Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aycincim sailormoon da bir hata var cnm. 70 3 kere yazilmis.
arkadaşlar 13.takımın internetinde problem olduğu için listeleri ekleyememişler üstelik hazırdı
bi arkadaş aracılığıyla bizim takıma yazmışlar ben 5.takımın yardımcı adayıyım
ok derseniz ben ekleyeceğim 13. takımın listesini
LİSTELERİ HAZIRLADIM İLK ÜÇE GİREN TAKIMLARI VE BİREYSELDE İLK ÜÇE GİRENLERİ KUTLUYORUM kaydirigubbakcemile3
LİSTELERİ HAZIRLADIM İLK ÜÇE GİREN TAKIMLARI VE BİREYSELDE İLK ÜÇE GİRENLERİ KUTLUYORUM kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar ben 5. Takımdan
kaptanımız kalliste takım kaptanlığını bıraktığını bildirmişti 15 gün içerisinde yeni kaptan bildirimde bulunulacak demişti takım arkadaşlarımız beni kaptanlığa seçtiler ve yine BENBEN isimli arkadaşımızıda kaptan yardımcılığına seçtiler takımımızı kaptan ve yardımcısı olarak bizler temsil edeceğiz sağlıkla ve bol kilolar vereceğiz hepbirlikte inşallah ...
Ellerine sağlık canım. a.s.LİSTELERİ HAZIRLADIM İLK ÜÇE GİREN TAKIMLARI VE BİREYSELDE İLK ÜÇE GİRENLERİ KUTLUYORUM kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun ikinize de canım..günaydın arkadaşlar ben 5. Takımdan
kaptanımız kalliste takım kaptanlığını bıraktığını bildirmişti 15 gün içerisinde yeni kaptan bildirimde bulunulacak demişti takım arkadaşlarımız beni kaptanlığa seçtiler ve yine BENBEN isimli arkadaşımızıda kaptan yardımcılığına seçtiler takımımızı kaptan ve yardımcısı olarak bizler temsil edeceğiz sağlıkla ve bol kilolar vereceğiz hepbirlikte inşallah ...
ferihann hayirli olsun.. a.s.
Püsküüt ecemavi bizim, yani 7nci takimdan sempatiksalakcinni
bisi sormak icin girdim aslinda..
cahilligime verin.
daha önce dereceye girenler.. 1. 2. diye siralaniyordu.. acaba artik neden siralanmiyor?
ya da bi yerlerde yaziliyorda ben mi bilmiyorum acababilmiyorumkismile