Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Adsız.png

5. Takımdan Mathildablue Mathildablue 21 haftada 7,35 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Sevgili arkadaşlar,

2007 yılından bu yana yapmakta olduğum etap raporunun sonuncusunu az önce yayımladım.
Bu hafta itibari ile etap raporu hazırlamayacağım.
Karne, analiz raporları, bireysel sıralama listesi ve karar defteri güncellemesi işlerime devam edeceğim.

14 yıl direndikten sonra bu kararı almış olmama karşı göstereceğiniz anlayıştan eminim.
Buradan ayrılmak yerine, bu kararı alarak iş yükümü hafifletmekten başka bir çare bulamadım.

Yarın görüşmek ümidi ile, kalın sağlıcakla. :KK36:

Emeklerine, yüreğine sağlık Püsküütümmm :KK68:

729. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2865293

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2865294
10. Takım yarışmacısı
Eftalios 729. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı
LaydLiNe 729. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
729. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 6. TAKIM
  • 9. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:

Eki Görüntüle 2865296
729. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (3 ► 2)
  • 9. TAKIM (5 ► 3)
  • 10. TAKIM (4 ► 1)

ETAP NOTLARI
5. TAKIM
1) Cagrihilal1 ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,05 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (82,85) Eski (82,8)
Hedef kilosu: Yeni (67,05) Eski (67)
2) matteroftime ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,05 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (59,05) Eski (59)
Hedef kilosu: Yeni (53,15) Eski (53,1)

9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 5. Takım yarışmacısı Mathildablue mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
  • 9. Takım yarışmacısı Goklerce mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
  • 9. Takım yarışmacısı Jasminium84 beşinci kez mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
  • 9. Takım yarışmacısı kumsal68 mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı
Ellerine sağlık 🌸🌸🌸🌸

1.png

9. Takımdan G Goklerce 25 haftada 17,5 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2866706

9. Takımdan G Goklerce 25 haftada 17,5 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Teşekkür ederiz kaptanım elinize emeğinize sağlık

Adsız.png

9. Takımdan Jasminium84 Jasminium84 23 haftada 16,45 kilo vererek dördüncü kez mezun olmuştur. :nazar:

Not: Son mezuniyeti olması dileğiyle...

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2867357

9. Takımdan Jasminium84 Jasminium84 23 haftada 16,45 kilo vererek dördüncü kez mezun olmuştur. :nazar:

Not: Son mezuniyeti olması dileğiyle...

Mezunumuzun karnesi:
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz 😊

Adsız.png

9. Takımdan kumsal68 kumsal68 12 haftada 7,7 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2867812

9. Takımdan kumsal68 kumsal68 12 haftada 7,7 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz 🥰

Eki Görüntüle 2867810

:nazar: kumsal68 kumsal68 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (718. Etap) : 62,30
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 54,60
Verilen Toplam Kilo : 7,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,36%
Toplam Süre : 12 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 642

Sevgili kumsal68 14 Mart 2021 (718. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 721. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 7,7 kilo vermiş olarak ve 54 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Eki Görüntüle 2867812

Mezunumuzun karnesi:
Cok tesekkur ederim takim arkadaslarimin kaptanimizim sizlerin sayesinde iyiki katilmisim araniza

Eki Görüntüle 2865933

5. Takımdan Mathildablue Mathildablue 21 haftada 7,35 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Elinize sağlık kaptanım teşekür ederiz 🤗🤗

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 2.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım :KK68:

Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması

Gecikmeden dolayı çok özür dilerim bu hafta felaketler silsilesi geçirdim ancak bakabildim.
Herkese iyi geceler dilerim.

En Büyük TÜRKİYE730. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI En Büyük TÜRKİYE
( 04 - 11 Haziran 2021)
* * * 9.Takım 730. Etap * * *
Breeze96 (78.15/77.15/1/%1.280)
Gulsum462 (73.9/73.7/0.2/%0.271)

masal3487 (73.8/73.2/0.6/%0.813)
ela_2019 (67.6/66.9/0.7/%1.036)
Ayla- (87.6/87.3/0.3/%0.342)

melek963 (68.75/68.35/0.4/0.582)

9.Takım Ortalaması: %0.721

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 2.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım :KK68:

Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması

Gecikmeden dolayı çok özür dilerim bu hafta felaketler silsilesi geçirdim ancak bakabildim.
Herkese iyi geceler dilerim.

Ellerine sağlık kaptanım..
İnşallah "felaket" diyerek abartıyorsundur.. Geçmiş, gitmiş olsun dilerim. :KK200:

Arkadaşlar biliyorsunuz artık etap raporu hazırlamayacağım.
Ancak diğer işleri yapabilmek için listelerinizi kendi listeme geçirmeye devam edeceğim. Bu nakil sırasında da rutin kontrolleri yapmaya devam etmek durumundayım.
Yeni üye, hedef kilo, izinden dönüş, mezuniyet talebi vs. gibi konularda herhangi bir hata ile karşılaşırsam paylaşım alanında ilgili takım kaptanına iletirim.

Bilginiz olsun, sağlıklı günler dilerim.

Arkadaşlar biliyorsunuz artık etap raporu hazırlamayacağım.
Ancak diğer işleri yapabilmek için listelerinizi kendi listeme geçirmeye devam edeceğim. Bu nakil sırasında da aynı kontrolleri yine yapacağım. Yeni üye, hedef kilo, izinden dönüş uygulaması vs. gibi konularda herhangi bir hata ile karşılaşırsam paylaşım alanında ilgili takım kaptanına iletirim.

Bilginiz olsun, sağlıklı günler dilerim.
Kolay gelsin kaptanım iyi çalışmalar

Elinize emeğinize sağlık kaptanım inşallah ciddi bir durum yoktur

Eline sağlık kaptanım. :KK200:

Ellerine sağlık kaptanım..
İnşallah "felaket" diyerek abartıyorsundur.. Geçmiş, gitmiş olsun dilerim. :KK200:

Eline saglik kaptanım
Rica ederim kaptanlarım

Eşim hastalandı o iyileşti derken ben biraz hastalandım sonra İstanbul'dan eniştemiz vefat etti şok olduk ona gittik geri geldik hepsi 3 4 gün içinde olunca bedenen ve ruhen coluk cocuk yıprandık maalesef

X