Gunaydin canım hamile iken kilo vermen cok sağlıklı olmaz,dogum sonrası kilo vermen daha iyi olurGünaydın.Yeniden bir gruba dahil olmak istiyorum.Aranıza beni de dahil eder misiniz?
Canım hamileliğim son buldu ben değiştiremedim ondan kaldı.Eski takımımda olmak isterim.Gunaydin canım hamile iken kilo vermen cok sağlıklı olmaz,dogum sonrası kilo vermen daha iyi olur
Gelmek istersen eski takımına gelebilirsin
Takıma gel o zaman canım orda konusalımCanım hamileliğim son buldu ben değiştiremedim ondan kaldı.Eski takımımda olmak isterim.
13. Takıma bekliyoruz seni canım.Merhaba herkese :))
Bende 76 lık bir hatun olarak aranıza katılmak isterimm. Ben IF ve şekersiz yaşam olucak şekilde kilo vermek istiyorum.
1 AYLIK HEDEFİM: 71
2 AYLIK HEDEFİM :67
3 AYLIK HEDEFİM:64
10. takıma bekleriz canım.Mrb arkadaşlar,daha önce burda bi gruba dahil olarak kilo vermiştim,şimdi yeniden sizlerle motive olup kilo vermek istiyorum.14 yıllık evliyim,11 ve 5 yaşlarında 2 çocuğum var.bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum,işim masabaşı yani..kendimi hiç ince hatırlamıyorum hep balık etliydim yani.bikaç ay önce zirve kilomu görünce bi başlangıç yapıp 97'den 91'e indim kendi çabamla ama son bikaç ayda saldım ipin ucunu yine,bi an önce toparlanmak istiyorum bu kez çok kararlıyım sizlerin de desteğiyle istediğim kiloya ulaşıcam inşallah
kilo:91
ilk hedef:75
10. takıma bekleriz canımbende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ?
9.takima gelebilirsin cnmben de katilmak istiyorum
9.takima gelebilirsin cnmBen kesinlikle katılmak istiyorum tatildi bayramdı derken kilo verme sürecindeykwn tam tersi almaya başladım acilen diyete başlamam gerek benide alın
3. Takıma gel cnmBende katilmak istiyorum
18 gun sonra oglumun sunnet dugunu var ve cok saglam diyet yapiyorum 1 ayda 5 kilo gitti 18 gundede 4 kilo en az gitmesini istiyorum daha hizli kilo verebilmem icin tavsiyelerinize ihtiyacim var
Beni de aliiinn
Merhabalar bende katılmak istiyorum emziren anneyim:))