- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.294
- 398
8. Takımdan haberim yoktu kızlar. O zaman bence de öncelik onların olmalı. Bizim takım bu hafta daha da artacaktır sanırımzaten yeni üyelerimiz var ..
Oyleyse yeni üyeleri 8.takıma yönlendirelim mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8. Takımdan haberim yoktu kızlar. O zaman bence de öncelik onların olmalı. Bizim takım bu hafta daha da artacaktır sanırımzaten yeni üyelerimiz var ..
aynen cnm lıstede tek ben varım yenı uye almaya calıstık ama onlarda cok saglıklı olmadı bende ılgılenemıyorum dugune bısey kalmadı sımdı bende ızzıne ayrılsam takımda kımse kalmayacak en azından tek kısı olarak ben devam edeyım dedım :26:ama bu kosusturmada ılgılenmem cok zor oluyor en azından ben dugunu atlatana kadar yardımcı olabılırmısınız takım kapansın ıstemıyorum su sıralar kafam bı dunya malum gecen hafta bıle kafa dolulugundan ne ısler actım sımdden cok tsk eederım kızlarSlm kızlarrr yaz geldiği için haklısın hmmcımmm fakat şu andan itibaren bir süre yeni üye davet etmeyeceğim şimdilik nedenine gelince en çok üye ihtiyacı olan 8, takım gibi görünüyor sevgili efsax tek başına listede olacak sanırımm benim için az olsun öz olsun böyle düşünüyorum
aynen cnm lıstede tek ben varım yenı uye almaya calıstık ama onlarda cok saglıklı olmadı bende ılgılenemıyorum dugune bısey kalmadı sımdı bende ızzıne ayrılsam takımda kımse kalmayacak en azından tek kısı olarak ben devam edeyım dedım :26:ama bu kosusturmada ılgılenmem cok zor oluyor en azından ben dugunu atlatana kadar yardımcı olabılırmısınız takım kapansın ıstemıyorum su sıralar kafam bı dunya malum gecen hafta bıle kafa dolulugundan ne ısler actım sımdden cok tsk eederım kızlar
Yok canım bişey kacirmadin.ben 1.ve4.takım kaptanı olaraktan cevapliyim.çalıştığım için ve isyerimde kullanabilecegim internet olmadığı icin hem telefondan yapmak zorunda kalıyorum listeleri hemde mesaide olduğum için her ara verdigimde elimde telefonla yaşamak zorunda kaliyodum.bu sebeplerden arkadaşlarım saolsunlar perşembe bildirim yapiyolar bnde paylaşıyorum. Umarım aciklayabildim.Arkadaşlar bişey merak ettim. Neden listeler bugünden paylaşıldı. Özel bir nedeni mi var? Geçmişte bişey mi kaçırdım diye yeniden okudum ama her hangi bir sonuç bulamadım. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Yok canım bişey kacirmadin.ben 1.ve4.takım kaptanı olaraktan cevapliyim.çalıştığım için ve isyerimde kullanabilecegim internet olmadığı icin hem telefondan yapmak zorunda kalıyorum listeleri hemde mesaide olduğum için her ara verdigimde elimde telefonla yaşamak zorunda kaliyodum.bu sebeplerden arkadaşlarım saolsunlar perşembe bildirim yapiyolar bnde paylaşıyorum. Umarım aciklayabildim.
Bu güzel duaya kocaman amin diyorum
Açıklama için teşekkürler canım bende öyle tahmin etmiştim zaten, yine de sizden duymak istedim.
7. TAKIM:126:
Cuma Zayıflama Yarışması'na hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
1) Bildirim listenizde yer alan ve hepsi eski üye olan arkadaşlarımız, kural gereği aylık sıralama listemizde başlangıç kiloları ile yer alacaklar.
Bilgileri listeden kontrol edip, eğer hatam varsa uyarın lütfen.
2) Takımınız, bir sonraki performans uygulamasında değerlendirilecektir. (364. etap itibariyle)
Arkadaşlar karar defterini güncelledim..
Takım yönetim kadroları ve kardeş takım bilgilerini kontrol edip, herhangi bir değişiklik varsa lütfen bana iletirmisiniz..
Teşekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953&page=15&p=32695734#post32695734