• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumaya git dedim ve....

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Hayirli ramazanlar canim arkadaslarim

Eşimle geçenlerde kavga ettik.
Bayagi bi siddetliydi kavgamiz daha sonra kendini affettirmek icin ozur diledi ona her cuma cumaya gitmeni istiyorum cunku kalbinde Allah korkusu kalmamis dedim bir daha da boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim. Söz Cuma'ya gidicem dedi.Tamam dedim
Gectigimiz cuma bir bahane buldu gitmedi bugunde cumaya gitmesi icin mesaj attim gitmiyorum dedi bana
Neden dedim gitmiyorum iste benim dinime karisma dedi
Sen bana söz verdin. Olaylar unutulana kadarmiydi dedim.
Sen beni kandiriyosun dedim

Bana bidaha dini konularda karisirsan bende seninle ugrasirim bak bidaha solemicem senin yuzunden daha cok günaha giriyorum bidahada solemicem diye bir msj atti bana .
Cok biliyorsan kapan sende o zaman
Sana her kim bakiosa onunla zina yapmissin kadarr gunaha giriosun sende
Benim dinimi sınama git önce bi kendine bak diye msj atti.

Ve bu sekilde kavga etmeye basladik ne oruc tutuyorsun ne cumaya gidiyorsun Allah icin napiyorsun dedim saydirmaya basladim

Cok agir kelimeler etti bana ve bu mubarek gunde orucluyken basladim aglamaya.
Beni rahat birak deyip duruyor. Hicbirseyine karismiyorum. Ama yine beni rahat birak diyor. Butun gun evde (suan calismiyor) surekli sigara ve elinde telefon. Hersey onune gelsin gitsin istiyor ve ben bayan halimle calisiyorum. Ve en cok zoruma giden sirf Cuma'ya git dedim doye kavga etti benimle.

Son düzenleme:

Ve bu sekilde kavga etmeye basladik ne oruc tutuyorsun ne cumaya gidiyorsun Allah icin napiyorsun dedim saydirmaya basladim

Daha iki gün önce ban yedim, sen kimsin ki, hangi cürettle baskasinin sevabini günahini sorguluyorsun dedim diye. O yüzden sana demiyorum öyle......

Artik soylemem zaten . Hic bir yaptigi bir sey yok sinirlerimi bozuyor artik

Sinirlendiğiniz şey sanırım cumaya gitmemesinden çok size söz verdiği halde yerine getirmemiş sözünü tutmamış olması ama bu oruç meselesi aileyle çok ılgılı sanırım etrafımdada tutmayan birçok arkadaşımın aileleride aynı durumda yanı oruç meselesinede cuma namazı meselesinedeailede öğrenilen birşey bu yada alışılan. sizin müdahale etmenizi anlayabiliyorum en azından ben bukadar çalışıp didiniyorum bi kalksında namaz kılsın dıyorsunuz ama malesef bızım isteklerimizi onlara zorla diretme şansımız olmuyor.

Şaşırdım kaldım yazdıklarınıza... Eşinizin cumaya gitmesini istemeniz güzel bir istek ancak bu şekilde çocuk gibi söz almanız ve bu konuda dayatmanız çok yanlış..İslamiyet hoşgörü dinidir..Dinde zorlama yoktur... Onun gitmesi için dua etseniz daha makbul olurdu.. Adamın bu şekilde dinden soğumasında sevaba değil aksine günaha diriyorsunuz dikkat edin derim...

Bayagi bi siddetliydi kavgamiz daha sonra kendini affettirmek icin ozur diledi ona şart koştum her cuma cumaya gidiceksin bir daha da boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim. Söz Cuma'ya gidicem dedi.Tamam dedim
Gectigimiz cuma bir bahane buldu gitmedi bugunde cumaya gitmesi icin mesaj attim gitmiyorum dedi bana

Bana bidaha dini konularda karisirsan bende seninle ugrasirim bak bidaha solemicem senin yuzunden daha cok günaha giriyorum bidahada solemicem diye bir msj atti bana .

Beni rahat birak deyip duruyor. Hicbirseyine karismiyorum. Ama yine beni rahat birak diyor. Butun gun evde (suan calismiyor) surekli sigara ve elinde telefon. Hersey onune gelsin gitsin istiyor ve ben bayan halimle calisiyorum. Ve en cok zoruma giden sirf Cuma'ya git dedim doye kavga etti benimle.

canımcığım adamın cumaya gitmesini neden bu kadar çok istiyorsun?
sen kendin inancının gereklerini yap.
cumaya gidince ne olacak ki?
tamamen haksızsın, sen ona din baskısı yaparsan o da sana kapan demekte haklı olur.
bırak herkes inandığı gibi yaşasın
zorla namaz olur mu?

Bayagi bi siddetliydi kavgamiz daha sonra kendini affettirmek icin ozur diledi ona şart koştum her cuma cumaya gidiceksin bir daha da boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim. Söz Cuma'ya gidicem dedi.Tamam dedim

çok dini içerik var bu konu kapanır :( madem böyle hassasiyetleriniz var neden eş seçimi yaparken bunlara da dikkat etmiyorsunuz ki...

Dini konuda Allaha onun arasında buna karışamazsınız herkes kendi hesap verecek
Çalışmama konusunda bence karışmalısınız

Evde hizmeti ayağına beklemesi durumu ayrı bı konu ama sizin dini yönden bi insanı bu eşinizde olsa zorlamanız çok yanlış bi durum herkesin İbadeti inancı kendiyle alakalı bi mesele..

Back