Bencede iyi olur cnmKızlar bizde bu işe bi el mi atsak, seabahar kaptanımızda biraz dinlenmiş olur. Aramızdan yardımcı seçelim ne dersiniz?
cok iyi fikir canimKızlar bizde bu işe bi el mi atsak, seabahar kaptanımızda biraz dinlenmiş olur. Aramızdan yardımcı seçelim ne dersiniz?
eger nanais icin uygunsa cok iyi olurBencede iyi olur cnm
Bunun içinde seni öneriyorum
Hem zaman problemin yok hemde kurallara hakimsin
Tabi diğer arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum
Canım karar defterini biliyorum ama daha önce nasil oluyordu bilmiyorum maalesef. Birde benim pc yok telefonla bakıyorum benBencede iyi olur cnm
Bunun içinde seni öneriyorum
Hem zaman problemin yok hemde kurallara hakimsin
Tabi diğer arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum
canım senin takıldığın yerlerde bizlerde eski kaptanlar olarak yardımcı oluruz sanaCanım karar defterini biliyorum ama daha önce nasil oluyordu bilmiyorum maalesef. Birde benim pc yok telefonla bakıyorum ben
Canım teşekkür ederim ama yapamam diye dusunuyorum. Onerimcanım senin takıldığın yerlerde bizlerde eski kaptanlar olarak yardımcı oluruz sana
Ben kefılımSevgili Kaptan Arkadaslarim,
Uzun suredir sizlerle birlikte cuma zayiflama yarismamizda, 4. takima once kaptan yardimciligi ve sonrasinda da kaptanlik yapmaya calistim elimden geldigince, hatalarim olduysa affola.
Hepiniz bu sure icerisinde, her zaman destekleyici ve yardimci oldunuz.
Sizlerle tanismak, uyelerimizin kilo vermesine yardimda bulunmak beni cok mutlu ve tatmin etti.
BastaseaBahAR editorumuz ve siz tum kaptan arkadaslarima tesekkurlerimi bir borc bilirim.
Karni burnunda, 2. bebegini dogurdu doguracak bir anne adayi olarak, artik malesef kaptanlik gorevini layikiyla yerine getiremeyecegim.
Bu sebeple, 4. takimin kaptanlik gorevini, benden kat be kat tecrubeli olan, 4. takima uzun yillardir emek veren,gogo2405 Gonca ablama, gozum hic arkada kalmayarak devrediyorum.
Ayni zamanda 4. takim kaptan yardimcilarimiz da @AKovser veMavibocuk arkadaslarimizdir.
Iki takim kaptanimizin referansina biliyorsunuz ki ihtiyacimiz var, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.
Tum cuma zayiflama yarismasi ailemize, kilolardan uzak, mutlu, saglikli gunler diliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler.
Sevgili Kaptan Arkadaslarim,
Uzun suredir sizlerle birlikte cuma zayiflama yarismamizda, 4. takima once kaptan yardimciligi ve sonrasinda da kaptanlik yapmaya calistim elimden geldigince, hatalarim olduysa affola.
Sizlerle tanismak, uyelerimizin kilo vermesine yardimda bulunmak beni cok mutlu ve tatmin etti.
BastaseaBahAR editorumuz ve siz tum kaptan arkadaslarima tesekkurlerimi bir borc bilirim.
Karni burnunda, 2. bebegini dogurdu doguracak bir anne adayi olarak, artik malesef kaptanlik gorevini layikiyla yerine getiremeyecegim.
Bu sebeple, 4. takimin kaptanlik gorevini, benden kat be kat tecrubeli olan, 4. takima uzun yillardir emek veren,gogo2405 Gonca ablama, gozum hic arkada kalmayarak devrediyorum.
Ayni zamanda 4. takim kaptan yardimcilarimiz da @AKovser veMavibocuk arkadaslarimizdir.
Iki takim kaptanimizin referansina biliyorsunuz ki ihtiyacimiz var, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.
Tum cuma zayiflama yarismasi ailemize, kilolardan uzak, mutlu, saglikli gunler diliyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler.
bende kefilim sevgili gogo ya sana da hayirli dogumlar tatlimSevgili Kaptan Arkadaslarim,
april cim haklisin unutmusum bende hatirlatmayi hemen soyluyorum@keremcemim kurallar gereği etap birincisi olduğun için şu topiğe hikayeni yazman gerekiyor bilgine canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.678962/page-39#post-48772313
Tesekkur ederiz canimBen kefılım
Goncamın tıtız bır kaptan olduguna
Bende hepinizi cok ozleyecegim canim, tesekkur ederim.Canımmm seni özleyeceğizama güzel sebeplerden ayrıldığın içinde ayrıca çok sevindim .Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Seviliyorsun yinede ziyarete gel sık sık kardeş takımını unutma beybiiiii
Tesekkur ederiz canim."4.takım Kaptan adayıgogo2405 kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorunçıkarsa ben devreye gireceğim."
Başarılar diliyorum gogocum
Tesekkur ederim canim.bende kefilim sevgili gogo ya sana da hayirli dogumlar tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?