Aslında kararı sizin almanız lazım ama madem danışıyorsun, ben de kendi fikrimi söyleyeyim o halde..
Tatlım madem keyfiniz yerinde ve dönmek istemiyorsunuz; hepinizi ayrıldı kabul edelilim.. Boş yere listelerde yer tutmayın, bana göre..
Takımı kapandı kabul ederiz. :126:
Bende kayıtlı son listen şu şekilde:
***1.TAKIM 317.ETAP***.
crystallife ( 64,9 / ).izinli
mlkfth ( 77,6 / ).izinli
mutluluknerdesinbenibul ( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47% ).izinli
spirochet ( 83,5 / ).izinli
tasan ( 70,3 / ).izinli
tatlıkedi ( 63,2 / ).izinli
tgdg ( 68,8 / ).izinli
1.TAKIM ORTALAMASI :0,07 %
Sadece yazım hatası olduğu için ilgili düzeltmeyi son liste üzerinde yaptım. :126:Listeyi yapıcak olan arkadaş 2. takımdan seldomun verdiği kiloyu 87.7 olarak düzelteilirmi acaba..Hesaplama doğru ama sadece 87.5 olarak yanlış yazılmş..
Konuyu kimse konuşmamış ama umarım 6.takımın liste hazırlamasını beklemiyorsunuzdur.. Takım izne ayrıldı hatırlarsanız..
Mantıken sıranın 8.takıma geçmiş olması lazım, diye düşünüyorum.. :44:
hemen hazırlıyorum o zaman puskuttcum bılmıyordum 6. takımın ızıne ayrıldığını bu aralar dalgınımhemen kontrol edıp yayınlarım lısteyı
Normalde ben karar defterinde ilgili güncellemeyi yapardım..
Ancak 6.takımın izne ayrılması biraz ekstrem bir durum olduğu için, belki dönerler diye düşünerek editleme yapmamıştım.
Açıkçası bu hafta da unuttum gitti..
Telaş yapma bu arada.. Yarın öğlene kadar yapabilirsin, biliyorsun değil mi?
bılıyorum ben bıran once yapayımda aradan çıksın cnm, bu aralar fazla unutkanım :26:
Normalde ben karar defterinde ilgili güncellemeyi yapardım..
Ancak 6.takımın izne ayrılması biraz ekstrem bir durum olduğu için, belki dönerler diye düşünerek editleme yapmamıştım.
Açıkçası bu hafta da unuttum gitti..
Telaş yapma bu arada.. Yarın öğlene kadar yapabilirsin, biliyorsun değil mi?
hemen hazırlıyorum o zaman puskuttcum bılmıyordum 6. takımın ızıne ayrıldığını bu aralar dalgınımhemen kontrol edıp yayınlarım lısteyı
Konuyu kimse konuşmamış ama umarım 6.takımın liste hazırlamasını beklemiyorsunuzdur.. Takım izne ayrıldı hatırlarsanız..
Mantıken sıranın 8.takıma geçmiş olması lazım, diye düşünüyorum.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?