Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır..
Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli😊
Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum. 🌸🌸
Özellikle 1.olan E Eftalios harikasın.. Tebrikler..🌸🌸
Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin, azmin daim olsun. Tebrikler..🌸🌸

elinize saglik Ellssa Ellssa ve Zipzip- Zipzip- kaptanim

E Emnis kaptanim ,sizinde elinize saglik :) Alinti yapamadim pc den
Dünki bildiirm icindi bu :))

Rica ederim A Arrietty_ 😘

Ellssa Ellssa Zipzip- Zipzip- sizlerinde ellerinize sağlık teşekkür ederiz 🤗🤗

Merhaba,
Buranın sonu gelmez işleri ve sorunlarıyla uğraşacak modda değilim bugün. Buraya gelmek de istemezdim. Ama ne izne ayrılabilme hakkım var ne de işlerimi devredebilme. Maalesef ki durum bu.

Yine de elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.
Önce analizi ekleyeceğim.

10. takımda bir problem var. Tek başıma karar vermek istemediğim bir konu. Ve bu konuyu çözmeden de zaten etap raporu hazırlamam mantıksız, boş bir çaba olur.

O nedenle de analizden sonra konuyu burada kısaca yazıp kaptanların fikirlerini söylemelerini rica edeceğim. Kararınızdan sonra da ne zaman olursa o zaman hazırlarım etap raporunu.

Teşekkürler.

Merhaba,
Buranın sonu gelmez işleri ve sorunlarıyla uğraşacak modda değilim bugün. Buraya gelmek de istemezdim. Ama ne izne ayrılabilme hakkım var ne de işlerimi devredebilme. Maalesef ki durum bu.

Yine de elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.
Önce analizi ekleyeceğim.

10. takımda bir problem var. Tek başıma karar vermek istemediğim bir konu. Ve bu konuyu çözmeden de zaten etap raporu hazırlamam mantıksız, boş bir çaba olur.

O nedenle de analizden sonra konuyu burada kısaca yazıp kaptanların fikirlerini söylemelerini rica edeceğim. Kararınızdan sonra da ne zaman olursa o zaman hazırlarım etap raporunu.

Teşekkürler.
Allah kolaylık versin , yükünüzü hafifletsin inşallah kaptanım

Performans Uygulaması 48. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 721. ve 729. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

E Emnis
yarimuhendis yarimuhendis
hzlsel hzlsel
kollontai kollontai

Sevgili kaptan arkadaşlarım,

Bu hafta 10. takımda E Eftalios aynı anda yeni üye ve mezun olarak takım listelerine giriş yaptı.
Bu durumu kendi adıma doğru bulmuyorum. Burada amaç bireylerin "birlik" ortamında zayıflamalarını sağlamak.
Ancak bilirsiniz ki ben oylamalara katılmam. Karar vermek sizlerin hakkı. Yarışma da, çaba da sizin çünkü.

10. takım kaptanı moni moni istiyorsa ayrıntıları sizlerle paylaşır.

Soru: Bir üyenin yeni üye kaydı ile takım listesine girdiği anda mezuniyet talep etmesi doğru mudur?

4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM => EVET / HAYIR

Oybirliği esastır.

Not: Etap raporunu oylama sonuçlandıktan sonra hazırlayabilirim. Çünkü; eğer oybirliği sağlanamazsa 10. takım kaptanı moni moni nin sonuç listelerini yeniden düzenlenmesi gerekecek. Ve ben de raporu yeni listekere göre hazırlayacağım.

Performans Uygulaması 48. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 721. ve 729. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

E Emnis
yarimuhendis yarimuhendis
hzlsel hzlsel
kollontai kollontai
Çok teşekkür ederiz kaptanım,emekleriniz için ne desek boş ♥️♥️

OYLAMA

Soru: Bir üyenin yeni üye kaydı ile takım listesine girdiği anda mezuniyet talep etmesi doğru mudur?

4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR

Oybirliği esastır.

OYLAMA

4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => HAYIR

Oybirliği esastır.
Oyum hayır oldu fakat moni moni kaptanımın da açıklamasına göre karar versem daha doğru olurdu diye düşünüyorum üye 21 martta başlamış zannedersem

Sevgili seaBahAR seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım,
13. takım kaptanımız LAydLiNe LAydLiNe sağlık çalışanı ve yoğundur o yüzden 13.takımı hayır oyu kullanmış olarak kabul edip, etap raporunu bekletmemek adına listeyi düzenliyorum bilginize.
Oy kullanan tüm kaptanlarıma teşekkür ederim.
Sevgiler.:KK200:

Edit: Sonuç listelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı, sıralamaları etkileyen bir durum oluşmadı.

Son düzenleme:
Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır..
Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli😊
Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum. 🌸🌸
Özellikle 1.olan E Eftalios harikasın.. Tebrikler..🌸🌸
Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin, azmin daim olsun. Tebrikler..🌸🌸
Ellerine sağlık.. :KK36:

Aslında olması gerektiği gibi tek tek değiştim ama geçen haftanın bireyselleri görünüyor. Düzenle diyorum, bakıyorum doğru şekli. Kaydet diyorum. Tamam düzeliyor ama sayfa yenilenince tekrar yanlış oluyor. Anlayamadım birtürlü.
Sitede mi sorun var acaba?
seaBahAR seaBahAR neden böyle oluyor acaba?
Bu mesajı yazdığında ben burada olsaydım da durum değişmezdi. İyi ki Zipzip- Zipzip- yetişmiş yardıma, her zaman olduğu gibi. :KK200:

Kolay gelsin seaBahAR seaBahAR kaptanim
Sizin icin birsey dusunulemez mi acaba? 2-3 hafta ara verebileceginiz? Etap birlesimi mesela?

Ayrica elinize saglik
Hayirli günler
2-3 hafta yetmez bana.
2-3 yıl anca. :kahve:

Sevgili seaBahAR seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım,
13. takım kaptanımız LAydLiNe LAydLiNe sağlık çalışanı ve yoğundur o yüzden 13.takımı hayır oyu kullanmış olarak kabul edip, etap raporunu bekletmemek adına listeyi düzenliyorum bilginize.
Oy kullanan tüm kaptanlarıma teşekkür ederim.
Sevgiler.:KK200:

Edit: Sonuç listelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı, sıralamaları etkileyen bir durum oluşmadı.
Ellerine sağlık. :KK36:

İki saatlik uykuyla durmaya çalışıyorum.
Odin'i gece yürüyüşüne çıkarıp inşallah dönüşte uyumayı başaracağım.
Etap raporuna yarın bakarım.

Yorucu bir dönemden geçiyorum. Sanırım bu hafta da devam edecek gibi görünüyor. Neyse, bunlar da geçer.

Herkese iyi geceler. :KK36:

X