- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
hayırlı olsun tatlım gayet güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun tatlım gayet güzel olmuş
Ellerine sağlık, hemen bakayım.
Süper ötesi olurKızlar sesli düşünüyorum.. Performans uygulamasını bitirdik ya.. Haftalık sıralamalarda birince veya sonuncu olmanın bir ödülü veya cezası olabilir mi? Olursa bir işe yarar mı?
Mesela sonuncu olan takım üyelerini yeni açtığımız sağlıklı diyet mönülerine birer tarif eklemeyi mecbur hale getirebilir miyiz?
Birinciye ne ödül verilebilir?
Biraz düşünsenize.. Aklınıza bir fikir gelirse oylamaya sunsanıza..
Eliniz değmişken beni uzaya fırlatsanıza.
Birinci olan takım, sonuncu olan takımı, 1 hafta boyunca kontrol altına alıp, cuma tartısına hazırlayabilir mesela.Kızlar sesli düşünüyorum.. Performans uygulamasını bitirdik ya.. Haftalık sıralamalarda birince veya sonuncu olmanın bir ödülü veya cezası olabilir mi? Olursa bir işe yarar mı?
Mesela sonuncu olan takım üyelerini yeni açtığımız sağlıklı diyet mönülerine birer tarif eklemeyi mecbur hale getirebilir miyiz?
Ama bu 1.olan takıma pek ödül değil ceza gibi olmazmıBirinci olan takım, sonuncu olan takımı, 1 hafta boyunca kontrol altına alıp, cuma tartısına hazırlayabilir mesela.
Sonuncu olan takım daaa hmmm hala düşünüyorumm
Birinci olan takıma angarya olmazmı kaptanımBirinci olan takım, sonuncu olan takımı, 1 hafta boyunca kontrol altına alıp, cuma tartısına hazırlayabilir mesela.
Sonuncu olan takım daaa hmmm hala düşünüyorumm
Cok guzel dusunmussun seaBahAR 'cigimKızlar sesli düşünüyorum.. Performans uygulamasını bitirdik ya.. Haftalık sıralamalarda birince veya sonuncu olmanın bir ödülü veya cezası olabilir mi? Olursa bir işe yarar mı?
Selamın aleyküm kizlar
Herkese hayırlı cumalar ♥
Sorunlu 8.takim kaptani geldi :)
Kizlar benim söyle bir sorum var;
Tartimi değiştirdi ve maalesef baya fark var eski sonucla bu durumda nasil bildirim yapıyorum ve heaaplamasi nasil yapiliyor
Krize girecektim de son anda vazgeçtim :) iş inada bindi o kilolar fazlasiyla gidecek artik ( ac kalmayla olmuyormus bunuda gecte olsa anladim )
Banucum benim anlamadığım tartını değiştirdinmiHeee ulen sen böyle imamlik yaparsan cemaat ne yapmaz derseniz aforoz edilme durumu olursada saygı duyarim
Banucum benim anlamadığım tartını değiştirdinmi
Yoksa 2.mesajında çok artı çıktın gibi bi izlenim uyandı bende
Tartı değiştirdiysen Önce eski tartında tartıl sonra yenisinde, aradaki farkı tartı farkı olarak bildirine ekle ve yanına not düş.
Zaten bunlar karar defterinde yazıyor cnm
O zaman eski tartınla en son ne zaman tartıldıysan onu baz almak durumundasın cnm fark için, yapacak bişey yokEski tartim kırıldı ( cam tartıydı ) şimdi aldığım da baya artı gösterdi ( He geçen haftadan bu yana diyet falanda pek yapamadim belki birazda odem vardir ama 4 kg farkda 1 haftada alinmis kilo değildir sanırım )