Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alinti yaptigimda dogrusu cikti ama mesaji yazinca yine eski nickler gorunduAlıntı yapınca doğrusu çıktı dimi?
Ellerine sağlık kaptanım. Çok teşekkür ederim.
Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır..
Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli
Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum.
Özellikle 1.olan E Eftalios harikasın.. Tebrikler..
Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin, azmin daim olsun. Tebrikler..
Sanirim oldu Ellssa
Allah kolaylık versin , yükünüzü hafifletsin inşallah kaptanımMerhaba,
Buranın sonu gelmez işleri ve sorunlarıyla uğraşacak modda değilim bugün. Buraya gelmek de istemezdim. Ama ne izne ayrılabilme hakkım var ne de işlerimi devredebilme. Maalesef ki durum bu.
Yine de elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.
Önce analizi ekleyeceğim.
10. takımda bir problem var. Tek başıma karar vermek istemediğim bir konu. Ve bu konuyu çözmeden de zaten etap raporu hazırlamam mantıksız, boş bir çaba olur.
O nedenle de analizden sonra konuyu burada kısaca yazıp kaptanların fikirlerini söylemelerini rica edeceğim. Kararınızdan sonra da ne zaman olursa o zaman hazırlarım etap raporunu.
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederiz kaptanım,emekleriniz için ne desek boşPerformans Uygulaması 48. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 721. ve 729. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
E Emnis
yarimuhendis
hzlsel
kollontai
Oyum hayır oldu fakat moni kaptanımın da açıklamasına göre karar versem daha doğru olurdu diye düşünüyorum üye 21 martta başlamış zannedersemOYLAMA
Soru: Bir üyenin yeni üye kaydı ile takım listesine girdiği anda mezuniyet talep etmesi doğru mudur?
4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => HAYIR
13. TAKIM => EVET / HAYIR
Oybirliği esastır.
Ellerine sağlık..Püsküütüm ve sevgili kaptanlar, sonuç listeleri hazır..
Yanlışım varsa tıklatın kapımı yeterli
Dereceye giren takımları ve bireysel ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum.
Özellikle 1.olan E Eftalios harikasın.. Tebrikler..
Ve geçen hafta sonuncu olup bu hafta 2.olan @Pembegömlek süpersin, azmin daim olsun. Tebrikler..
Bu mesajı yazdığında ben burada olsaydım da durum değişmezdi. İyi ki Zipzip- yetişmiş yardıma, her zaman olduğu gibi.Aslında olması gerektiği gibi tek tek değiştim ama geçen haftanın bireyselleri görünüyor. Düzenle diyorum, bakıyorum doğru şekli. Kaydet diyorum. Tamam düzeliyor ama sayfa yenilenince tekrar yanlış oluyor. Anlayamadım birtürlü.
Sitede mi sorun var acaba?
seaBahAR neden böyle oluyor acaba?
2-3 hafta yetmez bana.Kolay gelsin seaBahAR kaptanim
Sizin icin birsey dusunulemez mi acaba? 2-3 hafta ara verebileceginiz? Etap birlesimi mesela?
Ayrica elinize saglik
Hayirli günler
Ellerine sağlık.Sevgili seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım,
13. takım kaptanımız LAydLiNe sağlık çalışanı ve yoğundur o yüzden 13.takımı hayır oyu kullanmış olarak kabul edip, etap raporunu bekletmemek adına listeyi düzenliyorum bilginize.
Oy kullanan tüm kaptanlarıma teşekkür ederim.
Sevgiler.
Edit: Sonuç listelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı, sıralamaları etkileyen bir durum oluşmadı.
Elimizi verdik, kolumuzu istiyorsun. Ama sizde haklisinizEllerine sağlık..
Bu mesajı yazdığında ben burada olsaydım da durum değişmezdi. İyi ki Zipzip- yetişmiş yardıma, her zaman olduğu gibi.
2-3 hafta yetmez bana.
2-3 yıl anca.
Kolunuzu istiyorsam benim kolum kalmadı diyedir.Elimizi verdik, kolumuzu istiyorsun. Ama sizde haklisiniz