- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
SekerPancarii ortalanizi sanırım yanlış yazdiniz -0.07 çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim teşekkür ederim ben hesaplayinca -7 cikti bende arkasina sifirlari ekledimdiSekerPancarii kaptanım düzelttim
Canim -0.074 yapmışsın bizim ortalamayi, 0.07 olacak demis North River kaptan ben tekrar hesapladım-7 çıkıyor nasil yazacağımı bilemedimSekerPancarii kaptanım düzelttim
Beraber yapalım canım, nabekekik arkadaş 2 haneli yazmış..Canim -0.074 yapmışsın bizim ortalamayi, 0.07 olacak demis North River kaptan ben tekrar hesapladım-7 çıkıyor nasil yazacağımı bilemedim
Kaptan yardımcısından biri çıkarıldı sanırım kaptanımSevgili cansutr kaptanım ApriL_2007 kaptanım karar defterinde sonuçları hangi takımın yapacağını güncellemiş ama sen neyi güncelledin onu anlamadım yazarsan sevinirim
bu arada arkadaşlar karar defterinde güncelleme yaptığınız zaman hangi konularda güncelleme yaptığınızı lütfen burada belirtin ki kafamız karışmasın
Tekrar saol tatlimmBeraber yapalım canım, nabekekik arkadaş 2 haneli yazmış..
0
-100÷76= -1.32
-80÷61.2= -1.31
130÷69.1= 1.88
20÷53.3=0.38
=-0.37 ÷ 5
= -0.074
Sevgili cansutr kaptanım ApriL_2007 kaptanım karar defterinde sonuçları hangi takımın yapacağını güncellemiş ama sen neyi güncelledin onu anlamadım yazarsan sevinirim
bu arada arkadaşlar karar defterinde güncelleme yaptığınız zaman hangi konularda güncelleme yaptığınızı lütfen burada belirtin ki kafamız karışmasın
Sevgili cansutr kaptanım ApriL_2007 kaptanım karar defterinde sonuçları hangi takımın yapacağını güncellemiş ama sen neyi güncelledin onu anlamadım yazarsan sevinirim
Karar defteri her hafta bir kaptan mi değiştirse neTatlım benimkisi gayet belli diye yazma gereği duymadım. Ama tabi takımımızla ilgili değişikliklerde belirtmeliyiz burada
Nasıl da işler karışacak sanki dimi?? Bir çözüm yolu bulmalı bu işe ahhh...