13. takıma bekliyoruz.:79:merhaba!
24 yaşındayım. doktora öğrencisiyim, birsürü sosyal uğraşlarım var, sevgilim var, ama...
şu an 84,5 kiloyum. boyum 1,62.
hikayemi anlatayım biraz da...
üniversitenin ilk senelerinde 70 kiloydum ve mücadelem 70in altına düşmekti. 69'da kalıyordum. ne güzel günlermiş...
sonra zamanla kilo aldım ve üniversiteden 78 kiloyla mezun oldum. diyetisyene başladım o dönemde. 3 ayda 7 kilo verdim ama 71 kiloya indiğimde diyetisyenin programından inanılmaz sıkılmıştım. 2 haftada bir görüştüğümüzde yarım kilo zayıflamış oluyordum. O kadar moralim bozulmuştu ki artık, bıraktım diyeti. Zaten berbat bir sene geçiriyordum ve depresyondaydım, evde oturuyordum sürekli... yeniden kilo almaya başladım.
ama erkek arkadaşım da kilolu olduğundan ve benim kilomu önemsemediğinden ben de saldım kendimi. sonra yüksek lisansa başladım, 2 sene boyunca neredeyse hiç tartılmadım. kilo aldığımı biliyordum, nasıl yediğimi biliyordum çünkü ama açıkçası nasıl rakamlarla karşılaşacağımı kestirememişim...
günde 1 litreden fazla kola içiyordum, fast food çok fazla yiyordum, cips falan da tabi...
bundan 15-20 gün önce tartıldım. 87 kilo olmuşum! gözlerime inanamadım, ağladım zırladım falan sonra geçti. ilk iş kolayı bıraktım. ilginç tarafı hiç canım çekmiyordu da... fast food ve abur cubur yemedim. bunlar dışında hemen herşeyi yedim ve sağlıklı beslendim. sabahları mutlaka kahvaltı yaptım. ve sonuç; bir haftada 3,5 kilooo! o kadar sevindim ki devam etmeye karar verdim...
fakat tabi bünye yeni beslenme düzenine hemen alışıyor, metabolizma yavaşlıyor yeniden. ikinci hafta sadece 1 kilo gittiğini görünce çok moralim bozuldu. yine kola içtim, yine abur cubur yedim ama eskisi gibi değil tabi!
şimdi 84 kilodayım. hava çok sıcak ama ben göbeğim bikiniden sarkıyor diye tatile gitmiyorum, kollarım kalın diye bu havada yarım kollu kıyafetler giyiyorum...
şimdi bir an önce, sizin de desteğinizle ve sadece kendim için değil bir grubun sorumluluk bilinciyle kilo vermeye devam etmek istiyorum...
13.takıma gelebilirsin.merhaba, boyum 160 ve kilom 65. son 1,5 aydır diyetteyim ama buaralar acayip enerjim düştü. yeniden canlanmaya ve hırslanmaya ihtiyacım var. bu kilolardan kurtulmak istiyorum, onları sürekli üzerimde taşımaktan sıkıldım...elbette kilo konusunda herkesin bir hikayesi var. benim de var ama bunları kendime bir bahane olarak sunmayacağım...geçmişe takılmayacağım...bir hedefim var ve bu kilolar gi-de-cekkkkk...beni de aranıza alır mısınız
Merhaba malum benimde kilolar aldı başını gidiyo zaten hep kiloluydum boyum 1.60 kilom 66 dıydı şimdi 64 oldum 2 kilo verebildim ama 53 olmak istiyorum oturarark çalışıyorum hiç hareket etmiyorum akşamda evde yemek ye otur erkende de uyuyorum artık kilolu olmak istemiyorum daha rahat kıyafet bulmak istiyorum su içmeyi hiç sevmiyorum günde yarım litre bile içmiyorum aklıma gelmiyo su içmek sevmiyorumda zaten ama artık evde 2 gündür mümkün olduğu kadar hareket yapmaya çalışıyorum su içmeyi sevmesemde elimden geldiği kadar suda içmeye çalışıyorum çikolata kola çekirdek çok sevdiğim halde artık yemiyorum elimden geldiği kadar kendimi engelliyorum 7.30 da akşam meyve yiyerek geçiştirmeye başladım akşam yemeğide yemiyorum biliyorum sağlıksız ama vericem bu kilolarııııııııııı.
13. takıma bekliyoruz canım.:79:benide aranızı alırmısınız demeyi unutmuşum yaaaakilo deyince aklım başımdan getti.
1.60 boyunda 63 kiloyum ve 50 kilo olmak hedefim ama kendi başıma bi turlu diyete başlamayı başaramıyorum. Son 2 yılda 10 kilo aldım.
Göbek ve basen sorunum var. Çok iradesizim yemeden duramıyorum. Boyle giderse yakında 70 olurum ve bekarım, öğrenciyim....
birbirimize destek olarak zayıflamayı cok istiyorum. Sevgilim bile beni beğenmiyor sanırım artık
Acilll bi diyete ihtiyacım var kızlar :2:
az kaldı seni de davet edecektim, dermişimZayıflamak için bi takıma girmek isteyenler , 9. takıma msj atsın.Yada bana özel mesaj atabilirler...
Yetişemiyorum ben..neyneyse hepsini topluyor
az kaldı seni de davet edecektim, dermişim
Bende katılmak istiyorum??
Bu allahın belası yağlardan en kısa zamanda kurtulmak istiyorum!!!
Devamlı paylaşımda bulunurum diyorsan 9. takıma gelebilirsin canım...
Tabiki sizin istemediğiniz kadar yazarım hatta.
merhaba ben de takımlardan birine katılmak istiyorum
21 yaşındayım, öğrenciyim ve 101 kiloyum. Pko sorunum var, çocukluğumda kilo problemim yoktu ancak ergenlikle beraber balık etli bir hal aldım ve sonrasında 100 kilonun üstüne nasıl çıktım bu süreç nasıl gelişti ben de pek bilemiyorum. Tabi zayıflamak için bireysel çabalarım ve diyetisyen denemelerim oldu ancak şimdiye kadar tam olarak irade gösteremedim verdiğim kiloları da öss sürecinde fazlasıyla aldım sonra üzerine final haftalarının sınav sitresi eklendi ve sonuç 101 kilo. Kilolarım hem sağlığımı etkilemekte hem de sosyal hayatımı.
Okulların kapanmasıyla bir spor salonuna kayıt oldum henüz düzene bindiremesem de zayıflama yarışmalarıyla beraber düzenli spor yapmayı hedefliyorum ve tabiki sağlıklı beslenmeyi. Hedefim 60 kilonun altına inmek bu çok uzun bir süreç farkındayım ancak sizlerinde desteğinize ve motivasyonunuza ihtitacım var.
memnuniyetleDevamlı paylaşımda bulunurum diyorsan 9. takıma gelebilirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?