Arkadaşlar,
Konuya açıklık getireyim. Sevgili damlanur sağ olsun öncelikle özel mesajla benim fikrimi sordu. Sonuç olarak ben de bu talebini paylaşımda yazmasını ve sizlerden onay almasını söyledim.
Daha önce de mezun üyelerimiz takım kaptanı olup sonra da bırakıp gittiler ve ortada kalan takımları sizler üstlenmek zorunda kaldınız.
Bu nedenle de yeni bir takım / yeni bir kaptan konusunda tek söz sahibi sizlersiniz.
Yukarıdaki talebi bir oylama gibi düşünelim.
Öneri: damlanur10 : Merhaba arkadaşlar.ben şubat ayında 4.takımla birlikde 75kiloyla kilo vermeye başladım ve temmuz ayinda 60kiloluk hedefime ulaşarak mezun oldum.şimdiye kadar da kilomu koruyorum çok şükür.buradan edindiyim bilgilerle çevremdeki pek çok arkadaşıma da yardımcı oldum.şimdi yeni bir takıma kaptan olarak aranıza bomba gibi geri dönmek istiyorum.sizler için bir sakıncası yoksa püsküütcüğümün izniyle yeni bir takım 15. Takımı kurmak isterim.hem 15rakamı önemlidir benim için. 1. Takım Evet / Hayır
2. Takım Evet
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
7. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet / Hayır
14. Takım Evet / Hayır
Bütün takımlardan EVET oyu alınması kaydıyla, atıl olan 10. veya 12. takımlardan birini seçerek sevgili damlanur arkadaşımız aramıza katılabilir.