Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım sana çok şükür bugünde bitiyo bir saat kaldı buradan kurtulmama
Allahım işinde mutsuz olanlara ve işsiz olanlara yardım et sabır ihsan eyle senağlama

Allahım sana çok şükür bugünde bitiyo bir saat kaldı buradan kurtulmama
Allahım işinde mutsuz olanlara ve işsiz olanlara yardım et sabır ihsan eyle senağlama

Amin canım:Saruboceq:
Oh ne güzel senin çıkmana bir saat kalmış biz ne yapalım benim çıkmama çok varsenağlama

Canım inanılmaz yalaka ve yalancı bir müdürümüz var. Patronumuzda o ne derse inanıyor hep yalan söylüyor... Bunun haricinde dün şöyle bir olay oldu.. Ben grafikerim bir kartvizit hazırladım ki bu çok basit ve ufak bir iştir, tam 35 defa değişiklik yaptılar he rişte böyleler beynim sulanıyor, ne yaptığımı unutuyorum. Sonra OK verdiler basıldı olmadı beğenmedik dediler, bir daha basıldı yine beğenmediler tam 3 kere basıldı, matbaacıya para ödemediler sebep olarak da beni gösteriyorlarmış ben demişim ki matbaacıların suçu diye... Para ödememek için bana iftira attılar. Her işte bunu yapıyorlar...

bizde cumartesi çalışıyoruz. haftanın yorgunluğu çöküyor.mesainin bitmesine 3buçuk saat var daha

Haaahhh şimdi buldum bana göre topiği bende eski işimde yedi sene cumartesi çalışmadım ama bir sene oldu yeni işime başlayalı ama dün gibi hala alışamadım resmen sürünerek geliyorum insanlarını hiç sevmiyorum ne oldum delisi olmuş gibi davranıyorlar önceleri cumartesi hep geliyordum nerdeyse sürünerek ama sonra ingilizce kursuna yazıldım kurs ismekin ücretsiz tek şartı devamsızlık ben de korkarak müdüre söyledim zaten diyordum ingilizce öğrenmeyi çok istiyorum diye oda olumlu karşıladı ogün bugündür cumartesi gelmiyorum ama haftasonu sabah 9dan 1e kadar kurstayım ama olsun o ne oldum delisi insanlarla olmaktan iyidir nefret ediyorum iş yerimden ve de cumartesi işinden

zor hele diğerlerinin evde keyif yaptığını düşününce cumartesilerim bitmek bilmiyor...

ne zordur şu cumartesileri çalışmak...kendime ayırabildiğim doğru düzgün bir anım yok artık pestilim çıkıyor resmen..

c.tesi çalışmayanlara özeniyorum,mezun oldum olalı çile gibi:26:

Bennn de buradayımmmm... Eşim ve oğlum uyuyorrrr benn çalışıyorumm. 12 yıllık çalışma hayatımda iki yıldır ctesileri işe geliyorum.Her zaman diyorum çekilecek çile değill bu.... Neyse 3 saat kaldı. Geri sayımaa devammm...

benim .ctesi çıkışlarım belli olmuyor ama yinede 14.00 'dan önce çıkamıyorum işten

zaten çıktığımda da bütün gün gitmiş oluyor....gerçekten şu son zamanlarda çok çok yorulduğumu hissediyorum:26:

:) ay kızlar her zman şükredilecek şeyler var derler ya o hesap buda.
ben sekiz senedir cumartesileride çalışıyorum hatta 7 ye kadar...

bende burdayımmmmmmmmmmm...
eşim evde fosur fosur uyuyo....
6 yıldır cumartesileri çalışıyorum..
hastanede çalıştığım için nöbetim 18:00 e kadar....
daha çoooooookkk var...

:) ay kızlar her zman şükredilecek şeyler var derler ya o hesap buda.
ben sekiz senedir cumartesileride çalışıyorum hatta 7 ye kadar...

bende burdayımmmmmmmmmmm...
eşim evde fosur fosur uyuyo....
6 yıldır cumartesileri çalışıyorum..
hastanede çalıştığım için nöbetim 18:00 e kadar....
daha çoooooookkk var...

ayıp etmiş oldum dimii:26:

şu c.tesileri çalışmayıpta bir de çalıştığımı bildiği halde hala gözüme gözüme sokanları Allah a havale ediyorum son gülen iyi gülermiş..selam veriyorum pişman oluyorum yaa....bu insanlar ne kadr hayattan ve kendilerinden emin...

bende cmt günleri 15.00 e kadar calışıyorum
uyuz bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…