Senin de teşekkür eden dillerine sağlık..Ellerine sağlık akrep cim
Eline emeğine sağlık püsküüt cum
Mutlaka yle olmuştur, teşekkürler tatlım..5. takimdan bildiriyorumHatirlatma icin tesekkurler Puskuutcum, sanirim kaptanimizin dalginligina geldi, normalde yaziyoruz aslinda. Daha dikkatli oluruz bundan sonra :)
Listeme kaydettim tatlım..9. takımdan zayıflicim bu hafta izne ayrılmıştı ama not düşmeyi unutulmuş arkadaşımız.Onuda kayıtlara geçebilirmiyiz acaba
Çok tatlıydı bu..mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....
Rica ederim canım..
Ellerine sağlık akrepcimmm
Tşk ederiz canımcımmmmm
Günaydınlar püsküütcum geçen hafta zeynep_canan abla takıma dönmek istiyodu ama gelmedi haberde yok ama bu hafta topraks ım geldi 7 ay önce mezun olmuştu. Bildirmek istedim.
Ters bişey olmasın da ne zaman isterse gelsin..
Sorun yok tatlım, 6 ayı geçmiş nasıl olsa..
Sana da günaydın..
merhaba,
ben biraz yeniyim.. zayıflama gruplarından birine dahil olmak istiyorum. Birlikten güç doğar hesabı :) ama nasıl olduğunu çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi haftalar, sevgiler
arkadaşlar katilmak isteyenler topiginde bikaç istek var bizim takımda yer yok sizler bi bakın isterseniz.neti sadece telefondan kullandığım için surekli görüyorum yazanlari ama takımların durumunu pek bilmiyorum. İsterseniz yazın gördükçe yonlendireyim sizlerin takımlarına
Bir selam vereyim dedim arkadaşlar, mezun olduktan sonra çok fazla olmasa da kilocuklar geri geldi
Baktım gidiyor dedim beni ancak takımım paklar :))
Tekrardan güzel zamanlar geçirmek dileğiyle
arkadaşlar katilmak isteyenler topiginde bikaç istek var bizim takımda yer yok sizler bi bakın isterseniz.neti sadece telefondan kullandığım için surekli görüyorum yazanlari ama takımların durumunu pek bilmiyorum. İsterseniz yazın gördükçe yonlendireyim sizlerin takımlarına
Aynı şekilde katilmak isteyenler bolumune yonlendiriyorum gelip takima yazan yada ozelden msj atan bile var ihtiyaci olan takim varsa soylesin lutfen direk ona yonlendirelim
Arkadaşlar katılmak isteyenler topigine 9 .13. Ve 14.takımın üye sayısı az gidip bi merhaba deyin yazdım haberiniz olsun. Kızdıysanız söyleyin
Tatlım kızmadım ama bu tür durumları önermiyorum, bırakalım her takımın kaptanları olması gerektiği gibi davransın..
Birkaç gündür kimse bakmadi topige akrepcim bikaç ay önce bazı takımlar kapanma tehlikesi geçirdi simdi katılmak isteyenler var çağıran yok. Yoksa bende kimsenin işine karismak istemem.
Yok canım, kendi adıma ben bakınıyorum her zaman ama biliyosun bende takım sayısı üç ve 8. takımı yeni kurdum gibi bişii oldu, düzeni yeni oturttum.. İpin ucunu kaçırmamak adına kontrollü alımlar yapıyorum tabii ben kendi adıma konuşuyorum canım..Diğer takımlar ne düşünür bilemem.. Sen de kendince haklısın tabiiİnceliğin için ayrıca teşekkürler
Kızlar beni de bi takıma alın lütfen yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili takım kaptanı arkadaşlarım 1.takımı yeniden açmaya karar verdik katilmak isteyenleri 1.takıma yonlendirirseniz sevinirim.hepinize Teşekkürler şimdiden.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&page=5389&p=35187343#post35187343
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?