Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil canım.kızlar biraz fazla oldu ama iş yogunlugundan hatalarım olmuş 2 kere düzenlemek zorunda kaldım
Kızlar bugün hamama gittim masaj yapan bayan 120 kilodan 88 düşmüş elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal suya karıştırıp aç karnına hergün içiyormuş ve hiç diyet yapmamış 120 kilo ilken doymuyormuş hiç bu karışımdan yaptıktan sonra midesi küçülmüş her şey yiyip zayıflıyormuş Deniycam bende sonucu buradan yazarımMerhaba Arkadaşlar,
Forumumuzda yer alan bir topikte Cuma günü tartılan ve kilosunu paylaşan arkadaşlarımız var. Bu geleneği, küçük bir ekleme ile devam ettirmek istiyorum.
Açılan hemen her topiğe, duygularımızı yazıyor, desteklerimizi veriyor, önerilerde bulunuyor ya da sorularımızı sorarak cevaplar arıyoruz. Kalabalıkta dolaşıyor görünmemize karşın aslında bireysel takılıyoruz. Bazı arkadaşlarımız sevimli gruplar kurmuşken, yalnız kalanlar ya da karmaşada kaybolanlar da olabiliyor.
Fazla zamanınızı almadan önerime geçmek istiyorum.
Beşer kişilik gruplar kuralım. Katılımcı sayısına bağlı olarak, bu sayıyı arttırabilir ya da azaltabiliriz. Grupta yer alan kişilerin ayrı, ayrı kilosu ve toplamı Cuma günleri buraya yazılsın. Bir hafta sonraki Cuma günü, yeni kilolar yazılarak % fark tespit edilsin. Alınan sonuçlara göre de oluşturulacak gruplar arasında ilk üçe girenler açıklansın.
Grupları oluşturma biçimi olarak da önerim şudur; açmış olduğum bu topiğe, "katılıyorum" şeklinde olumlu mesaj yazanları 1,2...,5 şeklinde, mesaj önceliğine bağlı olarak belirleyebiliriz.
Böylece tatlı bir rekabet havasında, daha da dayanışma sağlamış olarak keyifli bir zaman geçireceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Ellerinize sağlık kaptanimSonuçlar hazır kızlar
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ellerinize sağlıkSonuçlar hazır kızlar
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
ecii emeğine sağlık canım
Ellerinize sağlık kaptanim
Ellerinize sağlık
Teşekkürler kızlar2.takım kaptanları emeğinize sağlık ...
Hassaslığın için teşekkür ederim canım.Günaydın Hanımlar
Çok özür dileyerek daha şimdi fark ettiğim bir hatayı sizlerlede paylaşmak istiyorum ;
Bildirimimizi yaparken arkadaşlardan birinin yüzdesine eksi işareti koymayı unutmuş o şekilde de ortalamamızı hesaplamışım
İresistible arkadaşımın yüzdesi eksi olacaktı
Ortalamamız bu durumda 0,3007 % olarak çıkıyor ve dikkatli bir şekilde kontrol ettim dereceleri etkilemiyor şükür yinede sizlerede bildirmek istedim haksızlık olmaması adına
Daha dikkatli olacağım bundan sonra