- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
Yok gülüm ben oranin müdavimi olarak goremeyince yazdimcnm
cnm arkadaşın net sorunu olduğu için ctesiden beri siteye giremiyor sanırım bugün halleder olmadı ben sms le ondan bilgi alır yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gülüm ben oranin müdavimi olarak goremeyince yazdimcnm
cnm arkadaşın net sorunu olduğu için ctesiden beri siteye giremiyor sanırım bugün halleder olmadı ben sms le ondan bilgi alır yazarım
canım sabah bana attığı mesajı yazdım bakabilirsin tatlım gelince kendisi eksikleri de tamamlarYok gülüm ben oranin müdavimi olarak goremeyince yazdim
ben seve seve olurum mervem hakkıyla yapar bu işisevgili kaptanlarim
ozel sebeplerden dolayi yeteri kadar aktif olamayacagim icin 9.takimizida cok iyi kaptanlik yapacagina emin oldugum suan ki yardimcim askrhpozitif e devrediyorum
bunun icin iki kaptanimin referansina ihtiyacimiz var rica etsem ilgilenir misiniz ?
tesekkur ederiz canim benimben seve seve olurum mervem hakkıyla yapar bu işi
Teşekkür ederim gulsahimben seve seve olurum mervem hakkıyla yapar bu işi
9.takım Kaptan adayı askrhpozitif kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim..sevgili kaptanlarim
ozel sebeplerden dolayi yeteri kadar aktif olamayacagim icin 9.takimizida cok iyi kaptanlik yapacagina emin oldugum suan ki yardimcim askrhpozitif e devrediyorum
bunun icin iki kaptanimin referansina ihtiyacimiz var rica etsem ilgilenir misiniz ?
sevgili kaptanlarim
9.takım Kaptan adayı askrhpozitif kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim..
sanırım 1 kaptanın daha referanasına ihtiyaç vardı bende olayım dedim
çok teşekkür ediyorum sevgili kaptanlarimtakım Kaptan adayı askrhpozitif kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
Oy oyy ben de geldim geç oldu ama olsun ben de yazcamm ben de kefilim askrhpozitif arkadaşıma.. Kaptanlığı en güzel şekilde yaparçok teşekkür ediyorum sevgili kaptanlarim
Biraz geç oldu ama bende kefilim askrhpozitif arkadaşıma Hakkıyla üstesinden gelir Kaptanlığın
çok teşekkür ederim kaptanlarımOy oyy ben de geldim geç oldu ama olsun ben de yazcamm ben de kefilim askrhpozitif arkadaşıma.. Kaptanlığı en güzel şekilde yapar