merhaba ben 23 yaşındayım öğrenciyim boyum 1.60 kilomda 59 liseden sonra bu kiloları aldım 63 kiloyu görünce hemen diyete başladım yurtta can sıkıntısından abur cubur yemeye başladım herkes kilo aldın demeye başlayınca ve kendimde hissedince kilo vermek istiyorum. 5 yıllık sevgilim kilolusun diyordu hep veremedim bir türlü oda bunu anlayışla hiç karşılamadı. Şuan ayrıyız ne olursa olsun 52 kiloya düşmek istiyorum eylülr kadar kendimi çok şişman hissediyorum. Birazda iradesizim en azından sizden destek alarak vermek istiyorum. Yeni bir ben olmak istiyorum. Bir gruba katılmak istiyorum..
13. takıma bekliyoruz.merhaba kiz;ar ben 36 yasindayim 1.56 boyum gecen yila kadar 52 kiloydum hamilelik dogum derken bayag bi kilo aldim.
bende bir takimda olmak sizlerinde yardimiyla 13 kg kadar vermek istiyorum
Merhaba ben de 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56 57 arasinda surekli degisiyor.. 48 olmak istiyorum.. Duzenli olarak paylasimda bulunabilirim zaten isim gucum yok butun gun netteyim:/ Beni de bi gruba alin lutfenn benim de zayiflamam lazim
13. takıma bekliyoruz.:87:selam ,
ben 4 yıl önce 120 kilo idim. kendim zayıflayamadığım için mideme kelepçe takdırdım ve istifra ederek 35 kilo verdim. midem de ki bu kelepçenin hem fizyolojik olarak hem de psikolojik olarak çok sıkıntısını yaşadım.kelepçeden ablam ve eşim dışında kimsenin haberi yoktu.bu yüzden de hgerkezden kilo vermemle alakalı övgüler , tebrikler , sorular alıyordum ve ilginçtir kii cevap da veriyordum ama kendi içimde bu başarının bana ait olmadığını hisediyordum. Sonuç olarak bundan 4 ay evvel safra kesesi ameliyatım sırqasında bu bandıda çıkarttırdım. Veee beklenen sonuç şu an 111 kg gösteriyor ibre. Bu defa ben başarmak istiyorum . Tüm övgüleri hak etmek ve " evet ben yaptım demek istiyorum . sevgiler ....
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum :)) Çok azimliyim bu sefer
Diyete başlayalı 3-4 gün oldu şu anda 78.6 kiloyum, başladığımda 79.1 kiloydum. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin:)
Boyum 1.65 civarında
69 kilodan çıktım 79aKötü oldu tabi, hiç öyle stres falan demicem yedim ve şiştim gayet..
Şimdi de o kiloları vermeye çalışıyorum
Düzenli paylaşımda bulunabilirsen 9. takıma bekleriz canım...
Merhaba, ben uzun zamandır arasıra cuma zayıflama yarışlarını okuyorum fakat bir türlü katılmaya fırsatım olmamıştı.
Beni kabul edebilecek bir grup olabilirse çok sevinirim.
Boy:164 cm.
Kilo:68.800 kg.
Bugün diyetimde 7. günüm.
Merhabaaa
Bende yarışmaya katılmak istiyoruummm :)) yaklaşık 2 sene önce bu forum sayesinde 85 kilodan 62 kiloya kadar indim :)) 5-6 aydır bu kiloda takılı kaldım ve o kadar kiloyu verirken beni ne motive etti diye düşündüm:44: ve ve vee hemen buraya geldimmmmBenide bir gruba alırsanız çok sevinirim şimdiki hedefim 55 kilo :)
Yaşım: 18
Boyum: 168
Kilom: 62
8.takıma bekleriz canımBen ece
57 kilo civarındayım bu yaz 10 kilo vermem lazım dün başladım diyete. her gün yürüyorum, haftada üç gün tenise gidiyorum. zayıflamak için baya uğraşıyorum ve diyetteyken çok konuşuyorum çevremdekileri diyet hakkında konuşurken rahatsız ediyorum galibaböle bir şey olduğunu öğrendim hemen üye oldum beni de alırsanız sevinirim
paylasimim güzel olur diyoarsan,4.takima bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?