralde siyasi görüşün hakkinda ne düşündüğüde ilgilendirmez acikcasi kimin egosu yuksek belli oluyor zira bu ulkenin isabetli kararini sadece siz belitliyirsunuz bizde kim oluyoruz ki...

Tepkine bakınca kendimi doğru ifade edemediğim anlaşılıyor ranana.
Aynı kişiye bir kısmımız sonsuz güven duyarken, bir kısmımız olabildiğince güvensiziz.
Merak ediyorum açıkçası. Hangimiz kişinin hakkını teslim ediyoruz.
Baktığımız açıdan gördüklerimizi aktararak birbirimize yardım edebileceğimizi düşünmüştüm.
Haddimi aştığımı hissettiysen özür dilerim. :16:

kazen benim yüzümden seni eksiledi demiyorum ki,senin neden kazeni eksilediğini yazdım.ayrıca ben çok değerli biriyim.kendimi çok önemsiyorum ve seviyorum:16:

canım tamamda kazen yorum yapmadan önce yani taaa o mesajlardan önce eksilemişim ben onu seninle alakası yok yani anlatamıyorum herhalde....:6:

çok garip biri arkadaş :27: polemiğe girdiği yorumu beğenmedim diye beni de eksiledi

benım adayım yok.partım doğru bır aday cıkarmadı.baska kesımlerın oylarını toplamak adına o kesıme yakın bıze uzak bır adayı gösterdı. kendı capında basarılı bır adam olabılır,ıyı nıyetlıde olabılır ama Ataları benım Atama karşı gelip,laik duzene karşı gelıp sürgün edilmiş ise orda dur derım ben. sen once kendı partının oylarına kesın gözuyle bakda dığerlerı ote dursun......olmadı yapamadılar......
zaten RTE nın alacagına kesın gözle bakıyorum.ama ılk defa şöylede bır dıleğim var.RTE yuzde 50yle degılde gıtsın yuzde 70-80 le alsın buda CHP partı zıhnıyetıne ders olsun!!!!!!!

çok garip biri arkadaş :27: polemiğe girdiği yorumu beğenmedim diye beni de eksiledi

bana bu eksilemeler çok çocukça geliyor.senelerce hiç eksi rep kullanmadım.hatta kötü içerik bile sayılıdır onca senede onu da kendim için kullanmamışımdır:34:

canım tamamda kazen yorum yapmadan önce yani taaa o mesajlardan önce eksilemişim ben onu seninle alakası yok yani anlatamıyorum herhalde....:6:

bak canım önce beni eksilemişsin,buton ekside basılı kalmış ve sen kazeni artı rep vereyim derken eksilemiş oldun.bir daha dikkat et diye yazıyorum:34:

e yani demirtaş'ın neden cıktığını herkes biliyor. ilk turdaki oyunu gösterip ikinci turda tayyip'e her dediğini yaptıracak öcalan serbest kalıcak özerkliğin temeli atılıcak bunu herkes biliyor da tayyip aşkı bazılarının gözünü öyle bi kör etmiş ki o olsun da ne olursa olsun diye düşünüyor. çocuklarının yasayacağı ülkeyi hiç düşünen yok. onlar alışık zaten teröristleri davulla zurnayla karsılamaya. baslarında öcalan şapkalarıyla öcalanı da karşılarlar sorun değil onlar için

O kadarda saf değiliz herhalde bizde yani dediklerine aynen harfiyen katılıyorum:46::46:

Evet onlar dağdakileri halaylı davullu zurnalı karşılarlar ama meclisteki MHP li bi milletvekili çıkıpta neden öldürülen Türkmenlere ıraktakilere çindeki Müslümanlara sesinizi çıkmıyor deyince 1 milletvekiline 60 kişi birden saldırır yobazlar resmen görende mahhale kavgası sanacak ama bebek katilleri nedense tepelerindeler :47::47:

Bu arada rte sözde ırağa yardım ediyoruz diyorlar ama onlar türkiyeden hiç bi şekilde yardım almadıklarını defalarca vurguladılar artık türkiyenin yardım tırları nereye gidiyo çok merak ediyom bence dağdaki it sürülerine gidiyo :26:

Ha bide duydunuz mu rte türkmüş hiç inanamamdım nedense nasıl diyebildi türküm diye :47:

O kadarda saf değiliz herhalde bizde yani dediklerine aynen harfiyen katılıyorum:46::46:

Evet onlar dağdakileri halaylı davullu zurnalı karşılarlar ama meclisteki MHP li bi milletvekili çıkıpta neden öldürülen Türkmenlere ıraktakilere çindeki Müslümanlara sesinizi çıkmıyor deyince 1 milletvekiline 60 kişi birden saldırır yobazlar resmen görende mahhale kavgası sanacak ama bebek katilleri nedense tepelerindeler :47::47:

Bu arada rte sözde ırağa yardım ediyoruz diyorlar ama onlar türkiyeden hiç bi şekilde yardım almadıklarını defalarca vurguladılar artık türkiyenin yardım tırları nereye gidiyo çok merak ediyom bence dağdaki it sürülerine gidiyo :26:

Ha bide duydunuz mu rte türkmüş hiç inanamamdım nedense nasıl diyebildi türküm diye :47:

ablasııı ,seçim üstü ya bu söylemleri mazur görmek lazım:34:

bana bu eksilemeler çok çocukça geliyor.senelerce hiç eksi rep kullanmadım.hatta kötü içerik bile sayılıdır onca senede onu da kendim için kullanmamışımdır:34:

Eksileme ne ki! Ben bunu hiç bilmiyorum, ilk kez duyuyorum. :17:
Kötü içerikle de hiç işim olmaz. Hararet yükselirken diyaloğa nokta koyarım. :16:

Back