Cumartesi fobisi:(

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba,

benim gibi cumartesi evde tek basina olan var mi? Camdan bakiyorum herkes esiyle, sevgilisiyle ya da arkadaslariyla bir yerlere gidiyor. Yabanci ülkede yasiyorum arkadaslarim hep evli haftasonunu aileleriyle geciriyorlar. Bugün herkesin sevdigi insanlarla vakit gecirdigini düsününce yalnizlik daha da batiyor. Siz neler yapiyorsunuz su an?

Klişe olacak belki ama sağlığınız yerindeyse bu insana en büyük huzur mutluluk sebebi en azından evinizin penceresinden dışarı bakıyorsunuz bir hastanenin odasından değil bunları düşünüp biraz da elimizdekiler için sukretmemiz lazım biliyorum yalnizlikta zor ama akışına bırakmak lazım... malesef bazı seyler bizim elimizde değil

Klişe olacak belki ama sağlığınız yerindeyse bu insana en büyük huzur mutluluk sebebi en azından evinizin penceresinden dışarı bakıyorsunuz bir hastanenin odasından değil bunları düşünüp biraz da elimizdekiler için sukretmemiz lazım biliyorum yalnizlikta zor ama akışına bırakmak lazım bazı şeyleri çünkü malesef bazı seyler bizim elimizde değil
Insanin basina kötü bir sey gelmeden ya da kaybetmeden anlamiyor ki. Yalnizliktan nefret ediyorum ama dediginiz gibi bazi seylerin önüne gecilmiyor hayatta

Asırı melankolıyı sevdıgınden. 🤗 Senın konularını okurken bende arka planda, kac kadeh kırıldı sarhoş gonlumden bir turlu kendımı avutamadım calıyor 🤗
Siz evlisiniz hatirladigim kadariyla? Melankoliyi sevdigimden degil gercekten uzun süreli yalnizlik cok kötü

Bende evliyim ama 2 haftadır yalnızım ondan önce de 3 ay yalnız kaldım bu süreçte 7 gün eşimi görebildim. Yine ne zaman göreceğim belirsiz lanet olası virüsten iyice bıktım. Dediğin gibi insanlar dışarıda gezip eğlenirken insan kendini daha mutsuz daha yalnız hissediyor. Üstelik evliyken eşin görevde olduğu için birlikte olamıyorsan ve dönüşü belirsizse hayattan asla keyif alamıyorsun

Bende bugün yalnızım, esim sabah 24 saatlik nöbetine gitti yarin sabah gelir akşama kadar uyur yani yarında yalnızım 😊 ama film izledim, kendime hic yapmadığım bir yemeği yaptim keyif yapıyorum :) bende ailemden ve dostlarımdan ayri bir şehirdeyim sizi anliyorum kendini yalnız hissetmek kötü

Bende bugün yalnızım, esim sabah 24 saatlik nöbetine gitti yarin sabah gelir akşama kadar uyur yani yarında yalnızım 😊 ama film izledim, kendime hic yapmadığım bir yemeği yaptim keyif yapıyorum :) bende ailemden ve dostlarımdan ayri bir şehirdeyim sizi anliyorum kendini yalnız hissetmek kötü
Ben de bugün cok sevdigim bir yemegi yaptim kendime. Yeni bir de kitap aldim evde yalnizken okurum diye ama icimden gelmiyor hic su an.

Peki nasil zaman geciriyorsunuz su an?
Şuan Yaz olduğu için çok yoğunum Tarlaya gidiyorum Ekim biçim işleri.. Evde olduğum zaman kahvaltı sonra temizlik sonra yemek yapıyorum kalan vakitte kitap okuyorum.. Saman gibi bir hayatım var 😂 evli olsam nolcak ki yalnız takılıyorum 🤓

Evli oluncada hep birlikte olunmuyo ki esim 6 gun is yerinde calisiyo pazar gunude ek ise gidiyo ben hep yanlizim sağlığımız yerinde olsun yeter☺ayrica yanliz kalmak guzel bence ben alistim😉
Yinede hayatinizda biri var iste düsündügünüz sizi düsünen benim de vardi o zaman bir kac gün yalniz olmak zor olmuyordu hatta hosuma gidiyordu ama ben uzun süredir yalnizim

Şuan Yaz olduğu için çok yoğunum Tarlaya gidiyorum Ekim biçim işleri.. Evde olduğum zaman kahvaltı sonra temizlik sonra yemek yapıyorum kalan vakitte kitap okuyorum.. Saman gibi bir hayatım var 😂 evli olsam nolcak ki yalnız takılıyorum 🤓
Ben de buraya takiliyorum yalniz hissedince aslinda gün icinde zaman cok hizli geciyor. Kahvalti banyo temizlik kitap ama yapcak bir sey olmayinca düsünmeye basliyorm

Back
X