- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.294
- 398
Şştt.. kızlar bakın ne dicem..
Daha önce de yazdım bunu ama şimdi oylamaya sunmak istiyorum.
Konumuz diskalifiye olayı ya da geyiği.. Şimi ben her hafta etap hesaplıyorum, 6 ayı geçince diskalifiye yazıyorum, excelde onları taşıyorum, sonra geliyorum buradaki listeyi güncelliyorum vs.
Sonra da ne oluyo.. sizin de bildiğiniz üzere burada kaptan oylama yapıyo, herkes tek tek mesaj yazıyo ki daha bugüne kadar bir kere hayır dendiğini görmedim (bi kere dendi ama geri alındı).. sonuç olarak tekrar o kişi diskalifiye listesinden çıkarılıyor vs. vs..
Sonu belli olan bir iş için başından sonuna herkese bi sürü gereksiz iş..
Bütün bu efor bana çok saçma geliyo arkadaşlar kimse kusura bakmasın lütfen..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖNERİ:
İzin süresinin 6 ayı geçmesine ilişkin diskalifiye sistemi devreden çıkarılsın.
1. TAKIM: EVET / HAYIR
2. TAKIM: EVET / HAYIR
3. TAKIM: EVET / HAYIR
4. TAKIM: EVET
5. TAKIM: EVET / HAYIR
6. TAKIM: EVET / HAYIR
7. TAKIM: EVET / HAYIR
8. TAKIM: EVET / HAYIR
9. TAKIM: EVET
13. TAKIM: EVET / HAYIR
14. TAKIM: EVET / HAYIR
UYGULAMA:
Eğer oylama sonrası "evet" oyu çıkarsa; bundan sonraki işleyişte sadece kaptanların diskalifiye kararları listeye eklenecektir.
Takıma alacağınız yeni bir üyeyi diskalifiye listesinde görmeniz durumunda; paylaşım alanından bana sormanız yeterli. Ben de size hangi sebeple diskalifiye olduğunu bildiririm.
Kaptan kararı ile olan diskalifiyeler için yine gerekiyorsa oylama yaparsınız, ama izin zamanaşamı ile ilgiliyse diskalifiyesini iptal ederiz.
Daha önce de yazdım bunu ama şimdi oylamaya sunmak istiyorum.
Konumuz diskalifiye olayı ya da geyiği.. Şimi ben her hafta etap hesaplıyorum, 6 ayı geçince diskalifiye yazıyorum, excelde onları taşıyorum, sonra geliyorum buradaki listeyi güncelliyorum vs.
Sonra da ne oluyo.. sizin de bildiğiniz üzere burada kaptan oylama yapıyo, herkes tek tek mesaj yazıyo ki daha bugüne kadar bir kere hayır dendiğini görmedim (bi kere dendi ama geri alındı).. sonuç olarak tekrar o kişi diskalifiye listesinden çıkarılıyor vs. vs..
Sonu belli olan bir iş için başından sonuna herkese bi sürü gereksiz iş..
Bütün bu efor bana çok saçma geliyo arkadaşlar kimse kusura bakmasın lütfen..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖNERİ:
İzin süresinin 6 ayı geçmesine ilişkin diskalifiye sistemi devreden çıkarılsın.
1. TAKIM: EVET / HAYIR
2. TAKIM: EVET / HAYIR
3. TAKIM: EVET / HAYIR
4. TAKIM: EVET
5. TAKIM: EVET / HAYIR
6. TAKIM: EVET / HAYIR
7. TAKIM: EVET / HAYIR
8. TAKIM: EVET / HAYIR
9. TAKIM: EVET
13. TAKIM: EVET / HAYIR
14. TAKIM: EVET / HAYIR
UYGULAMA:
Eğer oylama sonrası "evet" oyu çıkarsa; bundan sonraki işleyişte sadece kaptanların diskalifiye kararları listeye eklenecektir.
Takıma alacağınız yeni bir üyeyi diskalifiye listesinde görmeniz durumunda; paylaşım alanından bana sormanız yeterli. Ben de size hangi sebeple diskalifiye olduğunu bildiririm.
Kaptan kararı ile olan diskalifiyeler için yine gerekiyorsa oylama yaparsınız, ama izin zamanaşamı ile ilgiliyse diskalifiyesini iptal ederiz.