Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayseher ben 3. takımın listesini kontrol ettim hatalar var düzeltip takımınıza yazdım mesajda attım bir bak düzelt geri yaptığın bildirimi canım
7. takımı bekliyorum :hulya: boshayallersmile
seni ve kendimi k.k da bulmuşken püskütüm ...Çoğunluğun oylayarak yürürlüğe soktuğu üzere bildirim için son süre 16:30 dur.
Bu saate kadar bildirim yapmayan takım etap dışı kalır.
Önümüzdeki hafta 7. takım, sanki bu hafta bildirim yapmış gibi liste vermeye dikkat etsin lütfen. Eğer iki haftalık kilo bilgisi verirlerse bu diğer takımlara haksızlık olacaktır.
Sonuç: 7. Takım değerlendirme dışıdır.
seni ve kendimi k.k da bulmuşken püskütüm ...
karne için teşekür etme zamanım olmadı şehir dışındaydım.
tekrarda yarın gidiyorum .uzun bir teşekürüm olacaktı artık döndügümde .opuyorumnanaktan...
ellerine saglık. Şeniz
senin makinenin vidalarının yagı çukulatadanda ondan bozulmuyor püsküütüm ....opuyorumnanaktanTatlım benim teşekkürler.. a.s.
Son dönem karnelerine teşekkür eden çıkmamıştı.. Ben de, robot mualmelesi gördüğüm için bozuluyordum ne yalan söyleyeyim.. bilmiyorumkismile Ama nasıl makineyse bunca bozulmaya hala iş görmeye devam ediyo.. kaydirigubbakcemile2
İyi yolculuklar canım, keyifli dinlenmeler..
Çoğunluğun oylayarak yürürlüğe soktuğu üzere bildirim için son süre 16:30 dur.
Bu saate kadar bildirim yapmayan takım etap dışı kalır.
Önümüzdeki hafta 7. takım, sanki bu hafta bildirim yapmış gibi liste vermeye dikkat etsin lütfen. Eğer iki haftalık kilo bilgisi verirlerse bu diğer takımlara haksızlık olacaktır.
Sonuç: 7. Takım değerlendirme dışıdır.
sonuçlar hazırdır efem :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-31.html
ellerine sağlık canım kaydirigubbakcemile3
akrepcim ellerine sağlık tatlıma.s.
dereceye giren takımları ve bireyseldeki fıstıkları kutluyorum:lepi:
6.takımımı ayrıca tebrik ediyorum,harikasınız kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gecikme için çok özürdilerim
ben hala kardeş takımın onaylatacağı listeyi ve kendi listemize onayı bekliyordum ama iremcim unutmuş olmalı.
tekrar özürdilerim.
akrepcim ellerine sağlık tatlıma.s.
dereceye giren takımları ve bireyseldeki fıstıkları kutluyorum:lepi:
6.takımımı ayrıca tebrik ediyorum,harikasınız kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan