- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8. TAKIM
oynakbasi34 ile ilgili olarak;
489. etap bildirimi şu şekilde:
oynakbasi34 ( 107 / 111.5 / + 4.5 / - 4.2 %) tartı değişikliği
Geçen hafta etap sonu kilosu 107
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.
Karar defterine göre etap başlangıç kilosunu yeni tartıya göre yazman gerekir. Tartıyı aldığın gün kaç kiloysan o yani.
Etap bitimine de Cuma günkü kilonu girmelisin.
Karar defterine göre bildirimini düzenlemelisin, bu haliyle ben ne işlem yapacağımı anlamadım. Takım ortalamanız değişiyorsa, genel sıralamaya da bakmalısın.
Sadet bu hafta sizin listede olacak canimSevgili Kaptan Arkadaslarim,
Bir konuda sizlere danismak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Gectigimiz hafta @Dersaadet_ adli uyemiz 8. takimdan, bizim takimimiz olan 4.takima transfer olmak istedi.
2 takim kaptanida bu duruma onay verdik ve gectigimiz cuma gunu 8.takim, 4.takima transfer olmak istiyor notuyla bize transfer etti uyeyi.
Dun uyemiz 7.takima gecmek istedigini bana haber verdi, bende kendisine onay verdim.
Bu hafta uyemizi listemize dahil edecegim ve yanina 8.takimdan transfer oldu, 7. takima transfer olmak istiyor notuyla, 7.takima transfer edecegim.
Bu sekilde islem yapmam uygun mudur?
Ilgilenen kaptan arkadaslarima tesekkurler..
Tesekkur ederim canim ilgin icin, bende sizlerle teyit etmek istemistim bu durumu.Sadet bu hafta sizin listede olacak canim
Yanina not duseceksin seninde dedigin gibi.
Kural bunu gerektirir
banucum tebrik ederim takımınız çok güzel bir yüzde ile geldi düzeltmeyi ben yaptım canımIlk bildirim bizden gelsin Renklendirmeyi baya ugrastim ancak bukadar yapabildim cepten birazdan takoz bilgisayarimi acabilirsem duzeltirim
banucum tebrik ederim takımınız çok güzel bir yüzde ile geldi düzeltmeyi ben yaptım canım
ben inanıyorum yaza kadar sen eğer bu azimle gidersen kesin 80 leri göreceksin hatta daha aşağısını yeter ki bırakma tatlımAllah razi olsun canim sukur sanirim seytanin bacağını kirdik
Insallah ayni istikrarla devam ederizde yaza büyük fark yaratiriz
ben inanıyorum yaza kadar sen eğer bu azimle gidersen kesin 80 leri göreceksin hatta daha aşağısını yeter ki bırakma tatlım