- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
Kendine ve bebise iyi bak yakinda sahalarda gorusuruz yeniden kaptanimTesekkur ederim canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine ve bebise iyi bak yakinda sahalarda gorusuruz yeniden kaptanimTesekkur ederim canim.
insallah canim, en azindan kilo vermek icin donmem gerek,gorusmek uzere...Kendine ve bebise iyi bak yakinda sahalarda gorusuruz yeniden kaptanim
Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah cnm. şimdiden Allah analı babalı büyütsüninsallah canim, en azindan kilo vermek icin donmem gerek,gorusmek uzere...
Cok tesekkur ederim ablacim, eksik olma.Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah cnm. şimdiden Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün inşallahCok tesekkur ederim ablacim, eksik olma.
tesekkur ederim canim.Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kendine ve bebise iyi bak yakinda sahalarda gorusuruz yeniden kaptanim
BANA ULAŞABİLİRSİNİZ :) 05....insallah canim, en azindan kilo vermek icin donmem gerek,gorusmek uzere...
BANA ULAŞABİLİRSİNİZ :) 05....
^#kilover #diyet #ackalma
Sevgili Kaptan Arkadaslarim,
Uzun suredir sizlerle birlikte cuma zayiflama yarismamizda, 4. takima once kaptan yardimciligi ve sonrasinda da kaptanlik yapmaya calistim elimden geldigince, hatalarim olduysa affola.
Hepiniz bu sure icerisinde, her zaman destekleyici ve yardimci oldunuz.
Sizlerle tanismak, uyelerimizin kilo vermesine yardimda bulunmak beni cok mutlu ve tatmin etti.
Basta seaBahAR editorumuz ve siz tum kaptan arkadaslarima tesekkurlerimi bir borc bilirim.
Karni burnunda, 2. bebegini dogurdu doguracak bir anne adayi olarak, artik malesef kaptanlik gorevini layikiyla yerine getiremeyecegim.
Bu sebeple, 4. takimin kaptanlik gorevini, benden kat be kat tecrubeli olan, 4. takima uzun yillardir emek veren, @gogo2405 Gonca ablama, gozum hic arkada kalmayarak devrediyorum.
Ayni zamanda 4. takim kaptan yardimcilarimiz da @AKovser ve @Mavibocuk arkadaslarimizdir.
Iki takim kaptanimizin referansina biliyorsunuz ki ihtiyacimiz var, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.
Tum cuma zayiflama yarismasi ailemize, kilolardan uzak, mutlu, saglikli gunler diliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler.
Herkese merhaba,yarışmaya katılmak isterim uygunsa.166 boyda,81 kgyum,malesef son bikaç senede aldığım bir kg,önceden hep 60 kg civarıydım.Hepinize başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederim canim benim, eksik olma, gorusmek dilegiyle..Rabbim bir avazda evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnn
Sen önerdiysen zaten kesinlikle onlarda en az senin gibi yüreği güzel insanlardır
Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştır seni inşallah