- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
bence ıyı olur canm , boylece ıkı takımda bu zor durumdan kurtulmus olur yanı suan takımda 2-3 yenı uye dısında kımse yok , gecen hafta takım olu gıbıydı yenı yenı canlanıyor gıbıeriğim haklısın yeni bşir başlangıç yapmak kesinlikle çok güzel olur sweetdimple arkadaşım öyle düşünüyorsa 5. takım olarak uygundur ben sınav işi vs derken ilgilenememiştim takımla bu hafta tam yeni alımlara başlayalım takımı canlandıralım dedik az önce operasyon işi çıktı bende 6. takım açmak yerine böyle bri öneri sundum benim 2-3 haftalık bir sürece ihtiyacım var senin ve valkyry arkadaşımızın emekleri sayesinde 5. takım olarak çok güzel toparlandık ve de uzun süredir çoğu haftalarda ilk üçte yeraldık ama bu süreçten sonra da bi sürü mezun verdik takım açıkcası benim yokluğumda kapanmasındı benim istediğim gerçi bu yazdıklarımımdan kendi takım arkadaşlarımında haberi yok belki onlar ben yokken idare ederlerse böyle bir şeye gerek kalmaz
teşekkür ederim efsax cığım 8. takımla birleşme de olabilir bizim izinde olup dönecek arkadaşlarımız var ama onlar haziran sonu temmuz gibi dönecekler olmazsa bu şekilde 2 takımı da birleştirebiliriz