aaa tamam ozaman acelecilik yaptım kusura bakmayınTatlım akşam 8 e kadar vakit var
Sizin kaptan genelde geç paylaşıyor zaten saat farkından dolayı
canım kaptan yardımcım sen iyi niyetle düşünmüşsün ama bu kınuda kurallar kesin diye biliyorum saat 20.00 dan sonraki bildirimler kabul edilmiyorKızlar 2. takımın olmadıgını birkac dakika once fark edip onların takımındaki son listeyi paylastım 20:03 olduBilmiyorum kabul edilir mi ama bildirmek istedim herkese
Ellssa kaptanım özellikle de senin bilgin olsun insallah yanlıs yapmamısımdır.
Canlar sagolsun kaptanım :)canım kaptan yardımcım sen iyi niyetle düşünmüşsün ama bu kınuda kurallar kesin diye biliyorum saat 20.00 dan sonraki bildirimler kabul edilmiyor
Bızım burda henüz saat 18.38 o nedenle ben ıkıncı takım dahıl lıste hazırladım.canım kaptan yardımcım sen iyi niyetle düşünmüşsün ama bu kınuda kurallar kesin diye biliyorum saat 20.00 dan sonraki bildirimler kabul edilmiyor
Evet banu vardi benimde o aklıma geldi inşallah kabul ederSevgiliseaBahAR
EskidenSweetdimple vardi yardimcin.
Hani listelerle ve bizim sorunlarimizla sorularimizla vs... Ilgileniyordu.
Yeniden bir yardimci secsen.Bizlerde herseyi paylasima yazmasak eskiye dönsek olurmu.
Lütfen düzenimiz bozulmasin yoksa dagilacam....
bahar cım seni çok yorduğunuzun farkındayız tatlım ama sen etap raporu hazırlamazsan bu cuma yarışmaları biter ki kendin çok dazla yük alma bizlerde bişeyler yapalımNe demek istediğini anlamadım.
Kural karar defterinde yazıyor. ona uygun değil yapılan.
neyse.. nasıl olduysa öyle kalsın.
Bu düzeltme şeklini de anlamadım.
Hatayı düzeltince takım yüzdeniz değişmiş. Bu sıralamayı değiştir miyor mu?
Neyse.. nasıl olduysa öyle kalsın.
Bütün takımların dikkatine
Arkadaşlar, ben artık etap raporu hazırlamıyorum. Bilginize.
Dolayısı ile bireysel sıralama ve analizleri de artık bırakıyorum.
An itibariyle sadece karne hazırlayacağım. Bilginize.
berilcim cok doğru yazmışsın canım olaylara hakim baharı rahatlatacak birileri kim olabilirSevgiliseaBahAR
EskidenSweetdimple vardi yardimcin.
Hani listelerle ve bizim sorunlarimizla sorularimizla vs... Ilgileniyordu.
Yeniden bir yardimci secsen.Bizlerde herseyi paylasima yazmasak eskiye dönsek olurmu.
Lütfen düzenimiz bozulmasin yoksa dagilacam....
canım türkiye saatini baz almıyormuyuz gerçi kk nın saati tr saatinden 1 saat geride bu yüzden sıralamada 2. takım olmamalı diye düşünüyorumBızım burda henüz saat 18.38 o nedenle ben ıkıncı takım dahıl lıste hazırladım.
Canım ellerine sağlık.Kızlar 2. takımın olmadıgını birkac dakika once fark edip onların takımındaki son listeyi paylastım 20:03 olduBilmiyorum kabul edilir mi ama bildirmek istedim herkese
Ellssa kaptanım özellikle de senin bilgin olsun insallah yanlıs yapmamısımdır.
Sen bebisimbahar cım seni çok yorduğunuzun farkındayız tatlım ama sen etap raporu hazırlamazsan bu cuma yarışmaları biter ki kendin çok dazla yük alma bizlerde bişeyler yapalım
berilcim cok doğru yazmışsın canım olaylara hakim baharı rahatlatacak birileri kim olabilir
Kaptanim bizim zaman farkimiz var o nedenle listeyi Kabul ediyoruz bizim takimcaCanım ellerine sağlık.
Kızlar nette genel bi problem vardı bugün. Öğleden sonra girebildim anca sonra yine giremedim. Lütfen 3 dk yı bu sebepten kabul edin.
Bazen yeter artık dediğimiz anlar olabiliyor maalesef. Bize de saygı duymak düşsün artık. Devam et demeye de kıyamıyorum çünkü.Ne demek istediğini anlamadım.
Kural karar defterinde yazıyor. ona uygun değil yapılan.
neyse.. nasıl olduysa öyle kalsın.
Bu düzeltme şeklini de anlamadım.
Hatayı düzeltince takım yüzdeniz değişmiş. Bu sıralamayı değiştir miyor mu?
Neyse.. nasıl olduysa öyle kalsın.
Bütün takımların dikkatine
Arkadaşlar, ben artık etap raporu hazırlamıyorum. Bilginize.
Dolayısı ile bireysel sıralama ve analizleri de artık bırakıyorum.
An itibariyle sadece karne hazırlayacağım. Bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?