- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Kızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
Sağol tatlım, yok gelince hallederim inş.. Ayy kafam allak bullak neyse ben çıktm ..Geçmiş olsun akrebim babacığına acil şifalar düşünme sen kuzum hallederiz biz dualarımız seninle
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Kızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
Geçmiş olsun canım baban iyi olsunda liste önemli değil.Kızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
çok geçmiş olsun akrebim önemli bir sorun yoktur umarım,rabbim babacığına acil şifalar versin aminnKızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
Geç
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun canım baban iyi olsunda liste önemli değil.
Çok teşekkür ederim kızlar..Şimdi geldim listeye koştum, yardımcı meleklerden biri olan sweetcim yapmış bile.. Ellerine sağlık..çok geçmiş olsun akrebim önemli bir sorun yoktur umarım,rabbim babacığına acil şifalar versin aminn
Kızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
Amin canım teşekkür ederim...Akrebim geçmiş olsun rabbim sifalar versin
Amin canım inşallah önemli bi şey yoktur zaman göstericek Rabbim yardımcımız olsun inş..Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur. Allah yardımcınız olsun ve hemen şifa versin inşallah.
gecmis olsun akrebim insallah birsey cikmaz eline saglik bu aradaKızlar listenin birinci kısmı hazır... Şimdi haber aldım babamı acile götürüyorlarmış, çıkmam lazım, döndüğümde diğer kısmı tamamlicam.. Haber vereyim dedim...
Dualarınızı bekliyorum..
Dualarınızı bekliyorum..
Geçmiş olsun akrebim.. İyi haberlerini bekliyoruz..Çok teşekkür ederim kızlar..Şimdi geldim listeye koştum, yardımcı meleklerden biri olan sweetcim yapmış bile.. Ellerine sağlık..
Serum taktılar babama, tahlil sonuçlarını bekledik, pazartesi dahiliyeye yönlendirdi doktor..İştahsızlıkla alakalı halsizlikden dolayı gitmişler acile..Hayırlısı olsun, kaç gündür farklı birşikayeti yüzüne koşturduk durduk bugün tam iyi oldu babam derken, neyse hayırlısı diyelim..Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza amin..
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayıflama-yarışması-Üyelerinin-paylaşım-alanı.37798/page-1181#post-36686252
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz. Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk 10'a 3 üyesini yerleştiren 3.takıma tebrikler!
Bir önceki listeye göre kilo alan üyelerin durumunuile işaretledim. Bilginize.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-yarışmasında-bugüne-kadar-kim-kaç-kilo-verdi.246132/page-9#post-36695110
2) Performans uygulaması 8. tur / 4. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/performans-uygulaması-cuma-zayıflama-yarışması.638656/page-7#post-36691794
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 376. Etap birincisi; 4.Takımdan kutahya arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Geçmiş olsun akrebim.. İyi haberlerini bekliyoruz..
Senin de sweetciğimin de ellerine sağlık bu arada..
Çok teşekkür ederim kızlar..Şimdi geldim listeye koştum, yardımcı meleklerden biri olan sweetcim yapmış bile.. Ellerine sağlık..
Serum taktılar babama, tahlil sonuçlarını bekledik, pazartesi dahiliyeye yönlendirdi doktor..İştahsızlıkla alakalı halsizlikden dolayı gitmişler acile..Hayırlısı olsun, kaç gündür farklı birşikayeti yüzüne koşturduk durduk bugün tam iyi oldu babam derken, neyse hayırlısı diyelim..Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza amin..
Sweetcim, bireyselde birinci olan arkadaşımız kutahya 4. takımdan değil, 7. takımdan..
Ben de tebrik mesajını 4. takıma yazmıştım.. Sağ olsun selinmehmethamza arkadaşımız uyardı..
Sweetcim, aynı anda mesaj yazmış olmamız sebebiyle mesajı kaçırmış olabilirsin..
Teşekkürler canım benim.gecmis olsun akrebim insallah birsey cikmaz eline saglik bu arada
Teşekkürler puskutum. .Geçmiş olsun akrebim.. İyi haberlerini bekliyoruz..
Senin de sweetciğimin de ellerine sağlık bu arada..
Kütahya geçen haftada bireysel derece aldı sanki. Bravo valla hemen takibe alayım neler yapıyormuşSweetcim, bireyselde birinci olan arkadaşımız kutahya 4. takımdan değil, 7. takımdan..
Ben de tebrik mesajını 4. takıma yazmıştım.. Sağ olsun selinmehmethamza arkadaşımız uyardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?