Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün dışarda hava süper sadece böyle günlerde dokunuyor cumartesileri çalışmak eşim evde kızım evde bide akşama kadar of of...şükür tabi halimize ama yinede dokunuyo bazen cumartesileri........

bugün dışarda hava süper sadece böyle günlerde dokunuyor cumartesileri çalışmak eşim evde kızım evde bide akşama kadar of of...şükür tabi halimize ama yinede dokunuyo bazen cumartesileri........

off canım benim yaa zor gerçekten işverenleri anlayamıyorum bari evli çocuklu insanları cumartesi çalıştırmasınlar tam dayaklık bunlarklava: özel sektör değilmi işte

Ya sinir olduğum konu aslınd insanlara çifte standart uygulanması. Neden bazı insanlarımız 2 gün bazılarımız tek gün bazılarımız ise hiç izin kullanıyor. Sinir oluyorum yaa bende 2 gün izin kullanmak istiyorum... Bizimde özel hayatımız var bıraksınlarda yaşayalım...

haklısın canım bende üzülüyorum ama evli küçük çocuğu olanların işleri daha zor olduğu için böle söledim ama devletin özel sektöre el atması lazım bence nasıl memurlar cmt.-pazar özel sektördede tatil olması lazım

günayyydınlarrr...

bende cumartesi çalışanlardanım hatta çalışanlardandım demem gerek sanırım çünki bgn son iş günüm.....

herkese kolay gelsin...

Günaydın kızlar evet bir c.tesi ve yine çalışıyoruz
Bu sabah yataktan öyle zor uyandım kisenağlama

kızlar bende cumartesi çalışalardanım çalışmayanları çok kıskanıyorum ne yalan söyliyim.:))))))

Ayy bir cumartesi günü daha ve ben yine işteyim.Dün gece hiç uyuyamadım bir de hastayım kızlar.Bugün çok hastayım Allah sağlık versinde çalışalım ne yapalım:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bende cumartesi çalışalardanım çalışmayanları çok kıskanıyorum

günaydın kızlar
geçen hafta burda cumartesi çalıştığım için dert yanıyordum,ama artık dert yanmıyorum yanmamalıyımda
çünkü artık mecburum
o yüzden nedense bugün işe gelmek zor gelmedi bana benneyaptımki

bende cumartesi cumartesi buradayım
gerçekten evli bekar farketmez sorumluluğumuz olduğu zaman o kadar zor geliyorki
ben santrale bakıyorum ama ctesi günleri koskoca gün üç dört kez ya çalıyo ya çalmıyo telefon bide müdürler patronlar gözümün içine baka baka iyi tatiller iyi haftasonları diyerek yanımdan çıkıp gitmiyorlar mı şu saatlerde deli oluyorum
çok çalışmam lazım çokkk
bizde müdür olursam böyle yaparız :jeyyar:

Neden canım son günün:uhm:

çünki ayrılıyorum bgn..

derslerime ve kendime yeterince vakit ayıramadığım için..
eskisi gibi herşeye gülümseyerek bakamadığım için..
hayatın alicengiz oyunlarından hoşlanmadığım için..

sizler bunca sıkıntınız varken bunu mu dert ettin derseniz haklısınız ama eğer mecbur değilse insan mutlu olduğu severek yapacağı bir işi yapmalı mutlaka..

sevgiler bol ışıklar umutlar herkese...a.s.

hayırdır neden artık mecbursun merak ettimm..:sm_confused:

Kızlar bende cumartesi akşam 19,30 a kadar çalışıyorum ve işim çok kötü 1 saat bile durmak istemiyorum sürekli ağlıyorum. Allah'ım yardım et işssizlere ve işi kötü olanlara...

Cumartesi çalışmaktan hiç sızlanmadım ama.. bugün moralim sıfır, sanki dünya battıda ben altında kaldım gibi.. o yüzden bugün işte olmak zor geliyor.. off offfsenağlama

Kızlar bende cumartesi akşam 19,30 a kadar çalışıyorum ve işim çok kötü 1 saat bile durmak istemiyorum sürekli ağlıyorum. Allah'ım yardım et işssizlere ve işi kötü olanlara...

Sorunun nedir canım anlat belki senin için ii olur... Çünkü bende aynı dertten muzdaribim yeni başladım ama patronumun sürekli konuşup beni aşağılaması çok canımı sıkıyor. Bu güne hiç birşey öğrenmemişsin demesi canımı o kadar acıtıyorki anlatamam. Herşeyime karışıyor buna özel hayatımda dahil...

çubukçum, benim de aklıma aynı şey gelmişti diğer konuyu okuyunca, burada yadığını hatırlamıştım. bak ya sen çalışmıyor olsaydın, değil mi? Şeniz dilerim en yakın zamanda atlatırsınız bu durumu ve ileride tatlı bir gülümsemeyle anarsınız bu günleri...

yaa bu cumartesi çabuk öğlen oldu sanki son gün olunca mı öyle geldi:uhm:
arkadaşlar sizin nasıl geçio?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…