Ay hala gizli kapaklı konuşuyoruzArkadaş diyeceğine adını söylesen konuyu net bitirecez de..
Neyse ajan püsküüt iş başına! :82:
Yok listenizde konuay uygun en az iki aday var..
Canım adını bi'yazsan da kurtulsak şu aynı konuya dair mesaj yazıp durmaktan..
Not: Sen konuyu anlamışsın anlamasına ama benim exceldeki yarışma başlangıç kilosunu da aradaki farka göre aynı oranda değiştirmem gerekiyor. O nedenle isim isim siye zıplamaktayımdır..
Ay hala gizli kapaklı konuşuyoruzArkadaş diyeceğine adını söylesen konuyu net bitirecez de..
Neyse ajan püsküüt iş başına! :82:
Yok listenizde konuay uygun en az iki aday var..
Canım adını bi'yazsan da kurtulsak şu aynı konuya dair mesaj yazıp durmaktan..
Not: Sen konuyu anlamışsın anlamasına ama benim exceldeki yarışma başlangıç kilosunu da aradaki farka göre aynı oranda değiştirmem gerekiyor. O nedenle isim isim siye zıplamaktayımdır..
Bende bu yarışmaya katılmak istiyorum...
aynalarcım..biraz sizi meraklandırmak istedim
adı triptofan canım
bende katılmak istiyorum belki işe yarar denemekte fayda var:18:
birileri bana cevap verebilirmi lütfeeeeeeeennn
aynalarcım..
Öncelikle sen; 189.etap listenizde triptofanın ilk kilosunu 83.4 yazıyorsun, Cuma günü (yarın) tartıda çıkan rakamı da son kilosu olarak yazıp standart hesaplamayı yapıyorsun.
Ben de; triptofan'ın Cuma yarışmasına başlangıç tarihindeki (17.12.2010) kilosunu 5.9 arttırarak, 77.6 yerine 83.5 yazıyorum.
Böylelikle yarışmaya yeni tartısıyla başlamış gibi oluyor, tamam mı canım?:93:
Bende bu yarışmaya katılmak istiyorum...
8.takıma bekleriz sizi
bende katılmak istiyorum belki işe yarar denemekte fayda var:18:
birileri bana cevap verebilirmi lütfeeeeeeeennn
paylasımım bol olur dersen 4. takıma bekleriz...
bızım takımdada maıbeyaz arkadasımız tartısının gafeletıne ugramıs bulunmakda bu hafta tartısını degıstırdıkden sona 60 olan kılosu 65 cıktı puskutum bu konuda bıze yardımcı olursan cok sevınırımm
aynalarcım..
Öncelikle sen; 189.etap listenizde triptofanın ilk kilosunu 83.4 yazıyorsun, Cuma günü (yarın) tartıda çıkan rakamı da son kilosu olarak yazıp standart hesaplamayı yapıyorsun.
Ben de; triptofan'ın Cuma yarışmasına başlangıç tarihindeki (17.12.2010) kilosunu 5.9 arttırarak, 77.6 yerine 83.5 yazıyorum.
Böylelikle yarışmaya yeni tartısıyla başlamış gibi oluyor, tamam mı canım?:93:
püsküüt ablacım
plasticwomen adlı arkadaşımız 147. etapta 14. takımdan paylaşımdan bulunmadığı için diskalifiye olmuş.
bu arkadaşımız o dönemde babasını kaybettiği için sıkıntılar yaşamış. şimdi bizim takımda tekrar başladı yarın eğer izin olursa listeye alıcam kendisini mümkünmüdür ablacım.
herhangi bir problem olurmu onu sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?