tebrik ediyorum kanatsız_melek'cim. birinciliğin hayırlı olsun. gerçi böyle birinciliklerle zannediyorum bu yılın ilk mezunu olabilirsin. spor konusundaki azmine zaten hayranım, bunu takımda da söylemiştim. çabalayınca oluyor gerçekten.Özen gösterdigim seyler vardi bu hafta, mesela:
- 5. kata merdivenleri kullaniyorum asansör yerine, hatta ikiser ikiser gitmeye gayret gösteriyorum.
- Eve gidince yürümeyi tercih ediyorum
- Yürürken karnimi icime cekiyorum (bu sekilde karnimin agridigini hissediyorum ki buda iyi bi durum)
- Spordan sonra mutlaka yesil cay iciyorum, yaglarin yakimina daha fazla etkisi var.
- Bütün gün spor yapamayiz belki ama hareketli olabiliriz. Oturdugumuz zaman yaptigimiz egzersizlerin aslinda ne kadar yararli oldugunu cok iyi biliyorum, ben acikcasi evde bunlari yazarken bile kalcami sikip birakarak veya ayagim kaldirip indirerek spor yapmis oluyorum. Buda benim sadece kazancim olur, hic yapmamaktan iyidir.
tebrik ediyorum kanatsız_melek'cim. birinciliğin hayırlı olsun. gerçi böyle birinciliklerle zannediyorum bu yılın ilk mezunu olabilirsin. spor konusundaki azmine zaten hayranım, bunu takımda da söylemiştim. çabalayınca oluyor gerçekten.
takımlara katılma talepleri aşağıdaki başlıktan yapılıyor:bende katılmak istiyorum yarın sabah kaç kilo olduğumu yazacagım bakalım ne olacak tek yapabildiğim bol su tüketmek öyle gramla ızgarayla uğraşamıyorum belki biraz dans oda yorgun hissetmezsem umarım değişiklik olurda benim gibi miskinler gaza gelir:89:
meyvenull benim listemi silmişsin kendi listeni eklerken.
birde 5. takım listesinin sonuç yüzdesini %13 olarak düzeltiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?